Cauta in 21.294 retete
... mari zahar scortisoara un ou foietaj Daca nu vrei sa cumperi foietaj, iata cum prepari aluatul: ceasca de caimac (smantana de pe ... prin razatoare. Se pune zaharul si scortisoara. Se pune umplutura in foietaj si se "asambleaza", ca o paine impletita. Se unge cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este extrem de gustos. Ingrediente: foietaj 1 piept de pui sau 200 ... piper mac (optional) Se intinde foietajul. Se fierbe pieptul de pui ... prin razatoare, apoi toata aceasta umplutura se amesteca cu sare si piper, dupa gust. Foietajul se cresteaza la margini in ... de 2 centimetri, exact ca un bradut. Se pune umplutura in mijlocul foietajului, pe lung, iar fasiile se impletesc,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... invelita in aluat pufos de foietaj. Reteta de rulada Wellington cunoaste ... sau cu fois gras pentru umplutura, dar si cu alte tipuri ... 800 g  fara grasime 400 g aluat foietaj 75 g de unt gras 4 linguri ... lasati-l sa se raceasca. Pregatiti umplutura. Topiti restul de unt si ... amestecul de pe foc. Puneti umplutura intr-un castron si lasati ... de lucru pudrata cu faina, intindeti aluatul de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... putea lucra cu ele). Pentru umplutura de branza: se pune intr ... se obtine o crema omogena. Pentru umplutura cu ciuperci: se taie ceapa ... . Se pun cam 2 linguri de umplutura (fie branza, fie ciuperci) si ... aiba pe unde sa iasa umplutura. Se aseaza intr-o tava bine ... 10-15 min, pt ca foietajul se coace f repede. Tipareste pagina ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mult timp. Eu va recomand foietajul de la Linco :) Ingrediente Aluat: 800 gr foietaj; Umplutura: 150 gr gris, 200 gr branza telemea, vanilie, 2 galbenusuri. Mod ... . Pe o masa rece se intinde foietajul, se imparte in parti egale ... , pe fiecare parte se adauga umplutura si se pliaza. Se introduce ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
... , care se foloseste ca si umplutura pentru tarte, rulade etc. Am ... ! Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj (o foaie) - 100 gr migdale - 100 ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... . Ingrediente: - 400 gr aluat de foietaj - 250 gr de rosii cherry ... la copt. Intre timp, pregatim umplutura: calim ceapa in putin ulei ... de carne peste aluatul de foietaj scos din cuptor. Punem apoi ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... mine tot ce este cu foietaj e delicios) Ingrediente (pt 4 persoane): - 250g foietaj+ 1 ou pt uns + seminte de susan negru pt decor - 1 piept ... se racoreasca bine - se decupeaza foietajul in cercuri cu diamentrul de ... se pun pe fiecare 2-3 linguri de umplutura - se pliaza bordurile peste ... incat sa inchidem aluatul peste umplutura - se pun mingiutele cu deschizatura ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
... ! Daca atat aluatul cat si umplutura sunt la temperatura camerei, cu ... aveti si margini. Ingrediente pentru umplutura: - o cana mare de piure de ... si simplu folosit aluat pentru foietaj, pe care il gasiti in fiecare alimentara. Pana la urma, umplutura este cea care conteaza cu ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... fapt carnaciori de bere in foietaj) si niste masline salata de ... la toti :D : baghete cu doua umpluturi: - cu ricotta, smantana, somon afumat ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... smantana, pentru a nu se taia. Umplutura de ciuperci: Tocam ceapa si ... . Potrivim de sare si piper. Umplutura de branza: Amestecam branza dulce ... si asezam in centrul ei umplutura apoi impachetam foaia pentru a obtine ... . Umplem foile cu fiecare din umpluturi. Pastram trei foi cu care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau familia :) Ingrediente: - 400 g. aluat foietaj - 150 g. morcovi - 2 linguri patrunjel tocat ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... de porc in crusta de foietaj. Din pacate nu am reusit ... , plamani, rinichi) 250 gr aluat foietaj 8 oua 4 oua fierte 1 legatura ceapa ... prima latura de aluat deasupra umpluturii. Tragem si cealaltalatura a aluatului deasupra ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... (sau unt), luati foile de foietaj si le puneti pe o suprafata uscata. Puneti o foaie de foietaj în tava si taiati marginile ce dau ... o pensula curata. În timp ce turnati umplutura, ar fi bine sa acoperiti ... se farâmiteze. Adaugati putina umplutura si întindeti-o uniform. Repetati pâna ... ca ultimul strat sa fiede foietaj. Coaceti placinta în cuptor cam 35 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare : Se da branza pe razatoare, separat se amesteca ouale cu zaharul vanilat, apoi se pun peste branza rasa. Se unge tava cu cubul de unt, se intinde prima foaie, se adauga umplutura, se uniformizeaza si se acopera cu cea de-a doua foaie. Se pune tava la cuptor timp de 40 de minute. Dupa ce se raceste, se taie in patratele si se pudreaza cu zahar dupa preferinte. Are un grad redus de dificultate. Pofta buna !
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mijlocul aluatului unde vom pune umplutura iar pe laterale facem taieturi ... unei pensule. Punem in miloc umplutura (nu puneti foarte multa fiindca ... impletim aducand fasiile laterale peste umplutura cat mai strans posibil. Presam ... o furculita ca sa nu curga umplutura. Le asezam in tava tapetata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mica,doar cat sa acopere umplutura de branza. Cu surplusul de ... loc,adaugam cateva linguri din umplutura cu branza,asezam deasupra ei ... de cirese,adaugam restul de umplutura,apoi cirese. Deasupra asezam partea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începe prin a cali ceapa, adaugând sare si piper dupa gust. Dupa ce aceasta este gata, punem spanacul tocat marunt si adaugam 100 ml apa. Lasam la scazut pâna obtinem o compozitie legata si o lasam la racit. Între timp batem bine cele 2 oua împreuna cu smântâna si încorporam rezultatul în spanacul rece. Se toarna umplutura între cele doua foi de placinta si se baga la cuptor pâna se rumeneste. Este de preferat sa se consume rece! Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca oul cu uleiul, otetul si sarea si se adauga 250 ml de apa. Se incorporeaza faina si se framanta bine. Se intinde apoi o foaie care se unge cu jumatatea din cantitatea de unt, apoi se pune la fridiger aproximativ 30 minute. Se repeta operatiunea cu untul ramas si se pune din nou la frigider pentru alte 30 minute. In acest timp se rade dovleacul si se caleste impreuna cu zaharul si zaharul vanilat. Aluatul se imparte in 2 parti egale si se intind 2 foi intre care se aseaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... este facuta din aluat de foietaj pregatit in casa. Ma gandesc ... (unturita de porc) 150g faina. umplutura: 2 budinci de vanilie 6 linguri de ... odihneasca. 4.Intre timp se prepara umplutura din lapte, budinca si zahar ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com