Cauta in 138.439 retete
Mai intai preparam aluatul din ingredientele de mai sus ,framantam cat sa iasa un aluat potrivit de tare -calim ceapa in cateva linguri de ulei dupa care adaugam si carnea si tinem pana scade lichidul care-l va lasa,saram si piperam -aluatul il portionam in opt bucati pe care le vom intinde in foaie subtire,punem compozitia de carne in fiecare si formam niste portofele ale caror capete le vom apasa cu furculita, daca nu avem rotita zimtata -se prajesc pe ambele parti in ulei incins
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Reteta: Suberec Ingredientele retetei culinare: => 1 kg faina => 1/2 cub drojdie => 1 kg carne de oaie (sau amestec oaie cu vita) => ulei pentru prajit => piper => sare => ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... se mai fac alte foi. Suberecul se prajeste in ulei foarte ... cam 2-3 cm(h) ulei in tigaie ( suberecul nu trebuie sa fie acoperit ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... se mai fac alte foi. Suberecul se prajeste in ulei foarte ... cam 2-3 cm ulei in tigaie (suberecul nu trebuie sa fie acoperit ... , acesta devenind moale (necrocant) si suberecul o sa fie exact ca cel ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... se mai fac alte foi. Suberecul se prajeste in ulei foarte ... cam 2-3 cm(h) ulei in tigaie ( suberecul nu trebuie sa fie acoperit ... , acesta devenind moale(necrocant) si..suberecul o sa fie exact ca cel ... se mai fac alte foi. Suberecul se prajeste in ulei foarte ... cam 2-3 cm(h) ulei in tigaie ( suberecul nu trebuie sa fie acoperit ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... . Se incinge ulei ca la suberec sau la gogosi si cand ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... . Se incinge ulei ca la suberec sau la gogosi si cand ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . Se incinge ulei ca la suberec sau la gogosi si cand ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro