Cauta in 142.266 retete
Tocam ceapa marunt, o calim in ulei, dupa care unem si varza taiata fideluta sau data pe razatoare, condimantam cu sare si piper dupa gust si lasam pana se inmoaie varza. Intr-o alta oala punem la fiert carnea cu orezul. Cand s-a facut atat, varza, cat si orezul si carnea, punem un strat de varza, unul de orez, apoi iar varza, apoi un strat de smantana, iar deasupra pulpele, daca mai este cazul condimentam cu sare si piper, punem cimbru uscat deasupra si dam la cuptor pt inca 20 de minute....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Blatul:Batem spuma albusurile dupa care audaugam treptat zaharul,incorporam usor galbenusurile,apoi faina cernuta ,cacao si la sfarsit amestecand cu lingura adaugam apa minerala.Intr-o forma(24 cm) tapetata cu hartie de copt turnam aluatul si-l coacem la foc mediu. Il lasam sa se racoreasca in cuptor.Cand este racit bine il feliem in 3 discuri. Crema:Batem frisca (am descoperit o combinatie foarte buna ,un amestec de smantana de casa cu frisca vegetala,combinatia este super )si o dam la...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am curatat carnita de pielite, am spalat-o si am taiat-o cubulete.Am pus carnea intr-un castronel si am turnat peste ea 2 linguri de ulei, 1 lingurita de otet, am presarat condimentele, am adaugat o lingurita de ceapa tocata si 1 graunte de usturoi taiat feliute.Am amestecat cu mana bine spalata carnea prin acest amestec, am acoperit cu o folie alimnetara si am lasat la rece o ora.Apoi am scos si am pus-o la calit in 3 linguri de ulei in tigaia unde sfaraia deja cu ceapa tocata , cubulete de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pieptul de pui se curata de pielite, os si zgarciuri si se fierbe pe jumatate.Apoi se toaca cu cutitul foarte marunt.Se da un praf de sare. Ceapa , morcovul si usturoiul s edau pe razatoarea mica si se calesc in putin unt incins intr-o craticioara.Apoi adaugam acest amestec in bolul cu bucatelele de pui si mai adaugam galbenusul crud si o felie mare de paine maruntita.Se amesteca bine totul si se formeaza bilute care se tavalesc prin faina.Se aseaza pe hartia de copt si se pun in tava la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Blatul: biscuitii se farama marunt sau se dau prin blender Untul, care este scos de la frigider mai dinainte sa nu fie rece, se amesteca cu biscuitii faramati si lingura de cacao. Se amesteca bine iar la urma se pune si o esenta de rom. Se ia o forma de tort rotunda detasabila, se unge cu putina margarina. Compozitia de biscuiti se pune in forma si se preseaza cu mama atat pe peretii tavei cat si pe fundul acesteia. Se da in cuptorul intins pentru 10 min. Intre timp pregatim crema. Branza se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se incing carbunii se pune gratarul pe care-l ungem cu o bucata de slanina, asta ca sa nu se lipeasca carnea si insiram bucatile la rumenit. Pe o parte si pe alta sa se patrunda bine, iar cand sunt gata prajite, le scoatem intr-un bol/oala si le tinem sub capac pana terminam cu toate de prajit. Intre timp prajim si cartofii. Servim pe platou alaturi de ciuperci si cartofi. Pofta buna
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se amesteca intr-un vas faina alba , faina integrala , praful de copt ,bicarbonatul , sarea si scortisoara . separat in alt vas se amesteca laptele , iaurtul,uleiul , mierea si ouale. se amesteca usor cele doua compozitii . cu ajutorul unui polonic se pune compozitia in aparatul de waffe si se coc cam 3 min , se servesc cu dulceata preferata , noi am avut dulceata 3 d [ de 3 ori dulceata ], adica visine + zmeura + strugurasi .se poate pune si un mot de frisca.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Vasul de lut se scufunda 10 minute in apa rece, apoi se scurge si se zvanta putin. Spanacul proaspat se spala bine sub jet de pa rece, apoi se opareste in apa cu sare. Se aseaza spanacul pe fundul vasului de lut.Se rasneste peste el sare si piper cu lamaie din rasnita Kotanyi. Pestii se spala, se curata de intestine, iar se spala, se indeparteaza capul si se despica bine pe mijloc. Se umplu cu ardeii cubulete si cu bucatele de unt, se rasneste sare si piper cu lamaie din rasnita Kotanyi.Se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata cartofii, se taie ca pt cartofi pai, cat mai subtiri.Se pun intr-o tigaie de teflon mai adanca cu mult ulei si se lasa la fript, acoperit, pana se inmoaie. Se adauga ceapa curatata si taiata julien , cateii de usturoi pisati. Se mai lasa cateva minute, dupa care se adauga salamul si ardeii taiati cubulete . Se acopera si se lasa la foc mic sa se inmoaie si acestea. Se condimenteaza. Dupa ce s-au inmuiat toate, se bat ouale si se adauga peste aceasta compozitie. Se lasa iar pe foc...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pe care am facut-o pt.Teo care nu papa ciuperci, am ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ebucataria.ro prima reteta marca Teo's Kitchen, vinetele umplute . Pe Andrei ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... Sau, cum zice chiar Teo , inspiratia mea, paste Dumnezo te-mburde ... gatit, nu-s eu de vina, Teo e. Altfel, nebunie. Imi era teama ...
Reţetă de pe aphextwinz.wordpress.com
... ce scrieti si dedicatia. La multi ani Teo! puiutul mamii dulce ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Daca iti face placere sa citesti retetele Teo's Kitchen si vrei sa le promovezi pe site-ul sau blogul tau, poti alege unul dintre bannerele de mai jos. E cel mai simplu mod pentru a recomanda blogul Teo's Kitchen cititorilor tai. Sub fiecare banner apare codul html al acestuia, cod ce trebuie copiat si introdus in site-ul/blogul tau. Tipareste pagina (fara poze) Iti place aceasta postare? Da-o mai departe! Tweet
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... serveste usor calduta sau rece. Teo mica a mancat cum v-am spus ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... va rog sa votati blogul Teo's Kitchen , in masura in care ... - Blog personal si cautati blogul TEO'S KITCHEN in lista respectiva. 4. in ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... si portocale. Tortul a fost marca Teo's Kitchen si era musai sa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Foile: Se separa galbenusurile de albus.Albusurile se bat bine si se adauga treptat zaharul pana se termina.Galbenusurile se amesteca cu sarea si uleiul turnat ca la maioneza,apoi se adauga apa.Compozitia de galbenusuri se amesteca cu albusurile.Apoi se adauga faina in reprize amestecand usor sa nu se formeze cocoloase.Din aceasta compozitie ies 4 foi care se coc pe rand in cuptorul preincins la 190gC6- 8 minute.Fiecare foaie se intinde usor pe cate o hartie pergament si se pune apoi in tava...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... un om esential existentei blogului Teo's Kitchen. Dar inainte sa ii ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... voi acorda votul meu lui Teo, autoarea blogului Gospodini , cel mai ... (da, imi da rusine, recunosc:)). Teo participa la categoria cel mai ... blog personal , sub numele de Teos Kitchen . Daca m-ati fi votat ... rog sa o votati acum pe Teo. Avem o ambitie comuna si frumoasa ... blogurile culinare in Romania. Succes, Teo! Voi mai vota si la ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro