Cauta in 21.308 retete
se pune snitelele de soia sa fiarba in 2 litri de apa si 2 linguri de vegeta 35 min. Dupa ce au fiert se strecoara intr-o sita si se lasa sa se raceasca. Dupa ce sau racit se storc de apa si se mai lasa sa se raceasca. Intre timp se pregateste coca din 2 oua, 1 lingura de faina si apa se pune un pic de sare si se amesteca cu telul. Intr-o tigaie se pune uleiul de masline si se pune la foc apoi se trece snitelele de soia prin coca si se pun la prajit si pe o parte si pe alta.Apoi se pun pe un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de somn a la Bakony > Salate unguresti din diferite zone > Fripturi in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... eu fac cele mai bune snitele de pui din lume. Si ... se "bat" cu ciocanul de snitele usor, pe ambele parti. Dupa ... sunt sigur cele mai bune snitele de pe pamant. Ca asa ...
Reţetă de pe ada-milea.blogspot.com
... nevoie de: -carne taiata pentru snitele -ou -faina alba -pesmet -sare ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... taitei lati si salata verde. - 4 snitele de porc (cca 150 g bucata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... verde, leustean verde,1 punga soia snitele, bulion, mustar. Livrare la domiciliu ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... condimente specifice bucatariei si gusturilor unguresti: paprika (boia de ardei), chimen ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Se curata cartofii,se spala si se trec pe razatoarea cu ochiuri mari.Se pun intr-un castron si se amesteca cu faina si condimente,sare si piper.Se ia cate o lingura din compozitie,se aplatizeaza in tigaie.Se prajesc pe ambele parti.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se taie pieptul de pui in felii subtiri,se presare sare si piper pe deasupra. 4 oua se bat intr-un castron cu putina sare si piper,se adauga treptat faina,apa minerala si se amesteca pana se obtine o consistenta cremoasa,fara cocoloase. Intr-o tigaie se pune ulei, se lasa sa se incinga,apoi fiecare felie de piept de pui se scufunda in compozitie si se pune in uleiul incins. Separat se curata usturoiu, se toaca marunt si se freaca cu putina sare si putin ulei,apoi se adauga smantana. Pofta...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 150 g faina 100 g unt 50 g zahar 50 ml vin alb 300 g unt bicarbonat de sodiu 150 g zahar 50 g cacao 60 g faina Pentru crema: ciocolata menaj, 50 g zahar, 300 ml lapte, 3 galbenusuri de ou, 30 ml rom,500 g visine Pregatire: Pe planseta in mijlocul gramezii de faina se pun untul, zahar, oua, vin,bicarbonat de sodiu. Se framanta si apoi se intinde in foaie subtire. Sedecupeaza cu o forma de tort, iar din aluatul ramas se formeaza o margine,ca borul palariei. Se coace in cuptor la ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ciupercile au fost dintotdeauna preferatele mamei :) Le-am preparat pentru ziua ei sub forma de unt pentru tartine , umplute cu oua de prepelita ...chiar si sub forma de hamburgeri :P, dar de cand am pregatit ciorba de pleurotus , m-au cucerit definitiv si pe mine :)) Acum, insa, a venit randul sa le fac pane, pleurotus pane, fiindca champignon pane le-am facut deja de mult ;) Foarte, foarte gustoase!!! ...gustul lor seamana cu acela de pui :P Ingrediente: - 300-350 g. ciuperci Pleurotus - 2...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
bunaaaaaaa! am totusi nevoie de o cafea intravenos ce-i drept, asa ca sa nu mai zabovesc. am folosit dupa cum urmeaza: ardei rosii, doo oo, marar, branza, niste sunca, piper, pesmet si patrunjel verde, plus niste smantana care nu apare in poza, ca ii mai timida. am batut oole pana le-am lasat late, peste care am pus branza zdrobita, si am amestecat pana am obtinut o pasta. pasta cu care am umplut ardeii si am pus si cate o felie de sunca pe langa ea. pe urma, am dat ardeii prin ou si pe urma...
Reţetă de pe dragomirnadina.blogspot.com
1.Intr-un recipient de plastic (sau aluminiu)punem carnea,o saram,piperam,praf de usturoi si iaurt.Aceasta o lasam la macerat pana cand veti face snitelele.(eu le-am pus cu o seara inainte) 2.Puneti o tigaie la incins cu ulei si intre timp puneti intr-un castron fulgi,pe care ii mai zdrobiti si pesmet. 3.Luati bucata de carne (asa cu iaurt cu tot) si o presati cu fulgi de porumb.Puneti la prajit la foc moderat.Intoarceti de mai multe ori daca este nevoie. Pofta buna!!!!!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparare: Carnea se taie in snitele de 1 cm grosime care se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Fileurile de peste se spala, se sterg cu un prosop absorbant, pentru a fi uscate si se feliaza. Se condimenteaza cu sare, piper si condiment pentru peste, dupa gust. Separat, se sparg ouale intr-o farfurie si se bat bine cu un praf de sare. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins. Pestele se trece mai intai prin faina, apoi prin ou si se pune la prajit in tigaie. Se lasa pana capata o crusta aurie, apoi se intoarce pe partea cealalta, dupa care se scoate intr-o farfurie pe un servet...
Reţetă de pe retete.eva.ro
2 oua, 1 cutie ciuperci, faina, delikat, ulei Mod de preparare: Se bat ouale ca pentru omleta, se adauga putin delikat, putina faina (sa fie un aluat ca pentru clatite), o lingura de ulei si o cutie cu ciuperci. Se amesteca totul si cu lingura se ia din compozitie si se prajeste in tigaie, in ulei.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de minzat, 10 gr. unt, 2-3 buc. cartofi, verdeata, sare Mod de preparare: Se taie carnea felii, se bate pe ambele parti ca sa ramina subtire si se fierbe in aburi pana se fragezeste. Se scoate si se serveste cu cartofi fierti in coaja, curatati si taiati felii. Peste snitel se pun untul si putina verdeata. Mod de servire Se serveste cu salata de sfecla fiarta sau coapta, agrementata cu suc de lamiie sau putin otet diluat.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 cartofi mari, 1 ou, 1 lingurita plina de faina, 150 g ulei, ochiuri (8 oua), 1 lingurita de otet, 20 g unt, sare Mod de preparare: Se rad cartofii curatati, spalati, stersi si se amesteca cu oul intreg, 1/2 lingurita de sare si faina. Se pune cite o lingurita plina din compozitie in uleiul incins, se turteste cu o furculita ca sa fie cat mai subtire si se rumeneste pe amindoua partile. Mod de servire Se serveste cu ochiuri romanesti
Reţetă de pe www.retete-bune.com