Cauta in 21.294 retete
... Se decongeleaza trunchiul de peste merlucius, se portioneaza in bucati potrivite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... reteta. Am avut doar 400g merluciu, doua trunchiuri, si am folosit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... asta am folosit: - file de merluciu (500g) - o canita de ulei - o canita ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... congelator) - 2 bucati de fileu de merluciu (din congelator) - 2 lingurite de curry ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... g de file de peste alb (merluciu, cod sau chiar somon), 2 cepe ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , 600 g peste alb (cod, salau, merluciu), sare, piper. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 600 g file de peste (cod, merluciu, etc.), 4 linguri ulei, 4 linguri zeama ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... natur. - 4 fileuri de cod (salau, merluciu, etc.), 1 ceapa, 1 legatura legume pentru ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 ceapa, 1 legatura patrunjel verde, 1 lingurita ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... peste alb, cu pielita (cod, merluciu, salau, etc.), 1 legatura patrunjel verde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... de peste alb (salau, cod, merluciu), 1 tulpina de praz taiata rondele ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... . - 1 kg peste (macrou, cod sau merluciu), 1 kg rosii, 1 legatura patrunjel, ulei ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Incepem cu cartofii; ii spalam, ii curatam, ii spalam iar, ii taiem rondele si ii punem intr-o tava la cuptor, in care am pus cam 100 ml de ulei. Ii lasam circa 30 de minute, dar cu 15 minute inainte sa fie gata tocam marunt cateva frunzulite de rozmarin, ii saram si ii piperam. Scoatem cartofii din tava si pastram uleiul pentru frigaruile de peste. Ne apucam de peste pe care dupa ce-l spalam, il taiem bucatele si il stropim cu zeama de la 1/2 lamaie. Firele de rozmarin se curata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Am folosit pastrav insa merge si cu alte peste macrou, caras mai maricel, crap, cod, merluciu aproape orice peste cunoscut la noi in Romania. Pentru ca o friptura de peste a cuptor la iasa buna trebuie neaparat sa ai un pasharel de vin, ceva unt si lamaie, astea sunt dupa parerea mea ingredientele care imbogatesc gustul pestelui.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... scoici 500 de grame de trunchi de calmar 12 langustine 500 ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... congelat de tip macrou sau merluciu), cerealele, fructe si legume proaspete ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Fabricat in diverse forme  rulada, trunchi de con sau para  cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de mare slab (cod, merlan, merluciu  cunoscuti la noi ca whiting ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu- se scurge bine de ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mancarurilor. Aceste ciuperci cresc pe trunchiul copacilor foarte batrani, in buchete ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro