Cauta in 141.610 retete
... Ormansag > Ghiveciul balaurului > File de somn a la Bakony > Salate unguresti din ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si cantitati: 1 kg crap sau somn dezosat 100 g slanina afumata 1 ceapa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ulei de masline, 4 fileuri de somn, 1/2 lamaie (sucul), 1 avocado, curatat de ... 25 minute. Asezati fileurile de somn peste rosii, presarati sare si ... foarte bine. Maruntiti fileurile de somn, aranjati salata pe farfurii, puneti ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... 4 linguri ulei de masline, 450g somn, taiat felii (medalioane) de 2,5cm ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente(4 portii): 4 fileuri de somn (de 200 g fiecare), 1 ceapa tocata, 1 ardei ... , intr-un strat, 4 fileuri de somn (de 200 g fiecare), si turnati ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , 200 g fileuri de salau sau somn, 175 g cascaval, ras, 1 ceapa, tocata ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1 kg peste (crap, palamida, somn etc.), 100 ml untdelemn, 200 ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Ingrediente 1 kg peste (crap, stiuca, somn,etc.), o ceapa mare (100 g ), 1/2 l suc ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... are oase multe: salaul, pastravul, somnul, calcanul, morunul. Pestele se fierbe ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Mod de preparare reteta Crapul se cresteaza paralel pe cele doua parti, de-a lungul spinarii si crestaturile se impaneaza cu slanina taiata felii. Pestele impanat si sarat se asaza intr-un vas termorezistent, se adauga smantana si bucatile de unt deasupra, se da la cuptor 30-50 de minute, dupa marimea pestelui (este foarte bun si somnul). Se serveste cu piure de cartofi. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Iti trebuie: 600 g file de somn 2 lingurite piper macinat 1 lingurita boia ... . Pregatesti asa: Speli fileurile de somn, le presari cu sare, piper ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
1. Incinge cuptorul la 180Ë?C. Unge un vas termorezistent cu putin unt topit. 2. Intr-un vas amesteca crema de branza cu marar. Sareaza fileurile de somn apoi aseaza-le fileurile in vas.Unge fileurile de somn cu crema de branza. Unge foile de placinta cu unt topit, aseaza-le una peste alta apoi taie 6 fasii lungi. Aseaza cate o fasie pe fiecare file. Stropeste cu untul ramas, presara cu parmesan ras si da la copt 20-30 minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Iti trebuie: 2 kg somn 4 mere 8 caise 100gunt 2 catei de usturoi 250 ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... deoparte. Intre timp se pune somnul intr-o tigaie , se acopera cu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
somn 1 kg Sare 2 linguri piper alb 1 lingurite ulei masline 50 ml Pasi de urmat 1 Somnul proaspat se curata bine si se spala. Se portioneaza si se lasa la scurs. 2 Se unge cu ulei de masline si se tapeteaza cu faina alba de grau. Se pune la prajit intr-o tava cu ulei. 3 Cand se intoarce pe partea cealalta se presara piper alb si sare pe partea prajita. 4 Se serveste cald, cu mamaliguta si zeama de lamaie. Cei care prefera usturoiul, acesta e momentul!
Reţetă de pe www.lalena.ro
... la 190â?°C.Aseaza fileurile de somn intr-un vas termorezistent intr ... si uleiul de masline.Da somnul la cuptor 12-15 minute ... lasa-le pe foc 2-3 minute. Serveste somnul cu naut si spanac ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Somnul se curata ,se imparte in portii, se sareaza si se ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Fileurile de somn se spala ,se lasa la scurs si apoi se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Dam apoi fileurile prin malai, faina si iarasi malai si apoi prajim. Separat facem urmatorul sos:pisam usturoiul, adaugam putina sare si frecam cu ulei pana devine cremos.Adaugam cateva picaturi de sos de chilli si cateva capere. Amestecam bine . Turnam sosul peste fiecare bucata de peste in parte si servim cu mamaliguta.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pentru peste, taie somnul in jumatate, pe orizontala.Intr-un vas ... gust.Unge ambele jumatati de somn cu acest amestec.Aseaza una ... -o cu cealalta jumatate de somn.Leaga somnul cu o sfoara si da ... . Incalzeste cuptorul la 190â?°C.Scoate somnul de le rece si da ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de peste cu toate ingredientele,apoi se sareaza si condimenteaza dupa gust. 2.Cu mainile umezite in apa rece ,modelam chiftelute care se prajesc in ulei incins apoi se scot pe servetele absorbante pentru a ...
Reţetă de pe retete.eva.ro