Cauta in 109.964 retete
... lapte 2 oua 1 cub drojdie Pentru umplutura I iti trebuie: 250 g telemea 2-3 fire ... ceapa verde 1 legatura marar Pentru umplutura II iti trebuie: 200 g branza ... 1 plic zahar vanilat 1 ou Pentru umplutura III iti trebuie: 400 g ton ... il tai in dreptunghiuri. Pregatesti umplutura I asa: Amesteci branza sarata, sfaramata ... mararul verde tocat marunt. Pregatesti umplutura II asa : Amesteci branza...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Am ales piciorusele de la ciuperci, nu numai ca ne mai raman de la ciupercile umplute, ci pentru textura lor. Se toaca marunt si se distuie in unt si ulei de masline pana dispare tot lichidul. Sardinele din conserva ( nu uitati sa scoateti intestinele), se toaca cu o furculita. Se adauga ciupercutele scurse, smantana, sarea, piperul, boiaua dulce si verdeata tocata. Foietajul se intinde pe o planseta, se decupeaza cu o forma, rotunduri de Ø 8-9 cm. Se repartizeaza in centru lor compozitia....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
4 oua, sare, piper, 150 g faina, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smantana acra, 75 g branza. Mod de preparare: Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scurs. Se amesteca cu usturoiul pisat, smantana, branza rasa sare si piper. Se pune acesta umplutura pe clatite si se ruleaza. Se servesc imediat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Briose cu dovleac si umplutura de branza  un alt mod de a ne bucura din plin de aroma dovleacului. INGREDIENTE: Aluat: 2 oua, 100 g zahar, 100 g unt, 150 g faina, 1 lingurita praf de copt, 1/2 lingurita scortisoara, 1 cana piure de dovleac. Umplutura: 150 g branza proaspata, 5-6 linguri zahar, 1 [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Umplutura Cu Fructe Pentru Pasca Ingrediente 300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri Preparare Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecind usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Toate ingredientele se omogenizeaza bine si se lasa sa se odihneasca vreo 20-30 min. Apoi intr-o tigaie teflonata sau speciala de clatite o incingem bine punem cate putin unt si apoi coca cu polonicul. Lasam sa se prajeasca pe ambele parti apoi le umplem cu ce dorim. Eu le-am umplut cu dulceata de caise
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Cartofi Cu Umplutura Picanta Ingrediente 800 g cartofi, 100 g unt, 5 linguri mustar ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... masline. Se aadauga sare iar umplutura se toarna in cannelloni, care ... mare de condimente vegetale la umplutura. Aceasta reteta devine deosebit de ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 55 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 1/2 piept de pui 100 g msline 2 ardei grai 3 roii 100 g orez 3 linguri ulei 1 linguri oet sare piper. Mod de preparare: Fierbi carnea n ap cu sare, iar ardeii i speli i i coci pe o tabl pe aragaz. Dup ce a fiert carnea, o scurgi de zeam i o tai buci. Speli orezul i-l fierbi n 2 cni de zeam rmas de la carne. Ardeii copi i presari cu sare, i acoperi cu un tergar curat i-i lai deoparte pn se rcesc. i curei apoi i i tai cubulee,...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Se adauga salicilat la mere. Se preseaza bine borcanele si se leaga sau capseaza. Sunt foarte bine conservate cat timp stau in borcane. ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
Aluatul eu il cumpar proaspat. Merele le curat de coaja si le tai cuburi, le calesc intr-o cratita cu uleiul de masline si cand sunt aproape gata pun mierea si scortisoara, las la racit si pregatesc si macul macinat deja cu miere, vanilie si 50 ml de lapte de soia. Le amestec intr-un caston. Desfac foietajul si pregatesc si cuptorul la 180 de grade. Pun merele si le rulez si pun in tava aragazului tapetata cu hartie de copt; tot acolo pun si rulada cu mac pe care am pregatit-o astfel: am pus...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pentru sfarsitul asta de saptamana va propun ceva rapid si extrem de usor de realizat :P ...va veti incanta cu siguranta prietenii sau familia :) Ingrediente: - 400 g. aluat foietaj - 150 g. morcovi - 2 linguri patrunjel tocat proaspat sau menta - 250 g. carne tocata mixta - 2 linguri ulei - sare, piper - 1 ou - 1 lingura lapte Mod de preparare: Se dezgheata aluatul: Aveti nevoie doar de o "bucata" de aluat :P (cealalta se reintoarce in congelator, pentru alte nebunii :D) Se curata morcovii,...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Clatite Cu Umplutura De Spanac Ingrediente 4 oua, sare, piper, 150 g faina, praf de copt, 200 g spanac, un usturoi, 75 g smantana acra, 75 g branza. Preparare Se amesteca ouale cu sare, piper, faina, praf de copt si o cana lapte si se coc clatite mai groase. Spanacul oparit se toaca marunt si se lasa la scurs. Se amesteca cu usturoiul pisat, smantana, branza rasa sare si piper. Se pune acesta umplutura pe clatite si se ruleaza. Se servesc imediat. Durata 45 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
800 g cartofi, 100 g unt, 5 linguri mustar iute, sare, piper, maghiran, praf de chili, 100 g pesmet Mod de preparare: Se fierb cartofii in coaja in apa sarata si apoi se decojesc si se taie un capacel. Se scobesc de miez cu atentie. Se pun intr-o tava unsa cu putin ulei. Untul, mustarul, sare, piper, condimente si pesmetul se amesteca bine. Se adauga miezul cartofilor, zdrobit cu furculita si putina verdeata tocata. Se umplu cartofii si se dau 15 min la cuptor. Mod de servire Se servesc cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 ardei mari, 1/2 kg rosii, 2 vinete mari, 2 cepe, 1 ou, 2 lingurite faina, 2 linguri untura, 1/2 lingurita zahar, sare, piper, 1 lingura patrunjel si marar tocat Mod de preparare: Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Dovlecei Cu Umplutura Colorata Ingrediente 50 g orez, 100 ml apa si o lingura vegeta, 4 dovlecei, sare, un ardei rosu gras, 2 cepe, 250 g carne tocata, piper, 150 g cascaval, o lingura boabe de porumb din conserva, 500 g rosii taiate cubulete Preparare Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Durata 1 h10 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava si se da la cuptor. - 6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor. - 1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro