Cauta in 109.961 retete
Fructele alese cu grija se spala si se storc astfel incat sa nu ramana pulpa in sucul obtinut. Intr-un litru de suc de fructe adaugi un litru apa fiarta si racita, o lingurita de sare de lamaie si 2 kg ...
Reţetă de pe www.retetelebucatarului.ro
... mai repede si va acidula siropul (se va putea bea cu ... zi, caci se dizolva greu.Siropul se toarna apoi in sticle ... , numai cind se va consuma siropul.Este de preferat sa se ... spuma compacta; astfel se va trage siropul limpede, in alta sticla.Siropul va avea gust putin sifonat si isi va pastra toate ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... mai repede si va acidula siropul (se va putea bea cu ... zi, caci se dizolva greu.Siropul se toarna apoi in sticle ... , numai cind se va consuma siropul.Este de preferat sa se ... spuma compacta; astfel se va trage siropul limpede, in alta sticla.Siropul va avea gust putin sifonat si isi va pastra toate ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... mai repede si va acidula siropul (se va putea bea cu ... zi, caci se dizolva greu.Siropul se toarna apoi in sticle ... , numai cind se va consuma siropul.Este de preferat sa se ... spuma compacta; astfel se va trage siropul limpede, in alta sticla.Siropul va avea gust putin sifonat si isi va pastra toate ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte nefiert, 1 plic zahar vanilat. Mod de ... se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in ... racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , 4 portocale mari (cca 1 kg), 1 l lapte nefiert. Mod de preparare Intr-o damigeana ... citeva clocote.Dupa ce s-a racit, siropul se toarna peste alcoolul cu ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... Cuvinte cheie: apa , cafea , lapte nefiert , lichior de cafea , zahar , zahar ... macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte nefiert, 1 plic zahar vanilat. Mod de ... se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in ... racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... : 1 kg portocale: 4(cca 1 kg) lapte: 1 l nefiert , Mod de preparare: Intr-o damigeana ... citeva clocote.Dupa ce s-a racit, siropul se toarna peste alcoolul cu ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... , 4 portocale mari (cca 1 kg), 1 l lapte nefiert. Mod de preparare Intr-o damigeana ... citeva clocote.Dupa ce s-a racit, siropul se toarna peste alcoolul cu ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte nefiert, 1 plic zahar vanilat. Mod de ... se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in ... racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... tot si se formeaza un sirop destul de gros. Scoatem visinile din sirop si le lasam sa se scurga intr-o supiera. Cu ... facut o placinta cu visine . Servim siropul cu apa plata sau apa ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... sticle si se capseaza sau se insurubeaza bine . Acesta este siropul nefiert ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... mai repede si va acidula siropul (se va putea bea cu ... zi, caci se dizolva greu.Siropul se toarna apoi in sticle ... , numai cind se va consuma siropul.Este de preferat sa se ... spuma compacta; astfel se va trage siropul limpede, in alta sticla.Siropul va avea gust putin sifonat si isi va pastra toate ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... inghetata. " Ingrediente 1 pahar lapte 1 pahar sirop de fructe 1 pahar zahar pudra ... preparare Puneti zaharul impreuna cu siropul intr-un castron si amestecati ... . Dupa aceea, amestecati cu laptele nefiert si turnati inghetata in forme ... inghetata se poate servi cu sirop de ciocolata pe deasupra. Timp ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Mod de Preparare: Intr-o damigeana de 3 l se pun coaja rasa de lamiie si portocala (numai de la suprafata fructelor) si alcoolul; damigeana se astupa si se lasa in bucatarie 8 zile.Zaharul si apa se fierb citeva clocote.Dupa ce s-a racit, siropul se toarna peste alcoolul cu cojile, se agita bine, se lasa sa stea inca 3-4 zile, apoi se filtreaza, ca si lichiorul de portocale.Se poate consuma imediat; cu cit se pastreaza mai mult, cu atit este mai bun..
Reţetă de pe www.gospodine.net
Mod de Preparare: Alcoolul, cafeaua si vanilia se pun intr-o sticla de 4-5 l care se va astupa ermetic si se va scutura la 2 zile timp de 12 zile. Zaharul se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in 2-3 clocote. Dupa ce sa racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si cafeaua si se agita imediat, ca sa se amestece bine. Se lasa sticla nemiscata 4 zile ca laptele, prin coagularea lui, sa incorporeze toate impuritatile..
Reţetă de pe www.gospodine.net
... g macinata zahar: 1 kg apa: 1 l lapte: 1/2 l nefiert zahar: 1 plic vanilat , Mod de ... se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in ... racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... se dizolva in apa si siropul se lasa sa fiarba in ... racit se amesteca cu laptele nefiert se amesteca cu alcoolul si ... macinata, 1 kg zahar, 1 l apa, 1/2 l lapte nefiert, 1 plic zahar vanilat. Livrare la ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... tot zaharul si isi lasa siropul.Scoatem visinile intr-o supiera si ... bine . Eu am folosit visinile ramase de la siropul de visine nefiert . Intindem foaia de placinta pe masa de lucru ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com