Cauta in 120.411 retete
... placut carnea de pui, iar sosul din rosii, morcovi si ardei ... , amestecand din cand in cand. Sosul se presara cu sare, piper ... tocat, presarat deasupra. Sugestie: Iarna, sosul se poate prepara si din ... marunt, si cu rosii din bulion. Timp de preparare: 50 de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ) sare de mare si piper dupa gust 3 cani sos de rosii (bulion) 1 cana apa 1 lingurita zahar Mod de preparare: 1. Se ... se pun deoparte. 5 . Se amesteca sosul de rosii, apa si zaharul ... 2 minute, amestecand continuu. 6. Se toarna sosul peste rulourile de varza, se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... foloseasca ketchup-ul, completat cu bulion sau rosii. Omleta se serveste ... 1/4 lingurita boia 1 lingurita ketchup 150 g bulion sau 3 rosii 1/3 lingurita de maghiran ... devine auriu. 2. Se toarna apoi bulionul si rosiile (taiate si curatate ... si se amesteca. Se toarna sosul intr-un bol si se ... ouale, dupa care se pune sosul. Se amesteca doar la inceput ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoi, o ceapa mare, o lingurafaina, 2-3 linguri bulion, 2 linguri grasime, sare. Mod de ... taiat fin, sarea si faina, bulionul si se stinge cuapa sau ... lasa sa fiarba pana se patrunde carnea si sosul este suficientscazut ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 ceapa mica, tocata; 1 catel de usturoi, tocat; 1 cana sos de rosii (bulion); 1/4 lingurita maghiran; 1/4 lingurita ardei iute (optional); 1/4 lingurita rozmarin ... dovlecelul este moale. 2. Se adauga sosul de tomate si restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sosulde rosii: 500 g. rosii in bulion, o lingurita de zahar. Mod de ... 100 g. ciupercifeliate. Se face un sos de rosii din 500 g. rosii in bulion, o linguritade zahar si putina apa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amestecati-le bine. 4. Preparati un sos roz amestecand 4 linguri de maioneza ... ; 50 g masline negre nesarate; 1 lingura bulion; 200 g macaroni sau gnocchi; sare ... rosiile decojite si maruntite, apoi bulionul si maslinele. 3. Fierbe totul la ... de tari). 5. Garniseste pastele cu sosul de ansoa pregatit si serveste ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute, 3-4 cartofi mari, 1 conopida mica, bulion, 3-4 castraveti proaspeti. Mod de preparare ... pus si cateva picaturi de bulion, usturoi pisat si ardei iute ... taiati marunt. Peste acestea turnam sosul si adaugam feliile de carne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mari 1 1/2 cana suc de rosii (bulion) 1 cana de apa 1 lingura otet ... vin) 1/2 ceasca busuioc proaspat, taiat sos condimentat de ardei gras (optional ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ; 1 ceapa mica, tocata; 1 catel de usturoi, tocat; 1 cana sos de rosii (bulion); 1/4 lingurita maghiran; 1/4 lingurita ardei iute (optional); 1/4 lingurita rozmarin ... dovlecelul este moale. 2. Se adauga sosul de tomate si restul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ficateii se spala , se curata de pielite si se pun in lapte rece pentru 30 min. Ceapa se taie marunt , o calim apoi adaugam ficateii de pui si lasam sa se prajeasca bine pe ambele parti. Se adauga bulionul, vinul, usturoiul si 50 ml apa calda , se lasa sa fiarba la foc mic pana scade sosul. Cand mancarea este gata se adauga sare si piper dupa gust. Se presara patrunjelul taiat marunt iar dupa preferinta se poate adauga si usturoi zdrobit. Se servesc alaturi...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... rosu, 3 linguri ulei, 1 lingura sos worcestershire, 1 lingura sos soia, 1 lingura miere, 1 lingura otet balsamic, 1 lingura bulion, sare, piper. Mod de preparare ... parti. Intre timp amestecam sosul worcestershire cu sosul de soia, mierea, otetul balsamic si bulionul. Acest amestec se va turna ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... gandit vreodata ca poti face sosul barbeque tu in casa? Cu ingredientele necesare poti face un sos mult mai bun decat cel ... ! Ingrediente: 1 buc ceapa, 3 linguri ulei, 1/2 capatana de usturoi, 3 linguri bulion, 3 linguri sos de soia, 3 linguri otet de mere cu miere, 1 lingura ... devine aurie, incepem sa adaugam bulionul, usturoiul tocat fin si restul ... de ~ 50 ml. Daca doriti...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... ml suc de rosii, 2 linguri bulion, 3 catei de usturoi. Mod de ... . Adaugam si sucul de rosii, bulionul si cateii de usturoi pisati ...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... ulei 2 rosii 1 ceasca mica de bulion 1 ceapa busuioc 1 gogosar (ardei) verdeata ... prajesti in ulei incins. Pentru sos pregatesti asa: Cureti ceapa si ... decojite, taiate felii, ceasca de bulion, sare, piper, concentratul de legume ... chiftelele si le pui in sos, apoi mai fierbi totul inca ... minute, sa se patrunda de sos de rosii. Le servesti cu ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... cum va place Rosii 2 kg Bulion de rosii 3 l adica suc de rosii - daca nu aveti bulion puneti mai multe rosii pasate si ... ceaun si se toarna si bulionul - acesta il reglati in functie ... textura pe care o vreti la sos. Daca mai lichida, adaugati mai mult bulion, daca mai groasa, mai putin bulion. 8 Amestecati bine toata compozitia si lasati sa fiarba vreo ora ... cat s-a facut din...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... (sau patru linguri cocosate de bulion de rosii mai groscior) 1 ceapa ... Cateva boabe de piper 1 lingura sos de peste Din apele romanesti ... italiana ne-am inspirat pentru sos. Dar noi am gatit aceasta ... dieta tii. Mai intai mestesugesti sosul de rosii. Calesti in ulei ... urma rosiile tocate marunt sau bulionul si dai intr-un clocot ... pe care le adaugi peste sosul bulbucind...
Reţetă de pe www.retete-istete.ro
... verde sare 2 cepe ulei 2-3 linguri bulion 100 g svaiter. Pentru umplutura iti ... caleasca in ulei incins. Desfaci bulionul cu putina apa si-l torni ... gustul de sare si dai sosul deoparte. Dupa ce a fiert orezul, il amesteci cu sosul de ardei. Pregatesti apoi umplutura: cureti ceapa ... de pui, dupa 5-6 minute. Fierbi sosul inca 10-15 minute, amestecand ... platou si pui in mijloc...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... o lingurita de boia iute, sosul de soia, sosul picant, daca nu ... pune cutia de rosii in bulion care au fost taiate marunt ... si peste paste se pune sosul se servesc imediat, in loc ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Se face o maioneza nu foarte grasa din galbenus de ou, ulei, mustar, sare, zeama de lamaie, se amesteca si smantina (de preferat smintina degresata) si bulionul(o lingurita- si in acest caz se pune si o lingurita de zahar sau suc de rosii, 2 linguri) pina la omogenizare.Se serveste rece la fripturi, salate, ou umplut.
Reţetă de pe www.gospodine.net