Cauta in 21.294 retete
... cum poti prepara "altfel" celebra toba, pentru a primi numai laude. Reteta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pun toate condimentele pentru a asezona toba de porc. Zeama nu trebuie ... adauga apa fiarta se pune toba la fiert timp de 30 de minute. Se scoate toba pe o tava, se preseaza cu un ... . Ca sa fie mai gustoasa, toba se poate afuma pentru a capata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... regional si cas de carne, toba de porc este, din multe ... cu mirodenii si usturoi. Reteta: Toba de porc Ingrediente: 1 cap de ... stomacul la celalalt capat. Intepati toba cu un ac in 10 ... 30-40 de minute. Scoateti toba si lasati-o la racit intre ... si a scoate excesul de zeama. Toba se pastreaza la rece ca ... sau se afuma in prealabil. Toba se serveste rece, pe platorile ......
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de preparare Drob de miel mozaic Fierbem maruntaiele in apa cu ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... insa regina platourilor de Craciun: toba de casa . Mie nu imi ... grasa, raciturile sunt una, toba e alta, din punctul meu de vedere ... stomacul si o oala incapatoare. Facem toba? Ingrediente: - 1 stomac de porc, spalat ... foarte groasa, trebuie sa legam toba cu un plic de gelatina ... membrana si carne. Scoatem apoi toba pe un fund de lemn ... grija insa, sa nu strivim toba. O...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , de asta le si zice "mozaic" care sigur fac furori la ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blatul: 6 galbenusuri, 125 gr. zahar, 125 gr. nuci macinate, 2 lingurite de pesmet alb, zeama de la o lamaie, 3 albusuri, rahat divers colorat Mod de preparare: Timp de 30 de minute se freaca zaharul cu galbenusurile, se adauga nucile macinate, pesmetul si zeama de la o lamiie. Se amesteca totul cu 3 albusuri batute spuma tare. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma unsa cu unt si, cind s-a copt pe jumatate, se scoate din cuptor si se pune deasupra rahat divers colorat. Peste rahat, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Ingrediente: 500 gr ficat 6 oua fierte 8 oua crude 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde 1 legatura marar 1 legatura patrunjel sare, piper Mod de preparare: Tocam marunt frunzele de ceapa si usturoi, mararul si patrunjelul. Fierbem ficatul, il lasam sa se raceasca apoi il taiem cubulete. Daca doriti ficat ul de pui il puteti innabusi in putin ulei. Ouale le fierbem, le curatam si le taiem bucati. Le punem in bol peste verdeturi. Batem usor ouale si le punem peste celelalte...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Stim ca iti doresti ceva care sa te racoreasca... Stim ca vrei sa te rasfeti cu un preparat dulce si sanatos, plin de vitamine. Nimic mai simplu si mai la indemana decat o salata cu fructe de sezon. Bucura-te de vara! Chiar meriti! Ingrediente si cantitati: 10 prune uscate, fara samburi, inmuiate si taiate in bucatele 1 pepene golit de miez, care se taie in bucati 1 strugure, din boabele mari scotandu-se samburii 1 para taiata in bucatele 4 linguri miere 1 dl suc de mere Mod de preparare: ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Reteta am luat-o din revista "Click!Pofta Buna"si e numai buna pentru a scapa de resturile din frigider Ingrediente 6 felii paine prajita 200 gr cascaval 200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc) 4 oua 100 ml lapte 50 gr unt topit 1 legatura ceapa verde marar si patrunjel sare si piper Mod de preparare Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase Se bat bine ouale cu un praf de sare...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... de a lega carnea. Odata umpluta, toba se leaga la capatul unde ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se spala si se parlesc bine picioarele si urechile. Se rade soricul cu cutitul, se spala din nou si se albeste prin frecare cu malai. Se pun sa fiarba intr-o oala mare plina cu apa rece, se aduna spuma de mai multe ori, se adauga sare si piper si se continua fierberea. Cand furculita patrunde usor in carne, se pune sa fiarba ficatul, limba, carnea macra de la gat si muschiuletul, toate clocotite inainte in alta apa. In timpul fierberii oala se tine descoperita. Se fierb toate pana carnea se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , in urma inteparii, inseamna ca toba nu este suficient fiarta, iar daca iese suc limpede toba este fiarta. Cind este gata, se ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 g unt, 125 g sardele(in lipsa heringi), 150 g sunca slaba, 100 g svaiter(sau cascaval), 10 masline, 1/2 gogosar in otet, 1 franzeluta cu lapte, 1/2 cescuta lapte Mod de preparare: Se dau prin masina de tocat sardelele, 50g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pana se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici, 100g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
carne de porc de la cap, inima, rinichii, foi de dafin, sare, slanina, sare, piper, coriandru, enibahar, stomac de porc Mod de preparare: Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa ce a fiert si s-a racorit, se a toata carnea de pe oase, se curata limba si se taie toate fasii subtiri sau cuburi adaugandu-se 300 - 400 gr slanina taiata. Se pun toate intr-un vas, se pune sare si piper, coriandru, enibahar si s emai adauga...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Tai fideluta ceapa, morcovii, patrunjelul si le pui la fiert. Dupa ce au inceput sa fiarba, pui fasolea si sfecla taiata bucatele, varza rasa si lasi sa fiarba cam 25 de minute. Adaugi apoi ardeii taiati fideluta si rosiile curatate de pielita si taiate cubulete, lasand sa mai fiarba. Rumenesti faina in unt (sa n-o arzi, caci devine amara), stingi cu putina zeama de la legume si o adaugi in ciorba. Pui verdeata tocata, potrivesti de sare si mai lasi 2-3 clocote. Dregi ciorba in farfurie cu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se dau prin masina de tocat sardelele, 50 g de sunca si o bucata de miez de franzeluta de marimea unui ou muiat in lapte. Se amesteca totul cu untul frecat spuma si se freaca pina se obtine o pasta omogena. Se taie cuburi mici 100 g sunca, svaiterul sau cascavalul, maslinele si gogosarul si se amesteca totul bine cu pasta pregatita. Se pune la rece. In acest timp se taie colturile franzelutei si se scobeste de miez in asa fel ca sa nu ramina mai mult de 1 cm de miez in jurul cojii. Golul ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Taiem ceapa marunt ,radem morcovul si le calim. Cand ceapa este aurie iar morcovii moi adaugam ciupercile taiate bucatele si le calim impreuna cu ceapa si morcovul. Dupa aproximativ 5-10 minute (5 minute la foc iute, 10 minute la foc lin) punem peste ciuperci o cana de apa, boiaua (eu folosesc boia dulce) si restul de condimente. Lasam sa fiarba la foc mic cca 20-30 de minute ciupercile proaspete (de aceea si ziceam o cana jumate de apa pt ca va scadea foarte tare la fiert si mai trebuie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro