Cauta in 21.294 retete
... ... gustarea-i gata! Iata retetele: preparate din carne de pui, porc sau vita, plus trei sosuri care merg la fiecare dintre acestea ... . Degetele de pui Degetele de porc Chiftelute mexicane Sos salsa Salsa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... gatite sau fripte, fie ca este vorba de carnea de vita, porc, pui sau peste. Lama ar trebui sa fie suficient de ... util pentru delicata operatie de separare si taiere a carnii crude (vita, porc, pui sau peste) de os. Lama sa, in jur de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
300-400 g carne, ceapa (50 g), 5 catei de usturoi, 1/4 l suc de rosii, 25 g faina, 10 fire ceapa verde sau usturoi verde, untdelemn, sare. Mod de preparare: Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g carne ,ceapa (300 g ), 100 ml untdelemn, 100 ml suc de rosii, 50 ml vin, o foaie de dafin, un varf de lingurita de piper sau ienibahar, sare. Mod de preparare: Ceapa curatata si intreaga, se tine in apa rece ,pentru a pierde din iuteala.Se taie in felii subtiri si se caleste 8-10 minute,in tot untdelemnul,impreuna cu 1/2 lingurita de sare, la foc mic,pina cind devine lucioasa.Se adauga ,atunci ,un varf de lingurita cu boia dulce sau pasta de ardei ,se amesteca de 2 ori si apoi se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Carnea se inabusa impreuna cu ceapa taiata marunt in 4-5 linguri de untdelemn.Dupa ce s-a fragezit bine carnea, se freaca faina cu sucul de rosii rece, adaugat cite putin la inceput, ca sa nu se formeze cocoloase si apoi se toarna peste carne, completind sosul cu apa sau suc de rosii (in total, cca 500-600 ml).Se lasa sa fiarba citeva clocote ca sa se lege, apoi cratita se ia imediat de pe foc, adaugind usturoiul si sare, dupa gust.Ostropelul se poate servi cu piure de cartofi.Cind se...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... carne tocata (in mod normal se foloseste carne de vita sau vita+porc, dare u am pus carne toccata de pui, fiind mult mai ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... , de multe ori, pana de idei :D Ingrediente: - carne tocata (amestec vita-porc sau doar vita) - spaghete - ceapa - usturoi - suc de rosii - vin - ardei ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... feliute si serveste-l cu salata verde. - 400 g carne tocata (amestec vita, porc), 400 g ficat (vita sau porc), 200 g salam, 3 oua, 2 leg. patrunjel, 2 leg. marar, 1 ceapa mare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... kg. carne (vita, porc), o lingura unsoare sau ulei, 3-4 cepe, o lingura bulion de rosii, sare ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 30 gr unt, 300 gr carne tocata ( poate fi pui, vita, porc), 1 ceapa, taiata marunt, Mod de preparare: Cartofii se pun la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. carne de pasare (vita, porc), 1/2 kg. de fasole verde, o ceapa, 1/4 l suc de rosii, 25 gr ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... de usturoi, 1 lingurita boabe de piper, 600 g carne tocata amestec (vita + porc), 1 ou, 75 g pesmet alb, 1-2 linguri mustar semi-iute, sare, un ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... prin casa. - 2 kg cartofi, 1 kg carne tocata (poate fi de vita, porc, curcan, pui), 1 ceapa mijlocie, 1 lingurita boia de ardei dulce, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... produs o oala de ciorba. Iata din ce: - carne tocata (amestec vita-porc) - orez - morcovi - telina - pastarnac - praz - dovlecel - mazare - suc de rosii ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... g. ciuperci - 1 ceapa mare sau 1 legatura praz - 350 g. carne tocata amestecata (vita+porc) - 2 linguri de ulei - 400-500 g. rosii - 140 g. porumb pentru gatit ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... produs o oala de ciorba. Iata din ce: - carne tocata (amestec vita-porc) - orez - morcovi - telina - pastarnac - praz - dovlecel - mazare - suc de rosii ...
Reţetă de pe droopis.blogspot.com
... ou -200 ml apa calduta Pentru sos -400 g carne tocata (vita, porc sau amestec) -250 ml sos rosii/bulion -o ceapa rosie -100 ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... facut Umplutura : 1/2 kg carne tocata vita porc 1 lingura ulei 1 ceapa medie rosie 2 catei usturoi 1/2 pahar, (100 ml ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... Vinha d Alhos , gatita traditional cu porc, s-a cladit temeinic, cu mirodenii (curcuma ... curry-ul de astazi, gatit cu porc, miel, pui si chiar vita in afara Indiei. Tributar preparatului initial ... minute Ingrediente: 1,2 kilograme carne de vita, porc, miel sau pui 8 linguri de otet alb (sau 6 linguri de ... pui sau miel si mai lunga pentru cea de porc si vita....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... siguranta. Ceafa si cotletul de porc - principala calitate a unei carni gatite ... -i dea gustul specific. Ceafa de porc, puternic brazdata de fire de ... de vita - mai scumpa si mai rafinata decat carnea de porc, carnea de vita reprezinta un simbol ... insoti carnea de tocata, de porc, vita, miel sau mixta. Peste ... delicata, gust deosebit. De vita...
Reţetă de pe www.cevabun.ro