Cauta in 21.294 retete
Dupa ce se curata si se spala bine, telina se taie în felii de circa 5 mm grosime, se opareste în apa, se sareaza si pipereaza. Dupa ce s-au înmuiat, feliile de telina se trec prin faina, prin oua si fulgii de ovaz si se prajesc în ulei. În paralel, iaurtul se amesteca bine cu usturoiul zdrobit, peste care se pun mararul, sarea si piperul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se pun copanelele de pui într-un vas si se toarna peste ele sosul de soia si sosul worchester, apoi se baga la frigider timp de doua ore. Dupa ce sunt scoase de la frigider, copanelele sunt puse într-o tava si se toarna peste ele zaharul brun, otetul balsamic si sosul picant. Se mai lasa câteva minute la temperatura camerei, dupa care se toarna si apa peste copanele. Se baga la cuptor, la foc mic, pâna se rumenesc copanelele si se...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... tocata 2 rosii tocate 1 lg frunze parunjel sare, piper cascaval Pentru sosul besamel: 6 lg faina 3 lg unt 250 ml lapte 1 ou 1 lg zahar ... peste macaroanele pregatite dinainte. Pregatesc sosul amestecand bine toate ingredientele de ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Avem nevoie de: 1L lapte Aprox 50 gr unt 2L cu varf faina Nucsoara Sare Punem untul la topit, adaugam faina si lasam sa se caleasca putin. Adaugam laptele rece si amestecam cu telul continuu pana fierbe, in felul acesta nu vom avea cocoloase, cand incepe sa fiarba lasam sa dea in clocot 3 min si oprim, adaugam sare si nucsoara.
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
Ce inseamna Meniul Saptamanii? Cititi aici . Luni Sufleu macaroane cu sos besamel Marti Salata de mazare si porumb Miercuri Ciorba de vitel Joi Salata de pui picant Vineri Agape cu vitelus Sambata Salata cartofi cu carnati Duminica Cartofi copti umpluti cu legume Plus: Taitei cu alune Pate de ciuperci
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Boeuf bourguignon cu taitei Spaghete simple Sufleu de macaroane cu sos besamel
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cald. Ciupercile se prajesc in sosul in care s-a prajit carnea, se ... taitei lati si salata verde. - 4 snitele de porc (cca 150 g bucata ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
150 gr. carne de vitel sau de vaca, 15 ml ulei, sare, o lingurita suc de ceapa, 4-5 linguri suc de rosii, 1/2 lingurita faina, 1 buc. morcov, 2 linguri iaurt Mod de preparare: Snitelele batute se sareaza, se fierb acoperite cu putina apa, sucul de ceapa, uleiul si morcovul ras. In timpul fierberii, se pune faina amestecata cu sucul de rosii, cu care se lasa sa fiarba in continuare, se amesteca cu iaurtul si se serveste totul cu garnitura de macaroane.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... parte. Se servesc cu cu sosul de brinza si rosii si ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Topeste untul într-o tigaie, la foc mediu. Adauga ciupercile si amesteca pâna ce se înmoaie si încep sa-si lase zeama, timp de cinci minute. Adauga usturoiul pisat si amesteca timp de un minut. Toarna sosul de soia. Lasa pe foc timp de patru minute, pâna ce lichidul se evapora complet.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încinge uleiul într-o tigaie, la foc iute. Caleste vinetele amestecând continuu, timp de patru minute sau pâna ce vinetele se înmoaie. Adauga apa, fulgii de ardei iute si usturoiul. Separat, amesteca zaharul, amidonul de porumb, sosul de soia si sosul de stridii. Adauga sosul obtinut peste vinete si amesteca bine. Lasa pe foc pâna ce sosul scade si se îngroasa.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Tocam sunca marunt si o punem pe foc. Lasam aprox 5-6 min sa se rumeneasca putin. Turnam peste sunca sucul de rosii si sosul de chili, adaugam apoi usturoiul tocat marunt, verdeturile taiate marunt si lasam la fiert la foc mic timp de aprox 20-25 min. Adaugam sare si piper dupa gust. Pastele fierte conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa, le trecem scurt printr-un jet de apa rece si le turnam peste sos. Amestecam bine sosul...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se curata pstele si se condimenteaza dupa care se aseaza in tava unsa in prealabil cu unt ,se adauga ceapa taiata julien,vinul si patrunjel. Sos Meuniere: Topim untul ramas intr-o tigaie, punem patrunjelul lasam 2-3min. apoi adaugam putina coaja de lamaie si zeama de la o lamaie intreaga. Mai lasam pe foc inca 3-4 min. Sosul astfel obtinut se toarna peste peste (scos de la MO) si legume. Legumele se fac dupa preferinta fiacaruia…la cuptor, la abur, in...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Usturoiul se caleste în ulei de masline, se adauga ardeiul copt si sucul de rosii. Se paseaza dupa care se adauga mix-ul de seminte, sare si piper. Fileurile de peste se marineaza si se pun pe gratarul încins. O parte de supa de pui se pune pe o parte de cuscus se acopera si se lasa sa absoarba supa, apoi se amesteca cu coaja de lamâie, lamâia murata si patrunjel. Se asaza cuscus-ul într-o forma si se rastoarna pe farfurie. Deasupra se pun fileurile de peste si se decoreaza cu putina...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -l timp de un minut. Toarba sosul si pasta de rosii si ... misca usor tigaia, pentru ca sosul sa patrunda bine vinetele. Toarna sos cu o lingura pe deasupra si lasa-le la fiert la ... , când uleiul se ridica deasupra sosului de rosii, poti sa opresti ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sau cuburi. Se prepara un sos alb urmand instructiunile de aici. Cand sosul e gata se adauga in el mustarul si tarhonul tocat ... imprejur jumatate din cartofii cu sos (daca s-au racit se reincalzesc; daca s-a racit si sosul e usor prea gros se poate adauga un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , adauga în tigaie pastele fierte si sosul de rosii. Când obtii un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... m-a surprins prin fragezimea carnii si sosul gustos in care iti era ... 2 albusuri 3 linguri amidon alimentar Pentru sos: 3 linguri pasta tomate 1 lingura otet de vin 1 lingurita miere 3 linguri sos de soia 1 lingurita ghimbir 1 ceapa ... . Intre timp amestecati ingredientele pentru sos. Se serveste cu orez, carnea ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Pentru a obtine sosul, visinele se fierb 10 minute cu zahar, adaug ... de crema, un strat de sos de visine, dupa care continua ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierb cartofii si se taie rondele sau cubulete (dupa preferinta). Se adauga patrunjelul taiat fin,conserva de ton,maslinele taiate rondele,2 linguri ulei de masline,sare, piper dupa gust si sos de usturoi. Se orneaza cu feliute de lamaie.
Reţetă de pe retete.eva.ro