Cauta in 21.294 retete
Se pune la fiert soriciul, capatâna si piciorul de porc. Când sunt aproape gata se adauga si carnea si se lasa pâna se fierb bine si zeama devine gelatinoasa. Apoi se pune usturoiul pisat si sare dupa gust. Se scoate carnea în vase, distribuita în mod egal, având grija sa nu ramâna oase. Se mai pot adauga si legume fierte (morcovi, frunze de telina etc) dupa preferinte. Se strecoara zeama ramasa si se toarna peste carnea asezata în vase, minim cât sa o acopere. Se lasa la racit...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... : Am facut aseara din nou tochitura moldoveneasca mai mult pentru a reface ... , Muraturile de vara . Facem des tochitura moldoveneasca, mai ales in perioadele ... si am facut o reteta de tochitura moldoveneasca... Asadar ingrediente: carne de ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
... cu specialitati traditionale. Povestea initiala a tochiturii e simpla. Si s-a complicat ulterior. Numele ... a porcului, si, in cratita de tochitura, au picat cate un pic ... de ardei, etc.). Apetitul pentru tochitura a romanului nu a putut fi limitat ... diverse denumiri pentru a da onorabilitate tochiturii si adaosurilor sale ulterioare: carnuri ... , branza, oua ochiuri, etc. Rezumand: tochitura,...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
In anul 2010 am facut ultima croaziera pe Dunare la bordul unei mici ambarcatiuni. Atunci pe Dunarea romaneasca nu existau nici-un fel de amenajari pentru navigatia turistica. Am fost curios daca dupa zece ani s-a schimbat ceva. Mai multe cititi aici:
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
... Moldova voi sarbatori Roamania cu o tochitura moldoveneasca! Ingrediente: 500 gr carne ... porc in grasimea proprie. Pentru o tochitura moldoveneasca autentica va recomand carnea ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... fac o bucurie: sa va aduc o tochitura moldoveneasca , ca la mama acasa ... "mama acasa", reteta asta de tochitura e cu dedicatie speciala, pentru draga ... si ei cum fac eu tochitura . Deci Laura , iata cum: Ingrediente ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... trezit mama avea pe foc tochitura planuita de cu seara. Ea ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... si ce nu este bucataria romaneasca! Cum ne mai copleseste pofta ... faptul ca in cultura culinara romaneasca ne bucuram de o atare diversitate ... ani, si saorma, in adaptarea romaneasca. Citeste continuarea in Dilema Veche
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Bucataria-Romaneasca.ro partener media pentru "Cook & Soul" un eveniment caritabil organizat de Gia - Group Initiative for Animals pentru sustinerea cauzei animalelor fara stapan.
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Ingrediente: carne de porc carnati afumati 3-4 catei de usturoi branza telemea sos de rosii oua mamaliga Puneti la fiert mamaliga si va las pe voi sa o preparati asa cum stiti mai bine :) Intre timp pregatiti si carnea: - taiati carnea proaspata de porc in bucatele mici si caliti-le intr-o tigaie - langa ele adauga si carnatii si lasati-le pe amandoua sa lase grasime - pentru a evita o prajire prea intensa si nesanatoasa, adaugati putin sos de rosii indoit cu apa si lasati sa fiarba carnea si...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... informatii suplimentare. GUSTA DIN CAMARA ROMANEASCA! Contact: Cluj-Napoca , str. Cometei ...
Reţetă de pe bucatariaromaneasca.blogspot.com
Una dintre cele mai iubite ciorbite romanesti, ciorba de perisoare are o savoare aparte, data de consistenta si textura chiftelutelor plutitoare prin borsul dichisit cu legume si tamaiat cu leustean. Cea mai ieftina carne a lumii, carnea tocata isi pune din nou in evidenta versatilitatea, lasata la latitudinea bunui gust. Portii: 14 Timp preparare: 80 minute Ingrediente: 800 grame carne tocata de vita (sau amestec) 2 oua 1 ceapa marisoara 3 morcovi 1 sfert radacina de telina 2 radacini ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente 1/2 kg aripioare pui 250 gr ficatei 250 gr inimi si pipote 1 ceapa 5-6 catei usturoi 100 gr suc rosii sare, piper Condimentam carnea cu sare si piper si punem intr-o cratita in ulei incins. Cand s-au rumenit adaugam ceapa tocata marunt si usturoiul pisat. si le lasam pana se inmoaie si absoarbe carnea mirosul. Adaugam apoi sucul de rosii si mai lasam 5-10 minute pana scade sosul. Servim cu mamaliguta calda si branza rasa .
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Datorita continutului sau bogat in potasiu si acid folic, vanata este foarte apreciata. Preparate ca in reteta urmatoare, vinetele se pot servi pe paine, ca aperitiv, sau chiar ca un fel de mancare. In acest caz, salata va fi asezata pe frunze de salata verde si ornata cu rosii, ceapa verde si felii de castravete. Iti dorim pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1/2 kg vinete; 1 ceapa de marime potrivita, tocata; 2 lingurite de patrunjel tocat; 1/4 cana ciorba de legume sau supa concentrata; 2...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie in bucati mici un fileu de somn si unul de pastruga, apoi acestea se pun la sotat intr-o tigaie unsa cu ulei de masline si se asezoneaza cu sare si cu piper, amestecand timp de 2-3 minute. Intre timp se taie in bucati mari, ciupercile si trei bucati de ardei gras rosu si ceapa, care se calesc si apoi se adauga in tigaie, alaturi de peste. Se taie in rondele mici doi catei de usturoi care se adauga apoi alaturi de peste si ardei. Pentru aroma se adauga o crenguta de cimbru si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se trag impreuna cateva minute. Tochitura se serveste cu cartofi taranesti ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... ochiuri. Se serveste portia de tochitura in farfurie, asezata pe mamaliguta ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
600 gr. faina, 2 linguri ulei, 1 lingura otet, 1 pahar apa calda, 1 ou, 1/2 lingurita sare, 200 gr.unt pentru foi. Umplutura: 500 gr. branza de vaci, 2-3 oua, 2 linguri zahar cu vanilie, coaja de lamiie, 50 gr. stafide, 4 lingurite gris, 1 pahar lapte, putina sare Mod de preparare: Se pune faina cernuta proaspat intr-un castron si se face la mijloc o adincitura in care se toarna ulei, otet, apa, oua si sare. Se aduce faina cite putin spre mijloc cu varful unei linguri de lemn pana se formeaza...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Placinta cu branza si stafide, desert fara varsta si sezon, imprastie arome placute si bucurie indiferent de ziua saptamanii. O placere dulce la indemana fiecaruia. Portii: 8-12 Timp de preparare: 100 de minute Ingrediente: aluat: 500 grame faina 250 grame unt gras (minim 80%) 2 galbenusuri 6 linguri de zahar 2 linguri zeama de lamaie 1 plic praf de copt (10 grame) 1 plic de zahar vanilat 200 ml smantana umplutura: 600 grame branza de vaci 3 oua 2 plicuri zahar vanilat coaja de o lamaie 50 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro