Cauta in 67.656 retete
1 kg branza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smantana, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Mod de preparare: Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
6 oua, 4 linguri zahar pudra, vanilie, coaja de lamiie, 180 g nuci macinate Mod de preparare: Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si apoi se adauga vanilia, coaja de lamiie, albusurile spuma si la urma nucile si se amesteca totul usor. Compozitia se toarna peste aluatul din tava si se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 g orez, 100 ml apa si o lingura vegeta, 4 dovlecei, sare, un ardei rosu gras, 2 cepe, 250 g carne tocata, piper, 150 g cascaval, o lingura boabe de porumb din conserva, 500 g rosii taiate cubulete Mod de preparare: Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Umplutura De Brinza De Vaci Pentru Pasca Ingrediente 1 kg brinza de vaci, 200 g zahar pudra, 2 pachetele zahar vanilat, coaja de la o lamiie, 1 lingura plina cu faina, 5 galbenusuri, 5 albusuri batute spuma, 3 linguri cu smintina, 100 g stafide, 2 linguri cu pesmet, 50 g unt, sare Preparare Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se unge cu ou, se presara stafide si se da la cuptor. Durata 20 min
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Timp de preparare: 1 ora si 30 minute (complexitate medie) Ingrediente: 10-12 castraveti cornichon mai dolofani 4-5 rosii 350-400 g carne de manzat pentru tocat sau carne tocata 1 morcov 2 cepe 1 legatura marar + patrunjel 1 ceasca de orez 2 lingurite/cuburi baza pentru mancaruri 4-5 linguri ketchup 2 linguri ulei sare, piper, cimbru, boia, condimente pentru sarmale, etc. Mod de preparare: Castravetii umpluti au un gust deosebit, intre dovlecel si gulie. Daca ii combini si cu rosii umplute,...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Umplutura De Orez De Pasca Ingrediente 250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Dovlecei la gratar cu umplutura Ingrediente 2 dovlecei medii, 1 cartof mare, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Cartofi Cu Umplutura De Nuci Ingrediente 1 kg cartofi, 5 oua, sare, 200 ... cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecand usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 800 g muschi porc 1 morcov 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ardei capia rosu iute 100 g piept pui 1 ceapa Preparare: Se taie morcovul, pastarnacul, patrunjelul, ardeiul si ceapa cubulete (ceapa mai marunt) si se pun la calit 2-3 min in putin ulei. Se taie pieptul si tot cubulete si se adauga in tigaie pese legume. Se lasa 7-8 min pana prinde un pic de culoare si se iau de pe foc! Muschiul se taie pe mijloc ca si o chifla si se bate (depinde de grosimea acestuia). Se pune umputura in ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pufoase si gustoase merg de minune cu un pahar de lapte sau iaurt.
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Se bat ouale intregi cu zaharul intr-o cratita, se adauga faina, ciocolata topita, cacaua, vanilia si laptele. Se bate bine cu telul. Se pune la foc mic, se amesteca mereu pana se ingroasa compozitia. Se ia de pe foc, se lasa putin sa se raceasca. Se adauga untul si se amesteca bine. Se lasa sa se raceasca. Aceasta crema se pune pe aluatul din tava, se unge cu ou si se da la cuptor. - 100 g ciocolata, se poate si plicuri de ciocolata din comert, 2 linguri cu cacao, 2 linguri cu faina, 4 oua,...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Timp de preparare: cea 1/2 ora Cea 290 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Pieptul de pui se fierbe in putina apa 5-10 minute, apoi se taie marunt. Rosiile se taie in bucati mici. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins si se prajeste ceapa. Se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana se evapora zeama. Se amesteca continuu. Se adauga ardeii si carnea. 2. Aceasta compozitie se intinde pe lipii si acestea se ruleaza. Untura de porc se pune intr-o tigaie la incins si se prajesc tortillas in...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se fierbe laptele cu vanilia. Se alege orezul, se spala, se pune in apa calda si se lasa un sfert de ora sa se umfle, apoi se pune in laptele cu vanilie, la care se adauga si un virf cutit sare si se lasa sa fiarba incet. Cind orezul este aproape fiert se adauga zaharul si se lasa sa mai fiarba pina cind orezul este fiert bine. Se da deoparte, sa lasa sa se racoreasca, se pun stafidele, galbenusurile, albusurile spuma, se amesteca usor si se aseaza peste foaia de pasca din tava. Se da la...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... o gaura in carne. Se pune umplutura si se fixeaza carnea cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se fierb ouale rascoapte. Se tin in apa rece. Dupa ce s-au racit se dau prin masina de tocat impreuna cu mezelurile si margarina. Se taie fideluta gogosarul, marul se da prin razatoarea cu gauri mari. Se amesteca totul bine cu uleiul, mustarul. Se adauga sare, piper (cine nu suporta piperul pune ienibahar si scortisoara). Se freaca totul foarte bine, pâna devine o pasta fina. Se ung tartinele. La gustare se pot servi si franzelute, chifle sau cornuri umplute. - 200 g sunca de curcan, 100 g...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro