Cauta in 79.362 retete
... coc pe rand. Crema : 200 g unt 10 linguri zahar pudra 2 pahare ... pune zeama de lamaie, apoi untul frecat cu zaharul. Se umplu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 2/3 ceasca de zahar 4 linguri cu unt topit 1/4 ceasca de ulei de ... grade Celsius. Unge o tava cu unt si apoi tapeteaz-o cu faina ... maxima, timp de 3 minute. Adauga untul, uleiul, laptele si esenta de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Ingrediente si cantitati: 250 g. unt sau margarina 250 g. zahar 250 g. nuci ... Mod de preparare: 1. Se freaca untul sau margarina cu zaharul. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ciocolata pentru prajituri 1 ceasca de unt 5 oua 2 cesti cu zahar 1 lingurita ... -o cu faina. 2. Topeste ciocolata si untul la flacara mica. Intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu o crema pe baza de unt si se acopera cu un ... g zahar, o lingura de rom, 150 g unt, 40 g cacao pudra,o jumatate de ... . In siropul obtinut se incorporeaza untul si zaharul pudra, amestecand continuu ... ajutorul unui cutit inmuiat in unt se taie 16 bucati. Celelalte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1/2 lingurita cu sare 3/4 ceasca de unt topit 1/2 lingurita cu esenta de ... , la temperatura camerei Crema 250 g unt sau margarina 1/2 litru de lapte ... preparare: 1. Amesteca sarea, zaharul si untul topit intr-un vas, adaugand ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 250 g. unt sau margarina 1 cana apa sau sifon rece 3 linguri ulei sare un ou Mod de preparare: Se amesteca cu faina cat cuprinde. Se intinde o foaie si se taie suvite lungi si late de 1,5 - 2 cm., dupa care se ruleaza pe forma (puteti folosi si formele pentru carnati). Crema : folositi 2 plicuri de budinca de vanilie si preparati-le conform instructiunilor respective.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fara pielita); 500 g foitaj; 150 g unt; 3 cepe; 1 fir mare de praz ... foc mediu, in 50 g de unt. Se lasa sa se raceasca ... -o tigaie, se incing 50 g de unt. Ceapa si prazul se curata ... toaca marunt. Se adauga in untul incins. Se calesc 3-4 minute, pe ... cutitul. Se incing 50 g de unt si se pune carnea de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amesteca cu un pachet de unt. Crema se toarna peste coca ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gust mai bun. La final, untul este obligatoriu! Asezoneaza cu sare ... bine cantitatile de lapte si unt, nu mai e nevoie de ou ... lapte, un cub mare de unt; se asezoneaza. Spuma de cartofi ... ; apoi se adauga lapte si unt; se amesteca cu un tel ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 ficat de curcan sau 2-3 ficati de gaina, unt, 5-6 oua, sare, 1/2 lingura faina Mod de preparare: Ficatii se rumenesc putin in unt, cat sa se patrunda si se sting cu faina. Se face apoi o omleta obisnuita, se pune sare, iar cind este gata se toarna deasupra mincarea de ficati, se impatura omleta in trei, dupa care se serveste Mod de servire Se poate servi aceeasi omleta si cu mincare de rinichi
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 g faina, 200 g unt, 200 g smantana, 1/2 lingurita sare Mod de preparare: Se amesteca ingredientele, se formeaza aluatul, apoi se da la rece. Peste 3 - 4 ore se intrebuinteaza. Se fac placintele umplute cu branza, cu carne sau ciuperci, cu dulceata, cu nuci cu zahar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250 gr. unt, 2 linguri patrunjel verde tocat, 2 linguri tarhon tocat, 2 linguri arpagic verde tocat, sare, piper, zeama de lamiie Mod de preparare: Se freaca spuma untul cu verdeturile tocate foarte marunt si se adauga sare, piper si zeama de lamiie, dupa gust. Cu aceasta pasta se fac sandvisuri.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofi noi cu unt si smantana Ingrediente Cartofi 1 kg unt 75 g smantana 100 g marar 1/2 leg sare Mod de preparare Cartofii se curata si se pun la fiert in apa cu sare si unt. Se pune apa numai atata cat sa acopere cartofii. Se fierbe sub capac si cand apa a scazut, cartofii sunt gata. Se adauga smantana si putin marar tocat si se mai dau cateva clocote.
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
5 ciuperci de marime potrivita, 5 oua, 2 linguri unt, sare Mod de preparare: Se spala ciupercile si se taie in felii foarte subtiri. Se inabusa in unt pana se inmoaie si scade zeama pe care o lasa. Se incinge untul in tigaie. Se toarna ouale batute; cind incep sa se prinda putin, se pun ciupercile si sare dupa gust. Se coace.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500-600 gr. cartofi, 50 gr. unt, 1 lingura marar tocat, 2 linguri zeama de lamiie, sare, piper Mod de preparare: Cartofii curatati si spalati se taie in cuburi si se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se aseaza intr-un vas, se adauga untul si se presara cu piper negru. Mod de servire Cind se servesc, se stropesc cu zeama de lamiie si se presara cu marar tocat
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. unt, 100 gr. ficat, 100 gr. ciuperci, sare, piper Mod de preparare: Se prajeste atit ficatul, cat si ciupercile, apoi se dau prin masina de tocat carne. Se amesteca bine cu untul adaugindu-se sarea si piperul necesar. Se unge cu pasta obtinuta sandvisurile.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg. cartofi noi, 50 gr. unt sau ulei, 1 lingura marar tocat, sare Mod de preparare: Cartofii se spala apoi se freaca intr-un prosop aspru departindu-se cu un cutit resturile de coji. Se zvinta intr-un prosop si se pun intr-o cratita cu unt bine incins. Se agita mereu vasul ca sa se rumeneasca uniform cartofii. Cind sunt gata, se sareaza, se presara mararul tocat si se mai lasa 2-3 minute pe foc.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2 cepe medii, 3 catei de usturoi, 3 linguri ulei, 1 litru bulion, 200 gr unt de arahide, 1 lingurita sare, 1 lingurita piper, 2 banane, apa daca e prea concentrat sosul de rosii Mod de preparare: Ceapa, usturoiul taiate fin se prajesc in ulei, se adauga sucul de rosii, untul de arahide, apa si condimentele si se fierb impreuna. Spre final se adauga in supa rondelele de banane si se mai fierb putin impreuna.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 buc. conopida, 150 gr. smantana, 50 gr. unt, o lingura faina, sare, 1 ou, 2 l apa Mod de preparare: Se spala bine conopida, se curata de frunze si se rupe buchetele, apoi se pune cu apa si sare la foc. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga faina, se amesteca bine, apoi se pun citeva linguri de supa, se lasa sa clocoteasca si se toarna in supa. Se continua fierberea la foc domol, pana cand conopida este bine fiarta. Se drege cu ou si cu smantana si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com