Cauta in 21.294 retete
... dupa care am adaugat si zmeura amestecam usor sa nu se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare: Puneti smantana intr-un vas si bateti bine timp de cateva minute. Adaugati branza, 40 g zahar si amestecati. Ciocolata se pune separat la bain-marie pentru a se topi. Lasati ciocolata sa se raceasca si amestecati din cand in cand apoi rasturnati-o peste compozitia din branza si smantana. Crema obtinuta se pune in forme si se lasa la rece timp de 4 - 5 ore. Zaharul ramas si fructele se pun pe foc si se amesteca pana cand zaharul se topeste. Formele de budinca se pun in apa...
Reţetă de pe retete.eva.ro
100 gr. miere, 100 gr. pesmet de turta dulce, 150 gr ... date prin masina, se adauga mierea, celelalte ingrediente uscate si, cu ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foi: 250 g zahar, 3 linguri cu miere, 3 oua, 6 linguri cu ulei, 500 ... 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... mere mari, olingurita miere, coaja si zeama de la o lamiie, o lingurita ... -o tava de teflon. Se amesteca mierea, margarina, coaja si zeama de ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
50 gr. miere, 2 oua, 150 gr. smantana, 150 gr. unt incalzit ... preparare: Ouale batute impreuna cu mierea se amesteca bine cu untul ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
300-400 g zmeura, 1/4 kg zahar, 1/2 l apa, 1 paharel de lichior, 1 litru sifon Mod de preparare: Se prepara un sirop din apa si zahar; se fierbe 2-3 minute, apoi se lasa sa se raceasca. Se zdrobeste zmeura, se adauga la sirop, se amesteca cu lichior si se lasa acoperit la macerat 2-3 ore. Inainte de a servi sucul, se strecoara prin tifon si se adauga sifonul. Mod de servire Se serveste cu gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
80 gr. miere, 120 gr. unt, 120 gr. nuci, 1 galbenus, 80 gr. zahar pudra, jumatate plic zahar vanilat Mod de preparare: Untul, nucile, zaharul, galbenusul si zaharul vanilat se amesteca, pana ce compozitia incepe sa se albeasca. Se adauga mierea si se omogenizeaza totul, cu mixerul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... ml lapte, 2 linguri zahar, 300 g zmeura, 2 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 100 ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
500 gr. miere, 500 gr. faina, 1/2 pahar de smantana, 1 pahar lapte ... bicarbonatul si se introduce in miere zaharul ars, laptele si smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Blatul: 1 ou, 200 gr. zahar, 150 gr.lapte, 280 gr. faina, 3 linguri miere, 1 praf de copt, mirodeniiCrema: 200 gr. zahar, 10 linguri lapte, 2 linguri cacao, 1 pachet unt(margarina), Mod de preparare: Blatul: Se face o coca moale, care se toarna in tava tapetata si apoi se pune incuptor pentru 20 minute la foc potrivit. Dupa ce se coace, se taie fierbinte. Crema: Se face un sos din ingredientele de mai sus in care se introduc pe rind bucatile taiate, iar apoi se tavalesc prin...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 ceasca miere, 1/2 ceasca suc lamiie, 1 litru apa, un praf de sare Mod de preparare: Se amesteca mierea cu apa rece sau calda, in functie, dupa aceea se adauga sucul de lamiie si sarea. Mod de servire Se serveste cu gheata
Reţetă de pe www.retete-bune.com
150 gr. miere, 150 gr. faina, 150 gr. zahar, 150 gr ... Mod de preparare: Se dizolva mierea si untul pe foc moale ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Se face un aluat foarte moale,un pic mai tare ca de clatite si se lasa 10 minute la crescut,apoi se pune ulei intr-un ceaun sa se incinga bine,cand uleiul este incins punem o manusa de ceolofan pe o mana si luam cu mana aluat si il strangem in mana sa iasa deasupra ,ce iese deasupra luam cu o lingura care este mereu imnuiata in apa si ii dam drumul in ulei incins,asa gogoselele vor iesi cu forma frumoasa,pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... macinate, 30 gr. pesmet. Pentru sirop: 300 gr. zahar, 100 ml ... 30 de minute. Se pregateste siropul dizolvind zaharul in apa, se ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... gr. nuci verzi curatate, 1/2 pahar miere de albine, 2 pliculete de zahar ... legat, se spumeaza, se adauga mierea si vanilia. Cind zaharul este ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... , 200 ml frisca batuta, 300 g zmeura Mod de preparare: Se topeste ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1/4 litru rom, 2 oua intregi, 1/4 ceasca de miere, 1/4 litru lapte Mod de preparare: Se bat toate ingredientele cu mixerul, pentru a le amesteca cat mai bine. Se serveste foarte rece, adaugind cubulete de gheata.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
250g faina, 100g zahar, 4 oua, 50g miere, scortisoara, praf de copt Mod de preparare: Se freaca spuma ouale si zaharul, apoi se adauga treptat faina, praful de copt, mierea(calduta) si scortisoara. Se amesteca totul timp de 30 minute. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra se presara nuci taiate marunt. Se da la cuptor pentru 25 -30 minute. Prajitura poate fi pastrata mult timp.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... apa, 750g fragi, capsuni sau zmeura, zeama de la doua lamii ... pune zaharul la legat, curatind siropul de impuritati (spuma care se formeaza). Cind siropul este bine legat, se pun fragii (capsunii sau zmeura) si se lasa sa fiarba ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com