Cauta in 139.903 retete
... Reteta de la bunica: Tochitura din organe de porc si muschiulet de porc pe pat de ... . Se adauga apoi carnea si organele de porc taiate bucati potrivite ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cuviinta am adaugat si restul organelor, am amestecat, am pus capac ...
Reţetă de pe www.culinar.ro
Organele impreuna cu carnaciorii se pun la calit intr-un ceaun.Dupa ce s-au calit se adauga ceapa si usturoiul, apoi pulpa de rosii, vinul, foaia de dafin, sarea si piperul si se mai lasa 10 minute pe foc. Tochitura se serveste cu mamaliguta si ou prajit, iar pe desupra se razuie branza.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pune peste ceapa.Carnea si organele se taie cubulete si se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Carnea spalata se taie cubulete mici, inclusiv muschiuletul.ceapa se taie rondele si impreuna se pun la calit ( eu am facut-o in ceaunelul de tuci) in uleiul de masline.Cand carnea se albeste si incepe sa-si lase zeama se acopera cu apa calda si se lasa sa fiarba impreuna cu 2-3 catei de usturoi intregi cam 30 minute, cu capac. Se incepe condimentarea cu boia, piper proaspat rasnit si putina sare.Mai fierbem inca vre-un sfert de ora la foc moale, incercam un cubulet de carne daca s-a...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie dupa preferinta, cuburi sau felii. Intr-o cratita cu fund gros se incinge uleiul si se rumenesc usor organele, apoi se sting cu supa de legume. Se lasa la foc mic pana scade, se adauga usturoiul taiat feliute, sarea, piperul, cimbrul si paharul de vin si se mai lasa pe foc mic pana scade putin. Este delicioasa cu muraturi si mamaliguta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Se curata bine organele, se spala, se usuca si se taie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Organe si pulpa de porc folosim cate vrem si de care ... lasat sa se scurga bine organele si carnea de porc, le ... tocata marunt apoi carnea si organele. Saram si piperam dupa gust ... pe foc si gata. Langa tochitura- "... va aburi nesmintit o mamaliga, haiduceasca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
300 g carne de porc, 200 g ficat, 200 g alte organe inima,rinichi , 200 g cabanos, untura, 100 g cascaval ras , usturoi, sare. Carnea se taie bucati mici care se pun la prajit intr-un vas cu untura fierbinte, se adauga cirnatii taiati feliute, dupa care se adauga ficatul si organele taiate tot in bucatele mici si se prajesc impreuna. Se adauga usturoiul tocat,sarea si se mai prajesc la foc micdupa care se prepara pe deasupra cascavalul ras. Se serveste cu...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Mod de preparare: Tochitura mcelreasc a la Babe_ mcelaru? In mahalaua ... ti-am zis receta de tochitur mocneasc? -Zis. -Nu-mi ... crnraia necesar pentru dou tochituri. Tu f una _i pe sear ... , timp in care amestecam permanent tochitura, cu o lingur de lemn _i ... cureaua de la pantaloni. - Ingrediente: Organe si mai ales, ce nu ...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Tochitura de pui cu ciuperci si mamaliguta este un fel de ... cu celelalte tipuri de tochituri, de exemplu tochitura olteneasca care este ... si costita afumata. Ingrediente - Reteta Tochitura de pui cu ciuperci si ... (vreo 5) Mod de preparare - Reteta Tochitura de pui cu ciuperci si mamaliguta: 1. Se spala bine organele de pasare, pipotele se curata ... diluat in 50 ml apa....
Reţetă de pe www.magieinbucatarie.ro
Mod de Preparare: Am prajit carnatii proaspeti taiati felii si carnita vreo 10 minute la foc mediu, le-am sarat si piperat ( mai putina sare ca erau sarati carnatii) si le-am mai prajit 5 minute. Apoi am adaugat vinul, zeama de supa ( eu am avut de vita), sucul de rosii, cimbrul, piperul si boiaua dulce si le-am lasat sa fiarba la foc mic vreo 20 de minute, pana sosul scade cam la jumate si se ingroasa. Am adaugat feliile de carnat unguresc, iar dupa vreo 2-3 minute si smantana si boiaua...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... ca ai vrea sa incerci o tochitura de pui. Nu-ti pot ... invit sa o incerci. Carnea si organele de pasare, se taie in ... cu 50 ml de apa. Tochitura se tine pe foc pana ...
Reţetă de pe bucataria.realitatea.net
Am servit un sote din organe de porc, si asta pentru ... am avut pofta si de o tochitura . In urma acestor activitati mi ... ma refer in special la organele de la porc. Ca atare ... ulei vegetal). Preparare sote din organe de porc: Puneti 3 linguri de ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
In mod traditional, tochitura se face din carne de porc, cu ... si rinichi. Eu am preferat o tochitura mai usoara, mai light daca ... cu carnati, in loc de organe. - 400 g piept de pui 200 ... de rosii Mod de preparare Tochitura de pui 1 Carnea de pui ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... cautat si eu poze cu tochituri. Sigur ar mai fi, dar ... , eu doar expun pe scurt. 1. Tochitura clasica de cantina, carne de ... , bulion (asta pe foarte scurt). Tochitura ca la Mama Geta 2. Asta ... ficatei, se apropie vag de dobrogeana mea. Tochitura cu ficatei 3. Cu ... nas in Bacau. Am cerut tochitura si am crezut ca au ... de Bacau 4. Tochitura mea contine musai...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... , traditional, cu ocazia taierii porcului, tochitura poate fi gasita, in diferite ... , dar si carnaciori sau/si organe, precum si ceapa, usturoi, boia ... propria varianta, asa ca intalnim tochitura moldoveneasca, munte-neasca, dobrogeana, ardeleneasca ... , la care se mai adauga tochituri haiducesti, macelaresti, etc. Unele nu ... si asa, a iesit o bunatate de tochitura, pe care am servit-o,...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Tochitura se poate prepara foarte usor si servita cu mamaliguta este ... reteta am folosit carne si organe de porc. - 500 g carne de ... sare piper Mod de preparare Tochitura de porc 1 Se spala carnea si organele si se taie marunt, dupa ... tocat marunt Sfaturi utile Tochitura de porc Tochitura se serveste cu ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... si din prune - tot asa, tochitura se mai face si din organe. rinichi de vita rinichi de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Tochitura din organe de porc este mancarea traditionala, delicioasa, preferata de noi toti, pe care o preparam des acasa sau o comandam atunci cand mergem la restaurant. In fiecare zona a tarii intalnim cate o versiune pentru tochitura, insa in fiecare reteta ingredientele de baza raman carnea si organele de porc, prajite in grasime, la [&]
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com