Cauta in 109.949 retete
... . Unge cu unt 2 tavi de tort apoipresara putina faina. Intr-un ... blatul cu o zi inaintede asamblarea tortului, in casolete de plastic la temperatura camerei. Asamblarea tortului Cu un cutit lung se taie fiecare ... in mod egal glazura pe tort. Se va decoradupa cel putin ... ore. Inainte de a se servi, tortul trebuie sa sepastreze intr-o incapere ... . Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Congoleza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente si cantitati: 8 linguri zahar 4 linguri cacao 1 pahar ulei 2 lingurite bicarbonat nestins 2 cani de apa 2 cani si jumatate de faina Mod de preparare: Se amesteca foarte bine, apoi se incorporeaza cu 1 borcan gem (sau dulceata) acrisor. Se unge tava. Se poate pune la sfarsit frisca, cand se raceste prajitura, pentru cei care nu tin post. Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Congoleza Tort cu frisca si capsuni
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 1,iar cu crema 2 se imbraca tortul.Deasupra se pune glazura simpla ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... crestin. Cele doua saptamani de post care preced ziua, sunt un ... sos de lamaie cu legume dulci Tort cu crema de ciocolata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... frigider. Se serveste a doua zi. Turta dulce Congoleza Negresa de post Tort cu frisca si capsuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... prajitura. Prajitura cu nuca de cocos Turta dulce Negresa de post Tort cu frisca si capsuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... crestinii ortodocsi celebreaza, dupa un post de doua saptamani, Adormirea Maicii ... tagliatelle cu prosciutto e funghi Deserturi Tort de iaurt cu piersici Salata ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... frigider. Se servestea doua zi. Turta dulce Congoleza Negresa de post Tort cu frisca si capsuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si dupa cel mai lung post al anului veti dori sa ... cu garnitura de legume. Desert Tort de Alsacia : 80 g. unt 80 ... , se asaza intr-o forma de tort, cu grija ca sa fie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a se usca. Prajitura cu nuca de cocos Congoleza Negresa de post Tort cu frisca si capsuni ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se amesteca biscuitii cu untul de cocos/palmier topit si cu zaharul brut, dupa care se preseaza în forma pentru tort. 2. Se mixeaza în robotul de bucatarie bananele, dupa care se adauga untul de arahide, semintele de chia si zeama de lamâie. 3. Se toarna crema peste blatul din biscuiti si se introduce la frigider câteva ore. 4. Se topeste la abur ciocolata fondanta cu multa cacao si se orneaza tortuletul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari, 1/2 lamaie, 2 linguri zahar, 1 pliculet "Tort - Gelee transparent" Dr. Oetker. Mod ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... Tortul de capsuni l-am pregatit intr-o forma mai micuta. Batem spuma ... ,apoi intindem intre ele crema. Tortul de ciocolata: Blatul: Batem spuma ... distanta las)Apoi am pus tortul de capsuni care era asamblat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... tava pe care vom pune tortul, asezam inelul detasabil al unei forme de tort, punem biscuitii si ii intindem cu lingura, astfel ... de pe plic. Mai lasam tortul 2 ore, dupa care indepartam inelul ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de pe pachet 1 plic de tort jelee se pregateste conform instructiunilor ... . Se pune primul plic de tort jelee pregatit conform instructiunilor (sa ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se pregateste blatul frecand galbenusurile cu zaharul, esenta si banana pasata.Apoi se amesteca cu albusurile spuma si cu faina si praful de copt.Se coace in tava rotunda cu inel detasabil,Dupa ce s-a scos si s-a racit se taie in 2 pe orizontala si se insiropeaza cu zeama de compot de ananas.Se lasa in tava cu inel. Apoi pregatim crema de zahar ars caramelizand cateva linguri cu zahar si apoi turnand amestecul de lapte cu oua, esente si amidon.Dupa ce s-a inchegat putin bagam craticioara la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Mere 5 buc Zahar 0.5 pah Gelatina - Tort Gele de la Dr.Oetker ... pune gem, sau budinca de post de vanilie Pasi de urmat ... putin sa se racoreasca. 7 Preparati Tort-Gele-ul dupa instructiunile de ... - chiar o recomand si pentru cei care nu tin post. Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Blatul: Se separÄ? albuÅ?urile Å?i se bat spumÄ? tare. GÄ?lbenuÅ?urile se amestecÄ? cu zahÄ?rul, apÄ?, ulei, Å?i se bat bine cu mixerul. Peste acestea se toarnÄ? apoi fÄ?ina amestecatÄ? cu cacaua Å?i praful de copt. Se amestecÄ? bine pânÄ? se încorporeazÄ? toatÄ? cantitatea de fÄ?inÄ?. Se pun apoi albuÅ?urile bÄ?tute spumÄ? Å?i se omogenizeazÄ? totul foarte bine. Se toarnÄ? aceastÄ? compoziÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fac 2 blaturi. Blatul 1 va contine aceleasi ingrediente ca si cel de-al 2-lea cu exceptia faptului ca va avea 4 linguri de cacao spre deosebire de celalalt care va contine doar 1. Asadar: Pentru un blat se amesteca 3 cani de faina cu una jumatate de zahar,cu praful de copt,4 linguri de cacao,1 plic zahar vanilinat apoi adaugam si apa,uleiul si gemul.Omogenizam si turnam compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina si dam la cuptor pentru aprox jum de ora. Urmand acelasi principiu vom...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: 1. ALUATUL: ? Ingredientele pentru aluat se amesteca toate, se framanta foarte bine si se lasa deoparte, la loc cald, timp de 1 ora. ? Cu 1/2 ora inainte se incalzeste cuptorul la foc potrivit. ? Se ung formele de tarta cu ulei, se tapeteaza cu faina. ? Aluatul se intinde in foaie subtire 3 mm, se taie in patrate mai mari, potrivite cat sa imbrace usor forma. Aluatul in exces se taie prasand usor cu degetele marginea formei. Se inteapa tartele cu furculita. ? (Se poate face...
Reţetă de pe www.gospodine.net