Cauta in 139.903 retete
... Aceste parjoale se fac usor, se gatesc rapid si sunt destul ... mai proceseaza scurt. Se pune sosul deoparte, ca aromele sa infuzeze ... servesc apoi fierbinti, alaturi de sosul de iaurt si o salata verde ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente 1/2 pahar smintina, 1 lingura faina si 1 lingura unt Mod de preparare Se rumeneste o lingura de faina cu o cantitate egala de unt si se subtiaza cu un pahar de supa de carne sau zeama in care au fiert legume. Se adauga smintina si se fierbe la foc mic 5-10 minute. Apoi se pune sare, o bucatica de unt si se amesteca fara sa mai fiarba.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... omo-gen si se fac parjoale care se trec prin pesmet ... in uleiul ramas de la parjoale. Se inmoaie usor, se adauga ... . Se pun par-joalele in sos, se lasa sa clocoteasca 10 ... de la-maie stoarsa peste parjoale, cu pai-ne proaspata sau ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... uda se formeaza in palma parjoale ovale, mari. (Daca se doreste ... ce se prajesc, se vor prepara cu sos marinat de rosii). Parjoalele se tavalesc in faina si se prajesc ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... costita afumata. Se prepara un sos alb cit mai legat, se ... fara os, 2 oua, 1 lingura pesmet, 250 g ulei, sare, piper, sos alb ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... lapte si presata bine. Formezi parjoale pe care le treci prin ... prajesti in ulei. Pregatesti apoi sosul: cureti gogosarii si rosiile, le ... adaugand cate putina apa. Lasi sosul pe foc pana se inmoaie ... scurgi bine si le asezi pe un platou. Adaugi sosul si parjoalele si le aduci la masa insotite de muraturi sau ... , sare, piper, 3 linguri faina. Pentru sos: 2 gogosari, 3 rosii,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Preparare chiftele: Se face exact ca la pârjoalele moldoveneÅ?ti : http://www.bucataras.ro/retete/14641/parjoale-moldovenesti.html (se va înlocui carnea de mânzat cu cea de gÄ?inÄ?) Preparare piure: Se curÄ?Å
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pentru tocatura, aceleasi cantitati ca la  Parjoale moldovenesti . Pentru sos: 500 g rosii, 1 lingura untura, 1 lingurita faina, 1 lingura otet, 1 bucatica de zahar, sare, 2 foi de dafin, 10 boabe de piper. Se pregatesc chiftelele ca mai sus si se asaza intr-o cratita. Se face un sos de rosii in care se adauga otetul, foile de dafin si piper. Se toarna deasupra chiftelelor si se lasa sa dea cateva clocote la foc mic. Se tin calde la cuptor.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... pesmet porc smantana dulce sos de chili sos de soia telina ... ingrediente, de chiftele, hamburgeri sau parjoale. Dar e de fiecare data economica ... grame) 1 lingura de mustar 1 lingura sos de chili 1 lingura boia de ...  taiata felii si servita cu sos  sau ca baza pentru sandvisuri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... , aceleasi cantitati ca la PARJOALE MOLDOVENESTI Pentru sos: 1 ceasca de smantana, 1 lingurita de faina (sau 1 lingura ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... , 2 Iinguri pesmet, 100 g untura, Pentru sos: 500 g rosii, 1 lingura imtura, 1 lingurita ... , putina frunza de telina, sare. Parjoalele se pot face din carne ... o data prin masina. Pentru ca parjoalele sa fie mai fragede si ... intr-o cratita. Se face un sos de rosii, se toama deasupra ...
Reţetă de pe gospodin.ro
Se amesteca ingredientele si se modeleaza cu faina parjoale care se coc in ulei. Pentru sos se pune uleiul in tigaie si cand se infierbanta se presara faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se adauga amestecand continuu sucul de rosii si apa. Se condimenteaza si se lasa putin sa fiarba ca sa se lege. Dupa ce il oprim punem parjoalele in sos. Se poate servi cu piure de cartofi sau dupa preferinta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se ... pot fi sevite cu un sos de rosii. Aceasta varianta, nu ... Quinoa Legume cu Taietei si Sos Dulce-acrisor Aloo Mutter - Curry ... apoi se da forma de parjoale, tavalindu-le prin pesmet. Se ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... simplu si lipsit de prejudecati, parjoalele modovenesti sunt ruda din provincie ... si matahaloasa. Ieftine si dezinhibate, parjoalele nu se sfiesc sa se ... si reteta de chiftele . Reteta: Parjoale moldovenesti Ingrediente: 1 kilogram de carne ... cat palma (fara degete). Treceti parjoalele prin pesmet si rumeniti-le ... de excesul de grasime. Serviti parjoalele ca atare cu garnituri diverse sau in...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... paine alba usturoi(dupa gust) sos de rosii o cana Mod de ... .Intre timp pregatim compozitia pentru parjoale.Dam ceapa , cartoful si usturoiul ... cu condimente peste care adaugam parjoalele prajite. Se face un piure ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... , boia, cimbru Mod de preparare: Parjoalele se fac usor si rapid ... . Procedati la fel cu toate parjoalele, iar dupa 6-7 minute de prajit ... . Eu le-am servit cu sos de legume si muraturi. Am ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... toata cantitatea de tocatura. 4 Formati parjoale mici din amestecul tocat (ca ... sa se racoreasca pana pregatiti sosul. 6 Curatati si taiati a 2-a ceapa, o caliti ... pahar de apa. 8 Adaugati acest sos peste ceapa calita. Amestecati bine ... fiarba 5 min. 9 Adaugati sarmalele in sos, potriviti de sare si lasati ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... asorta langa rondelele pane un sos cremos cu usturoi, in care ... mujdei, dar va garantez ca sosul de usturoi cu iaurt este ... multe variante. Una dintre ele, Parjoale de dovlecei cu parmezan . Ingrediente ... . Serviti dovleceii pane calduti, cu sosul cremos de usturoi. Calorii: 163 ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... grase, ca sa dea gust parjoalelor. Ceapa si morcovul se toaca ... . Cu mana uda se formeaza parjoale mari cat palma, se trec ... 10 minute, apoi se pun parjoalele si crenguta de cimbru. Se ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro