Cauta in 139.626 retete
... se iau 50 g de sare, 1 g silitra (azotat de potasiu=salpetru=o substanta ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , vinul si foile de dafin. Silitra se presara deasupra. Timp de ... porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ienibahar ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Dupa ce s-au scos muschii si pulpele, se taie slanina de la burta in fasii de un lat de palma si de lungime potrivita. Se indreapta la capete. Se dau prin sare si prin silitra si se urmeaza apoi cu saramura si afumatul, asa cum s-a aratat mai sus, la prepararea suncii. La fel se prepara muschiul afumat, costitele si picioarele de purcel.
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... de carne, 500 g sare, 25 g silitra. Se scoate frumos pulpa, fara ... rotunda. Se amesteca sarea cu silitra. Cu un cutit ingust si ... degetul amestecul de sare si silitra. De asemenea se presara sare si silitra si pe deasupra, frecand cu mana ca sa patrunda ...
Reţetă de pe www.reteteonline.com
... fiecare Kg de carne si 1,5 g silitra pentru fiecare Kg ce carne. Silitra se va opari cu putina apa clocotita (luata din apa ...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
... fiecare Kg de carne si 1,5 g silitra pentru fiecare Kg ce carne. Silitra se va opari cu putina apa clocotita (luata din apa ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... fiecare Kg de carne si 1,5 g silitra pentru fiecare Kg ce carne. Silitra se va opari cu putina apa clocotita (luata din apa ...
Reţetă de pe www.egustos.ro
... fiecare Kg de carne si 1,5 g silitra pentru fiecare Kg ce carne. Silitra se va opari cu putina apa clocotita (luata din apa ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... zeama de oase se adauga silitra, zaharul, sarea si bicarbonatul si ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... . In zeama de oase adaugam silitra, zaharul, sarea si bicarbonatul si ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , vinul _i foile de dafin. Silitra se presar deasupra. Timp de ...
Reţetă de pe www.gospodine.net
... de porc 400 g sare 12 g silitra 10 boabe piper 2 boabe ienibahar ... facut asta, puneti deasupra si silitra. Intoarceti carnea din cand in ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
... , se presara cu zahar si silitra si se lasa la aerat ... , se presara cu zahar si silitra si se lasa la aerat ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... porc (5 kg), 400 g sare, 12 g silitra, 10 boabe piper, 2 boabe ienibahar ... , vinul si foile de dafin. Silitra se presara deasupra. Timp de ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Pastrama este mai gustoasa si mai frageda daca se prepara din carne de porc mai tanar de 1 an. Se poate prepara si din sunci invascute. Carnea se taie in bucati groase de 2-3 cm si late de 5-6 cm, iar in lungime asa cum ies din taietura. Se freaca carnea cu o parte din amestecul de condimente, apoi se pune intr-un vas emailat, indesat si se presara restul de condimente. Se pune deasupra un fund de lemn si pe el o greutate si se lasa vreo 4-5 zile la temperatura de 18 grade, maxim 20. Carnea...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de porc 220gr sare 5gr silitra 5gr zahar 50g cimbru 4 ardei ... , se presara cu zahar si silitra si se lasa la aerat ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... dulce 1 kg; zahar 0,200 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg ... sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara ... zahar, usturoi, sare amestecata cu silitra si se tine la macerat ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 0,600kg; piper macinat 0,120 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg ... sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepar arii Carnea se ... cu zahar, usturoi, sare cu silitra si se lasa la macerat ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 0,600kg; piper macinat 0,120 kg; silitra 0,010 kg; sare 2,500 kg ... sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara cu zahar, usturoi, sare cu silitra si se lasa la macerat ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... 0,200 kg; sare 2,500 kg; silitra 0,010 kg; sfoara 0,400 kg ... sare. Sarea se amesteca cu silitra. Tehnica prepararii Carnea se presara ... zahar, usturoi, sare amestecata cu silitra si se tine la macerat ...
Reţetă de pe www.retete-online.com