Cauta in 21.308 retete
Se pune intr-un vas faina si peste faina adaugam drojdia pe care am topit-o in iaurt caldut si zahar,mai adaugam si 1 plic de zahar vanilat ,apoi facem un aluat ,mai spre final adaugam si untul si framantam foarte bine aluatul.Apoi il lasam cam o ora sa creasca ,dupa care vom face o foaie mare din aluat ,o vom taia in patratele si vom pune pe fiecare patratel branza de vaci in care am adaugat zahar stafide si coaja de la o lamaie,Vom aduna marginile spre mijloc ,le vom pune in tava ,le vom...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca drojdia cu 2 linguri de faina si 3-4 linguri de apa calduta. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, se lasa la dospit 10 minute. Se cerne faina, se adauga sarea ,drojdia si se amesteca. Se framanta bine pana obtinem un aluat care nu se lipeste da mana. Se lasa la crescut ,la caldura circa o ora. Se fac turtele de forma rotunda , se dau prin faina si se pun la copt intr-o cratita de tuci pe o parte si pe cealalta. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
se amesteca 2 oua cu jumatate de cana de zahar, se adauga smantana, faina si praful de copt si se amesteca. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Branza se amesteca cu 2 oua, jumatate de cana de zahar si gris (optional se pot pune stafide) dupa care se toarna peste blatul din tava. Se da la cuptor la 150 de grade pentru o ora.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pune faina intr-un vas si peste ea adaugam drojdia muiata cu apa calduta ,100 gr.zahar pudra si coaja de lamaie.Se face un aluat potrivit de tare pe care il punem dupa aceea pe o pernuta si il invelim cu un prosop curat.Se pune pe o pernuta deoarece creste foarte repede.In alt vas punem 1 kg.branza dulce de vaci si 100 gr.branza de oi sarata framantata,zahar-300gr.,zahar vanilat,stafide si le amestecam foarte bine.Cand aluatul a crescut impartim aluatul in doua bucati si intindem separat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amestecam bine toate ingredientele si framantam bine. Intindem aluatul, taiem in bucati de 12*14 cm, punem cate o lgt de dulceata de capsune in centrul acestora si le strangem la capete. Punem placintele intr-o tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit la 200°C , 25-30 min. Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se toarna 3/4 faina intr-un bol mare, se face un loc in mijlocul fainii, se adauga drojdia maruntita sau uscata, peste care se va turna putin lapte cald si se lasa la macerat timp de 5 minute. Peste faina se adauga zahar dupa gust ( cca. 50 g) si sare. Se adauga laptele cald peste faina si se amesteca usor pana compozitia se omogenizeaza si vom incepe a framanta aluatul, adaugand ulei cate putin si framantand pana aluatul se ve deslipi cu usurinta de pe mana si de pe bol. Bolul cu aluatul se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu un ou batut. Se baga in cuptorul preincalzit si se lasa aproximativ 30 de minute. Se scoate din cuptor si se poate servi fiind o foarte gustos si consistent! Pofta buna! :)
Reţetă de pe retete.eva.ro
Amesteca cele doua tipuri de faina si asaza-le in forma de movilita pe o planseta. Pune in mijloc drojdia dizolvata in apa calduta, uleiul de masline si un praf de sare. Framanta bine pana cand obtii un aluat moale si omogen, apoi lasa-l sa creasca cel putin o ora. Intinde cu sucitorul 4 discuri subtiri din aluat cu diametrul de cca 22cm. Acopera discurile de aluat cu un strat subtire de mascarpone-merge si smantana obisnuita;-) -presara un praf de sare si distribuie deasupra somonul marinat...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Compozitia Se iau buretii/ciupercile si se toaca marunt, soia se pune la fiert timp de 5 minute apoi se scurge foarte bine de apa, se da ceapa si usturoiul prin razatoarea cea mica, se adauga faina pentru a se lega si condimentele dupa gust. Toate acestea se amesteca bine intr-un bol. Forma Se ia din compozitie cate putin si se da forma preferata piftelutelor. Acestea se pun usor, pentru a nu se desface, in tigaia cu ulei incins. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie puiul in bucati nu prea mari ,se spala si se pune la fiert sa traga un clocot ,doua,dupa care aruncam apa si spalam carnea si o punem iar la fiert,adaugam ceapa tocata marunt,morcovul tocat marunt,ardeiul gras si gogosarul tocat ,apoi adaugam si cartofii taiati cuburi micute si lasam sa fiarba la foc potrivit de mare,cand carnea este fiarta adaugam borsul de tara si acrim cat ne dorim noi ,adaugam si sare dupa gust si la final dupa ce oprim focul adaugam patrunjel tocat marunt.Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se cerne bine faina intr-un vas peste care adaugam drojdia topita cu un pic de apa calduta ca de vara si 2-3 linguri de zahar topit,adaugam coaja de lamie,un ou,iaurtul caldut si facem un aluat potrivit de tare ,pe care il lasam sa creasca cu un prosop le vas si vasul sa fie pus pe o pernuta .Intr-un vas punem branza dulce,peste care adaugam samantana,zahat vanilat ,zahar,ouale,stafidele si mestecam bine pana obtinem o pasta omogenizata.Cand aluatul a crescut facem o foaie pe care o asezam...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pentru inceput, se pregateste dressingul, amestecand omogen zeama de lamaie, mustarul si uleiul de masline extravirgin. Se prajeste painea (la toaster sau pe plita), apoi se freaca bine cu catelul de usutori, sa se imbibe cu aroma lui. Painea se taie in cubulete si se pune in farfuria in care se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din dressing.Deasupra de paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta pestele se taie sau se rupe, eu l-am rupt in bucati)....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem apa la incalzit un pic sa fie asa ca apa de vara ,intr-un vas punem cubul de drojdie si un pic de sare ,peste drojdie adaugam apa sa inmuiem drojdia si apoi vom framanta un aluat potrivit de tare ,dupa care il lasam la crescut cam o ora.Punem ulei in tigaie si lasam sa se infierbante bine apoi punem o turta la prajit pe o parte si pe alta.Dintr-un kg.de faina ne iese cam 10 turte prajite!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu afine Mic-dejun cu cereale si salata de fasole verde ... la mama acasa :) Biscuiti cu cereale Biscuiti picanti Conopida pane Crema ... secara Paine din faina de grau integrala si seminte de in ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si reprezinta o combinatie perfecta intre cereale, legume si grasime. In plus ... un fel de aditivi, doar grau si apa. Au vitamine, din ... folosesti paste de calitate, din grau dur. Sunt delicioase si pastele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ai o alternativa la produsele de grau, uneori si cat sa ii ... -am bucurat de biscuitii si cerealele tot fara gluten. Mai am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ceva, am cumparat paine cu cereale pe care am taiat-o cu ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... - Produse de morarit :Fainuri de grau moale; Fainuri speciale pentru retail ... :Paine; Covrigi; Specialitati - Paste : De grau moale : scurte (de diferite forme), lungi; De Grau dur : scurte, lungi - Biscuiti - Fugi de cereale si cereale expandate - Produse zaharoase : Rahat ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Despre cereale, fructe, nuci si zarzavaturi, se spune ca sunt dieta ... la aceeasi masa), faina integrala, cereale intregi, seminte, germeni de legume sau cereale. Ciorba naturista , dintr-un morcov, telina si sfecla rosie ... malai extra) sau tarate de grau. Ornarea se face dupa fantezie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro