Cauta in 64.170 retete
... lasa deoparte pana este gata umplutura.Nu se framanta prea mult ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... minute. Dupa aceea trecem la umplutura: intr-o tigaie cu putin ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Umplutura De Orez De Pasca Ingrediente 250 g orez, 1/2 baton vanilie, 1,5 l lapte ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Dovlecei la gratar cu umplutura Ingrediente 2 dovlecei medii, 1 cartof mare, 1 morcov ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Cartofi Cu Umplutura De Nuci Ingrediente 1 kg cartofi, 5 oua, sare, 200 ... cu hartie. Deasupra se toarna umplutura si se pune la cuptor ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
300 g fructe (smochine, curmale, nuci pisate, migdale, stafide), 180 g zahar tos, 5 albusuri Mod de preparare: Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare foarte bine. Se adauga fructele amestecand usor si se toarna peste aluatul din tava. Se da la cuptor.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 800 g muschi porc 1 morcov 1 pastarnac 1 patrunjel 1 ardei capia rosu iute 100 g piept pui 1 ceapa Preparare: Se taie morcovul, pastarnacul, patrunjelul, ardeiul si ceapa cubulete (ceapa mai marunt) si se pun la calit 2-3 min in putin ulei. Se taie pieptul si tot cubulete si se adauga in tigaie pese legume. Se lasa 7-8 min pana prinde un pic de culoare si se iau de pe foc! Muschiul se taie pe mijloc ca si o chifla si se bate (depinde de grosimea acestuia). Se pune umputura in ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... marunt potrivind gustul cu sare. Umplutura ajunge pentru o placinta coapta in ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Se incinge cuptorul la 180 grade C. Se spala rosiile, li se taie capacelul si li se scobeste miezul cu o lingurita. Se asaza pe o tava, se stropesc cu un firicel de ulei si se baga la cuptor. Se tin 10 minute, se scurg si se lasa sa se raceasca. Macrourile, spalate si zvantate, se curata de pielita si de oase si se taie cubulete. Verdeata se spala si se toaca marunt (cozile de ceapa verde se taie rondele subtiri), iar lamaile se storc. Se amesteca intr-un bol pestele cu verdeata tocata si cu...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pufoase si gustoase merg de minune cu un pahar de lapte sau iaurt.
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
Timp de preparare: cea 1/2 ora Cea 290 kcal/portie Mod de preparare reteta 1. Pieptul de pui se fierbe in putina apa 5-10 minute, apoi se taie marunt. Rosiile se taie in bucati mici. Uleiul se pune intr-o tigaie la incins si se prajeste ceapa. Se adauga rosiile si se lasa sa fiarba pana se evapora zeama. Se amesteca continuu. Se adauga ardeii si carnea. 2. Aceasta compozitie se intinde pe lipii si acestea se ruleaza. Untura de porc se pune intr-o tigaie la incins si se prajesc tortillas in...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... o gaura in carne. Se pune umplutura si se fixeaza carnea cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Se curata dovleceii de coaja, se spala, se zvanta si se taie cubulete. Se curata ceapa si usturoiul si se toaca marunt. Se calesc bine dovleceii in untdelemnul incins circa 5 minute, amestecand ca sa nu se arda. Se adauga ceapa si usturoiul, sarea si praful de piper. Se amesteca dovleceii prajiti cu branza faramitata, patrunjelul si jumatate din cascavalul ras. Jumatate din sosul alb (bechamel) se pune intr-un vas rezistent la foc. Cannelloni se umplu cu dovleceii si branza si se baga in vas....
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala ardeii, se sterg, se scot cotoarele si se scutura bine semintele din fiecare ardei. Vinetele coapte, curatate si tocate, se amesteca cu cele doua cepe prajite, oul, sarea, piperul si faina. Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inchide fiecare cu cite un capacel de rosie si se prajesc in untura. Se asaza intr-o cratita si se toarna peste ei un sos preparat din rosiile fierte si strecurate prin sita, amestecate cu putina sare, zahar si untura ce a ramas de la prajitul ardeilor. ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dovleceii se spala si li se taie un capac pe lungime, se curata miezul si se oparesc dovleceii 5 min in apa cu sare. Miezul si capacul se toaca marunt. Orezul se fierbe in apa si vegeta. In ulei se caleste carnea tocata cu ceapa, ardeiul tocat, miezul dovleceilor. Se adauga sare si piper. Dupa 10 minute se adauga cascavalul taiat cubulete mici, orezul si o lingura porumb din conserva. Se umplu dovleceii. Intr-un vas uns cu ulei se pun rosiile taiate cuburi si peste se asaza dovleceii. Se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cacao 2 linguri de zahar (pentru umplutura). Pregatesti asa: Se pune faina ... nuca, cacaua si zaharul, pentru umplutura. Cand aluatul a sporit destul, se ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Pentru prajit: 200 g untura Pentru umplutura: 200 g branza framantata 1 ou 1 lingurita ... Mod de preparare Pentru a prepara umplutura, amestecati branza framantata cu 1 ou ... din fiecare foaie o parte din umplutura, ungeti pe margini cu apa ... marginile ca sa nu iasa umplutura afara. Incingeti grasimea si prajiti ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... sau praf de copt Pentru umplutura iti trebuie: 500 g crema mascarpone ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro