Cauta in 139.626 retete
... mic, se tapeteaza o forma de tort detasabila cu hartie de copt ... doilea blat si se imbraca tortul in restul de ciocolata. Se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Un tort facut cu ceva timp in urma, cand a implinit prichindelul ... sare. Se unge o forma de tort cu unt, se toarna compozitia ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Crema: Se amesteca bine cacao cu zaharul tos si cu apa si se pune pe foc mic sau pe un vas cu apa clocotita sa se inmoaie zaharul. Se lasa apoi deoparte sa se raceasca. Se freaca spuma untul cu zaharul pudra si se adauga pe rind 6 galbenusuri, frecind bine dupa fiecare. (Ouale sa nu fie de la frigider). Se adauga apoi siropul de cacao racit si se amesteca. Din crema se ia deoparte un sfert din cantitate iar restul se da la frigider. Se poate servi cu frisca. - 250 g unt, 6 oua , 250 g zahar...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ori. Se unge forma de tort cu unt solid, se toarna ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente: 10 oua 500g margarina 1 lingura cacao 500g zahar 125ml apa 1 lingura faina 2 linguri pesmet fin 2 plicuri zahar vanilat 1 esenta de rom 2 linguri zahar farin Preparare: Se pun la fiert zaharul, cacaua si apa si se lasa sa dea in clocot 5 min. Dupa aceea se lasa putin la racit, se adauga pe rind toate galbenusurile. Se imparte compozitia in 3 parti: o parte se pune intr-un castron si se adauga o lingura cu virf de faina, 2 linguri cu virf de pesmet si la sfirsit de jos in sus ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Tort Joffre Ingrediente 250 gr. unt, 6 oua , 250 gr. zahar pudra, 50 ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... ori. Se unge forma de tort cu unt solid, se toarna ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Mod de Preparare: Se pun la fiert zaharul, cacaua si apa si se lasa sa dea in clocot 5 min. Dupa aceea se lasa putin la racit, se adauga pe rind toate galbenusurile. Se imparte compozitia in 3 parti: o parte se pune intr-un castron si se adauga o lingura cu virf de faina, 2 linguri cu virf de pesmet si la sfirsit de jos in sus albusurile batute spuma tare cu 2-3 linguri de zahar. Se toarna totul intr-o cratita unsa si tapetata si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt blatul se rastoarna...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... intr-un borcan uscat.Se foloseste ca atare, in creme (Tort Joffre) sau la ornarea torturilor ...
Reţetă de pe anditudor.blogspot.com
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
pesmet 2 linguri faina 1 lingura apa 125 ml zahar 1/2 kg cacao 2 lingurite unt 500 g oua 10 zahar vanilat 2 plicuri esenta de rom zahar farin 2 linguri Mod de preparare Zaharul, cacao si apa se pun la fiert. Se lasa se fiarba timp de 5 minute. Se raceste putin si se pun pe rand toate galbenusurile. Compozitia se imparte in 3. O parte se pune intr-un vas si se pune si o lingura de faina, 2 linguri de pesmet si albusurile batute spuma in prealabil cu 2 linguri de zahar. Se toarna intr-o cratita...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
oua 10 cacao 100 g zahar pudra 500 g margarina 500 g apa 125 ml faina 1 lingura pesmet fin din biscuiti 2 linguri zahar vanilat 2 linguri esenta de rom Mod de preparare Se pun la fiert zaharul, cacaoa si se dau in clocot. Se lasa sa se raceasca putin. Se dauda pe rand galbenusurile. Se imparte compozitia in trei parti. O parte se amesteca cu 1 lingura de faina cu virf, 2 linguri de pesmet cu virf si, la sfarsit, cu albusurile batute spuma, cu 2-3 linguri de zahar. Se pune compozitia intr-o ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
... ori. Se unge forma de tort cu un solid , se toarna ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Un tort ciocolatos, dupa o reteta dintr-o carte de bucate foarte veche. Simplu, dar foarte elegant, poate fi preparat cu orice ocazie aniversara. Ingrediente Tort Joffre de ciocolata Sos de ciocolata 250 g zahar 3 linguri cacao 60 ml apa esenta de rom 5 galbenusuri Blat 5 albusuri 2 linguri zahar 1 lingura pesmet 2 [&] The post Tort Joffre de ciocolata appeared first on Bucataria - marea aventura .
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
Intr-un vas, amestecati untul cu 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri adaugate pe rand pana cand obtineti o compozitie omogena si cremoasa. Separat, puneti pe foc 5 linguri de apa cu 100 g zahar tos si 50 g cacao, si amestecati incontinu pana cand zaharul se topeste si obtineti un sirop mai gros de ciocolata. Dupa ce se raceste, incorporati siropul in compozitia initiala. Impartiti crema obtinuta in doua parti egale: 1 parte o tineti la frigider pentru ornat, iar peste cealalta parte adaugati...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de Cafea si Crema de Coniac Tort cu Ciocolata cu Lapte ... cu Ciocolata Pentru Antonel Tort cu Ciocolata Reciclata, de la Mosu ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... de Cafea si Crema de Coniac Tort cu Ciocolata cu Lapte ... cu Ciocolata Pentru Antonel Tort cu Ciocolata Reciclata, de la Mosu ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... spuma. Coci in forma de tort... Nu tb sa iasa inalt ... l-am adaptat dupa reteta de Joffre. Peste blatul racit se aseaza ... glazura la temperatura camerei peste tort si se lasa la rece ... reteta Incearca si urmatoarele retete deosebite: Tort cu Ciocolata cu Lapte ... cu Lichior de Ciocolata Tort Mixt-Frisca si Ciocolata - Se pregateste ... spuma. Coci in forma de tort... Nu tb sa...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pricomigdale si crema de ciocolata, asemanatoare cu cea de la tortul Joffre . Reteta am gasit-o la Miha , multumesc mult draga mea! Ingrediente ... , altfel crema se va taia iremediabil! Eu am patit-o la tortul Joffre si nu este deloc placut... Stangluri cu ciocolata Foile se ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com
... , altfel crema se va taia iremediabil! Eu am patit-o la tortul Joffre si nu este deloc placut... Crema folosita si la Coco ...
Reţetă de pe ebunatati.blogspot.com