Cauta in 141.028 retete
... porc pentru agati un delicios snitel, prezentam astazi o reteta simpla si ... de pireu de cartofi, cu diferite soteuri de legume saucartofi natur ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Snitel natur din carne de mistret Ingrediente Carne de mistret 1 kg faina 75 g ulei 125 g vin 150 ml unt 50 g piper sare Mod de preparare Carnea, dupa ce a fost marinata, se taie felii, care se bat cu un batsnitel, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc in ulei. In uleiul ramas se caleste faina ramasa, se stinge cu vin, se pune carnea in sos si se fierb impreuna 30 min. La sfarsit se adauga untul, se mai da un clocot si se potriveste gustul cu piper si...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Snitel Cu Brinza Ingrediente 1 kg. carne tocata slaba, 2 oua, 200 gr ... preparat (carnea) va deveni un snitel de dimensiune palmei si grosimea ... , cite 2 minute. Servire Se servesc snitelele calde, cu pilaf de orez ... de conopida, varza calita, cartofi natur, ghiveci de legume, cartofi gratinati ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
snitel de porc natur Ingrediente Pulpa de porc 750 g, faina 40 g, ulei ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
1 pulpa de miel, sare, piper, ulei, ou, faina, pesmat- se poate pregatii din piine uscata la cuptor si macinata Se spala pulpa se taie in felii iar feliile se bat cu un ciocan de snitele. Dupa ce se sareaza se dau prin ou, faina si pesmet. Apoi se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se pot servii cu cartofi natur sau cartofi prajiti.
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
... ).Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca untdelemnul scade, se mai completeaza.Snitelele se servesc fierbinti, cu felii ... (cu marginea crestata).Pe fiecare snitel se asaza cite o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamiia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
snitel in pesmet sau vienez Ingrediente Carne de orice animal, piper ... ). Se pregatesc toate si se prajesc la fel ca si snitelele natur; daca uleiul scade, se mai completeaza. Snitelele se servesc fierbinti, cu felii ... (cu marginea crestata). Pe fiecare snitel se aseaza cate o felie de ... , untul se topeste la caldura snitelului; lamaia se preseaza cu furculita ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... , dupa gust. Se serveste cu snitel, escalop de vitel, ficat prajit natur, chiftele, rulada de carne etc ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... pieptul de pui(ca pentru snitel si se sareaza)dupa care ... de legume, orez sau cartofi natur. - 2 piepti de pui dezosati , 100 ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... , dupa gust. Se serveste cu snitel, escalop de vitel, ficat prajit natur, chiftele, rulada de carne, etc
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare, piper Mod de preparare: Se taie carnea de vitel ceva mai groasa. Se da sare si piper, se trece prin faina si se prajeste in momentul cind trebuie servit la masa. Se lasa sa se prajeasca complet o parte si apoi se intoarce, prajind complet si a doua parte, fara sa se mai revina. Mod de servire Se serveste imediat cu putin unt pe deasupra fiecarei bucati si patrunjel verde tocat fin. Se serveste fierbinte cu garnitura de piure de...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... putin patrunjel peste legume si asezati-le pe platou langa snitelul natur. Garnisiti cu verdeata, felii de ardei rosu si catei de ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
1 kg carne, 1 lingura faina, 2 linguri untura, sare. Se pregateste la fel ca snitelul vienez, se da insa numai in faina, fara ou si pesmet. Se serveste la fel.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... pt. o portie de produs finit : snitel 60 g; sos 40 g. *) se preia ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... platou sau farfurie. Deasupra fiecarui snitel se asaza o felie de lamaie ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Snitel Natur Ingrediente 1 kg carne, 2 linguri grasime,faina, unt, patrunjel verde ,sare ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : vrabioara de vita fara os 1,100 kg; ulei 0,150 kg; faina 0,100 kg; pasta de tomate 0,050 kg; smantana 0,200 kg; piper boabe 0,001 kg; chimen 0,002 kg; rosii proaspete 0,350 kg; cimbru 0,001 kg; supa de oase*) 0,500 kg; vin alb 0,100 l; sare 0,015 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 70 g; sos 50 g; rosii 30 g. *) se preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se spala, se taie in 10 ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Carnea taiata in felii groase se bate usor cu ciocanul pentru snitele, se presara cu sare si piper, apoi se unge cu ulei si se prajesc intr-o tigaie cu ulei incins, pe ambele parti. Snitelele se asaza intr-o tava, se stropesc cu vin si se pun in cuptor la rumenit. Se servesc cu salata. - 600 g pulpa de porc fara os, cotlet de porc sau vrabioara de vita, 100 ml ulei, 1 pahar de vin, sare, piper.
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Ingrediente necesare Materii prime (cantitate bruta pt. 10 portii) : carne de porc calitate superioara fara os (pulpa si spata) 0,850 kg; untura 0,150 kg sau ulei*) 0,150 kg; faina 0,075 kg; patrunjel verde 0,050 kg; supa de oase**) 0,700 kg; sare 0,015 kg. Gramaj pt. o portie de produs finit : carne 70 g; jiu 50 g. *) numai cand nu exista untura. **) se preia reteta respectiva. PROCES TEHNOLOGIC Operatii pregatitoare Carnea se curata, se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bat si se...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 200 ml smantana 200 g orez natur 20 g unt 1 lingura curry 1 lingurita ... smantana. In sosul format, pui snitelele, reduci focul si mai lasi ... sa fiarba totul impreuna. Servesti snitelele alaturi de o portie de orez ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro