Cauta in 140.384 retete
... coace la cuptor. Masa principala Snitel milanez : 700 g. carne o lingura de ... lasa sa fiarba incet, acoperit, pana cand carnea este aproape fiarta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... se zdrobeste si se ung snitelele cu el. Acestea se sareaza ... la incins si se prajesc snitelele cate 5 minute pe fiecare parte ... reduce focul. Apoi se asaza snitelele intr-o tava. 3. Restul de unt ... de ciuperci se asaza peste snitelele din tava. Deasupra se presara ... . Apoi se coc snitelele la foc mare, pana cand cascavalul se face maroniu. Va dorim ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea se da de doua ori prin masina de carne si se stropeste cu lapte. Se amesteca bine si se lasa pana a doua zi. inainte de prajire, se preseaza sa iasa laptele din compozitie, se amesteca cu un ou crud si sare, se formeaza felii. Feliile se dau prin faina, prin oul batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei abundent ca si carnea pane. Se garniseste cu orez olandez. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Carnea de curcan se pregateste in acelasi fel ca si pieptul pane, dar carnea zvantata se tavaleste prin faina, apoi se da printr-un amestec de oua, faina si lapte si se prajeste in ulei fierbinte. Se garniseste cu orez olandez. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
snitel de porc pane Ingrediente Pulpa de porc 750 g, faina 50 g, oua 3 buc, pesmet 150 g, ulei 150 ml, sare Retete cu poze de la cititori Am lansat recent o rubrica cu retete culinare de la cititori . Vrei sa vezi si retete cu poze facute de utilizatorii si postate pe forum ? Preparare Pulpa de porc se taie felii subtiri de circa 75 g, se bat feliile cu un ciocanel de snitele, se sareaza, se trec prin faina, ou si pesmet si se prajesc in ulei.
Reţetă de pe www.egustos.ro
Mod de preparare reteta Se sareaza feliile batute si se lasa sa stea o jumatate de ora. Se tamponeaza cu servetele de hartie ca sa iasa umezeala, se tavalesc prin faina, apoi printr-o pasta din faina, ou si lapte sau bere. Se prajesc in ulei mult, pana se rumenesc pe ambele parti. Se servesc cu pireu de cartofi sau cu orez inabusit. Va dorim pofta mare
Reţetă de pe www.retete-online.com
... codite de ceapa verde). Preparare : Snitelele: 1. Prepararea compozitiei : Se pun ouale ... si sa se lipeasca. 3. Pregatirea snitelelor: Se incinge grasimea.Se sareaza usor si se pipereaza snitelele, stropindu-se cu cateva picaturi de ... sa cada surplusul de pesmet. 4. Prajitul snitelelor: Se pun pe rand ... lasa sa se prajeasca 3 - 4 minute pana devin aurii,apoi se intorc ... altfel devin...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Ciuperci cu lapte prins Ingrediente ciuperci 500g, lapte prins 500ml, morcovi 2 bucati, o ceapa mai mare, ulei 100 ml, marar o legatura, sare dupa gust Mod de preparare Ciupercile taiate se pun la fiert impreuna cu ceapa si morcovii dati prin razatoare. Se strecoara, se amesteca cu marar, se caleste, apoi se aseaza intr-o tava care se da la cuptor. Dupa 10 minute se adauga laptele prins si se mai lasa putin la foc potrivit. Se servesc calde cu friganele, snitel...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se ... . 4 Se pune ulei in tigaie la incins cat sa acopere snitelul pana la jumatate. Se prajeste pe ambele fete. Cu 1 minut inainte ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare si ... se lasa sa fiarba inabusit pana scade zeama. Atunci se presara ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Asezati faina amestecata cu piper intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie.Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi in cate 4 felii, in asa fel incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. Serviti feliile de snitel pane cu sos de ciuperci si...
Reţetă de pe www.culinar.ro
300 gr. carne, o lingura pesmet, o lingurita faina, 1 ou, o lingura ulei, lamiie, piper Mod de preparare: Se taie felii de carne de aceeasi grosime, se sareaza putin, se pune piper si se bat cu ciocanul sa se fragezeasca. Snitelele astfel obtinute se dau prin faina, apoi prin oul batut ca pentru omleta si in sfirsit prin pesmet. Se prajesc in ulei bine incins. Mod de servire Se pun pe un platou cu rondele de lamiie si garnitura de legume
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie. 2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin pesmet. Incingeti uleiul Intr-o tigaie adanca si prajiti feliile de carne pe ambele parti pana se rumenesc usor. 3. Serviti feliile de snitel pane cu sos de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Snitel Pane Ingrediente 300 gr. carne, o lingura pesmet, o lingurita faina, 1 ou, o lingura ulei, lamiie, piper Preparare Se taie felii de carne de aceeasi grosime, se sareaza putin, se pune piper si se bat cu ciocanul sa se fragezeasca. Snitelele astfel obtinute se dau prin faina, apoi prin oul batut ca pentru omleta si in sfirsit prin pesmet. Se prajesc in ulei bine incins. Servire Se pun pe un platou cu rondele de lamiie si garnitura de...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Timp de preparare: 25 minute (complexitate redusa) Ingrediente: INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII : muschi de porc - 0.400 kg pesmet fin - 0.200 kg parmezan ras - 0.040 kg faina - 0.080 kg oua - 2 buc sare, piper ulei cartofi 0.600 kg legume congelate - 0.200 kg Mod de preparare: Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu ciocanul de snitele, se marineaza cu sare si piper, se da mai intai prin faina, apoi prin ou batut si la sfarsit prin pesmet...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... 0,150 kg; sare 0,030kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : snitel pane 60 g. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se taie ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
600 gr carne macra de porc, 100 ml ulei, 2 oua, 50 gr faina, 150 gr pesmet alb, sare, piper, boia de ardei dulce Preparare: Carnea din pulpa de obicei, se taie in felii care se bat pana se subtieaza, dupa care se presara cu amestecul de condimente pregatit, se dau prin faina, ou batut, pesmet alb si se prajesc in uleiul bine incins pe ambele parti... se scot pe o farfurie cu servet de bucatarie sa absoarbe plusul de ulei... servim cu diferite legume sotate sau cu piureuri....
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 1 kg) : carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata) 0,600 kg; faina 0,080 kg; oua 0,200 kg; pesmet 0,175 kg; sare 0,015 kg. Gramaj produs finit : 1 kg. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se portioneaza, se sareaza si se bate. Faina si pesmetul se cern. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Tehnica prepararii Bucatile de carne se trec separat prin faina, ou batut si pesmet....
Reţetă de pe www.retete-online.com
... gratinare. Se serveste in farfurie snitelul, cu legumele grupate alaturi (mazare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... -un vas si se bat pana se omogenizeaza. Faina si pesmetul ...
Reţetă de pe www.retete-online.com