Cauta in 21.294 retete
Se pune laptele la fiert, dupa care se adauga oul si zaharul si se amesteca încontinuu pâna se omogenizeaza pasta. Dupa ce se ia vasul de pe foc, se adauga cacao si zahar vanilat si se lasa la racit. În alt vas se bate frisca, iar compozitia obtinuta mai devreme se toarna peste frisca. Se amesteca pâna se omogenizeaza compozitia. Se toarna în diferite forme si se pune la congelator.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Începem sa preparam gelatina urmarind indicatiile de pe ambalaj. Dupa ce aceasta va fi luata de pe foc, se adauga imediat mierea si margarina astfel încât sa se topeasca si sa se încorporeze perfect. Turnam compozitia peste zaharul pudra si se amesteca cu o lingura, iar ulterior cu mâna. Rezultatul obtinut se pune într-o punga ermetica si se pastreaza la frigider cel putin o zi. Înainte de ornarea prajiturilor, scoate pasta de zahar cu cel putin o ora înainte pentru a fi usor de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Andrei. Sa ne intoarcem la torturi. Este prima data cand folosesc ... am ales sa pregatesc mini torturi, insa la fel de bine ... mi-au iesit 14 inele=7 torturi, cu diametrul de 7 cm. Pentru ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
Nu ma omor dupa meniurile mele dar e ok...am mancat in limita bunului simt 29 ianuarie M1:sandwich cu paine cu seminte(reteta pe blog) si 50 g fetta, castraveti ,salata verde si rosii M2:salata , salata verde, varza, ceapa, rosii, ardei, masline 50 g fetta M3:cartofi la cuptor fara pic de sare(stiu ca am zis ca nu am mai mancatt dar mi-era chiar foame si aveam o gramade de treaba la munca si am mancat , au fost ff buni) Am mai rontait niste fructe gen mere si clementine 30 ianuarie M1: 1...
Reţetă de pe antzukastuff.blogspot.com
Am gasit ieri pe un blog ce il urmaresc de multa vreme un experiment foarte interesant. S-a luat o rosie de la supermarket si s-a urmarit evolutia ei, fiind tinuta in soare si umezeala si fotografiata in fiecare zi. Va invit pe blogul autorului experimentului pentru a privi si a va ingrozi! Articolul intreg il gasiti aici: http://beze.wordpress.com/2009/08/20/rosie-de-supermarket/
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Tort buturuga Tort Vis de iarna Tort Fantezie cu portocale Tort Cos cu trandafiri Tort cu ciocolata alba si zmeura Tort cu crema de ciocolata si ananas Tort cu cafea Tort diplomat cu piscoturi Tort Ecler Tort cu crema de iaurt si zmeura Tort cu ciocolata, mascarpone si capsuni Tort Panna Cotta cu jeleu de capsuni Tort Vis de ciocolata Tort cu crema caramel si pralina Tort Trio de ciocolata Tort spirala cu ciocolata si visine Tort amandina Tort Buturuga iepurasului Tort festiv cu nuci si crema...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Am ramas in urma tare cu postatul pozelor pe blog,incerc sa le incarc in functie de categorii,au avut diverse combinatii la interior.
Reţetă de pe adinascakes-torturiingalati.blogspot.com
doua torturi de ciocolata.... primul blat de cacao crema de ciocolata+ nuca macinata imbracat in crema de ciocolata sirop de zahar ars si rom blat de cacao crema ciocolata sirop de zahar ars si rom ornat in frisca
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Ciorba este un preparat traditional, un amestec din radacinoase, legume, leguminoase, apa, bors si de cele mai multe ori si carne. Dupa preferinta ciorbele se acresc cu bors, suc de lamaie, sare de lamaie, suc de rosii, zeama de varza, corcoduse sau zarzare. Verdeata este nelipsita de la prepararea ciorbelor, de obicei se adauga patrunjel, leustean, marar sau tarhon. Principalul avantaj al ciorbelor este ca poate fi consumata la orice ora din zi, indicata chiar si in unele diete (ciorba de...
Reţetă de pe sabina-madalina.blogspot.com
Ciocolata alta se taie bucatele si se pune intr-o punga dupa care se pune intr-o cratita cu apa fierbinte pt.a se topi(nu este voie ca apa sa fiarba in clocot) Cicolata cu lapte se pune intr-un vas care se poate pune peste o oala cu apa firbinte(poate fi din plastic care rezistent)si se aduaga un cub de unt de cocos dupa care se pune pe baie de apa pt topirea ciocolatei. Se pune peste blat cicolata de lapte(ceea cu cacao) dupa care cicolata alba se pune intr-o punga la care se rupe un...
Reţetă de pe sella-koch.blogspot.com
... respectiv.Se umplu cu ea torturi, rulade, tarte, cornete etc. - 4 galbenusuri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Daca crema se prepara cu oua intregi, se poate renunta la lichid, daca este vorba de apa simpla;astfel, compozitia va fi mai consistenta si va necesita unt mai putin cu cca 50 g.Daca este nevoie de suc de portocale, lamiie, ananas etc pentru a da gust si aroma cremelor, acestea se vor prepara numai cu galbenusuri la care se pot adauga 2 linguri cu lichid pentru fiecare galbenus.Zaharul se pune dupa gust, dar nu mai mult de 200 g.Modul de preparare:intr-un lighenas smaltuit de 2-3 l , se pun...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... periodic de multi ani de zile. Din pacate, cu trecerea timpului ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... si fripturi. Daca acum cateva zile v-am incurajat sa prajiti ananasul , peste cateva zile am sa va arat cum arata porcul garnisit ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... , cumparate de noi acum cateva zile, am mai adunat din casa ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
Foile de torturi cumparam desfacem intre ele punem alune macinate, ciocolate taiate in bucati si frisca , dupa cand fiecare este refer la foaie facute punem unul pe altul si cand totul este pus asa inapoi de cum am cumparat , dar bineinteles asa zis sortimentele sint puse intre ele esterior punem ceva glazuri invelim dupa preferinte.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mere, 2 franzelute(de 2-3 zile), 3 pahare cu lapte, 3 oua, 50g stafide sau ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com