Cauta in 21.294 retete
... de lamaie se potriveste perfect cu sparanghelul si cu andivele. Daca sparanghelul are capetele prea tari, acestea se pot indeparta usor cu ... castravete. Ingrediente: 6 bucati andive; 500 g sparanghel, oparit si lasat sa se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 100 g orez salbatic (decorticat) 160 g sparanghel proaspat sau congelat 160 g ardei ... ,ceapa pestisor, rosiile jumatati, iar sparanghelul il rupeti in bucati.Dupa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
700 gr. sparanghel, 1 buc. piept de pasare, 3 oua, 250 ml ulei ... Mod de preparare: Se alege sparanghelul cu tulpina groasa de un ... . Dupa ce a fiert, se scoate sparanghelul cu grija, se desface din ... cubulete si se toarna peste sparanghel. Se prefera carnea de la ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o salata verde, 2 oua fierte tari, un ardei verde, un ardei rosu, un castravete, 250 g sparanghel, 3 linguri ulei, 2 linguri otet, sare si piper, verdeata tocata Mod de preparare: Se spala bine salata, se taie fisii. Ouale se fierb, se decojesc si se taie cuburi, ardeii spalati se taie rondele, sparanghelul se toaca fin. Se pun toate intr-o salatiera si se amesteca cu uleiul, otetul, sare, piper, verdeata tocata. Se amesteca cu grija pentru a nu se sfarima....
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 pui, o ceapa, 500 gr. sparanghel din conserva, 150 gr. suc de rosii, sare, piper, marar, usturoi Mod de preparare: Puiul se taie bucati, se asaza intr-un vas cu capac, se condimenteaza si se introduce in cuptorul incins 15 minute, dupa care se adauga ceapa tocata marunt, sparanghelul, sucul de rosii, usturoiul si se mai tine la cuptor inca 15 minute.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... smantana, 200 gr. ciuperci, 8 fire sparanghel, piure de cartofi (optional), ulei ... cu un strop de ulei. Sparanghelul, daca este crud, se fierbe ... piept de pui, 2 fire de sparanghel, putine ciuperci si peste pui ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... negre si verzi, bucati de sparanghel din conserva, otet (sau lamaie ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 1 ceapa taiata marunt 5 bucati de sparanghel subtiri, curatate la capete si ... aurie, dupa care se adauga sparanghelul, boabele de porumb si mazarea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu salata simpla sau cu sparanghel. Ingrediente necesare: 41/2 cani ciorba ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparate diferite legume: cartofi, morcovi, mazare verde, fasole verde, sparanghel etc
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Topeste untul într-o tigaie, la foc mic. Adauga uleiul de masline, sarea si piperul. Caleste usturoiul timp de un minut, dar fara sa devina maroniu. Adauga sparanghelul si prajeste-l timp de zece minute, întorcându-l astfel încât sa se faca uniform pe toate partile.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie treimea inferioara a sparanghelului, se spala si se usuca pe un servetel de hârtie. Se pune uleiul de masline într-o tigaie mare, la foc mediu, se adauga sparanghelul si se gateste aproximativ 10 minute, amestecând din când în când. Când sparanghelul este aproape facut se adauga si semintele de pin. Se pune sparanghelul pe farfurii, apoi se presara parmezanul, sarea si piperul . Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune cartofii in apa si lasa-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. Dupa ce s-au fiert, lasa-i la racit. Între timp, opareste sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apa rece. Scoate-l si lasa-l sa se scurga. Pentru sos, amesteca maioneza, sucul de lamâie, ceapa verde, sarea si piperul într-un vas mic. Asaza cartofii si sparanghelul pe un platou si presara patrunjelul peste. Se serveste cu sosul de maioneza.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Sparanghelul se curata, se spala si se taie varfurile (2-3 cm), care ... litri de apa, ceapa si sparanghelul si se lasa la fiert, la foc mediu, pâna când sparanghelul e bine fiert. Se strecoara zeama, iar sparanghelul se da prin blender. Untul se încinge într-un ... stinge cu zeama de la sparanghel si piper, se adauga sare ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Sparanghelul se curata bine si se fierbe in apa cu sare cam 15 minute. Peste felia de prosciuto se pune cate o felie de mozzarella, sparanghelul se condimenteaza cu sare si piper alb si se ruleaza. Se procedeaza la fel cu toate feliile si se aseaza intr-un vas yena. Se presara pe deasupra cu parmezan ras. Se introduce in cuptorul incalzit la foc mediu pentru 5-10 minute (pana se topeste mozzarella). Se serveste cald.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sa procedam si cu friptura. Sparanghelul se trage si el în untul ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... timp de patru minute. Taie sparanghelul în bucati de 3-5 cm. Îndeparteaza pielea ... C. Pune broccoliul, bucatile de somon, sparanghelul si ceapa rotie într-o tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... împreuna orezul brun, vârfurile de sparanghel, ardeiul rosu, merele si stafidele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune uleiul într-o tigaie la încalzit, apoi adauga sparanghelul cu sare si piper dupa gust si lasa-l aproximativ 5 minute. Îndeparteaza tigaia de pe foc si pune sparanghelul pe o farfurie. Stropeste-l cu suc de lamâie si presara menta.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Caleste ceapa cu uleiul într-o oala la foc mediu. Adauga apoi faina, mestecând, si apoi urmatoarele 6 ingrediente. Mesteca pâna când supa devine cremoasa. Se reduce focul si se mai lasa 10 minute, mestecând. Adauga apoi brânza si smântâna. Lasa pe foc pâna când se topeste brânza. Se serveste calda.
Reţetă de pe retete.eva.ro