Cauta in 140.488 retete
... incurcatura pe nici un strabun. Ce am avut: Scovergi, Scovergi cu branza de oaie, Ciorba de peste cu leustean si ardei ... scriu aici reteta de la SCOVERGI, asa cum se fac ele ... doua margini. Repeta cu inca 4 scovergi. Celor care au ramas fa ... parti, pana ce devine aurie. Scovergile pot fi mancate calde, sau ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit. Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt . Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. Sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de foaie groasa de 1 cm. Scovergile se fac de obicei ca ... de servire Cu gem, cu branza dulce sau sarata, cu smantana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... sa creasca repede si frumos. Scovergile se pot servi umplute cu ... de carne si legume; cu branza, ou si stafide; cu varza ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
... `Betivani` Tort cu Portocale si Branza Vis Oriental Cuib de Privighetoare Pasca cu Branza (in Trei Straturi) - Faceti un aluat cu toate ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... pregatit pentru inceput o mamaliguta cu branza telemea de oaie, cu ceapa ... satisfac poftele cu o mamaliguta cu branza romaneasca, cum nu reusesc sa ... la niste covrigi cu sare, scovergi, placinta de dovleac sau clatite ...
Reţetă de pe alice-albinutza.blogspot.com
Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus, puteti adauga si braza de vaca si mai adaugati sare in compozitie, Se incorporeaza cu apa si se face o coca. Sa fie un aluat de intins fara sa se prinda. Dati formele dorite. Le preparati in ulei incins.Daca vreti sa iasa mai crocante faceti-le mai subtiri si invers. Sunt gata cand se rumenesc. Arata ca niste chipsuri. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Stiu ca lumea le zice scovergi in alte zone, dar la noi sunt scoverZi :D (nu, nu0s verzi... decat daca sunt foaaaaaaaaaaaaarte vechi :)))) ) Aluatul se face ca orice aluat de paine. Zaharul si putina apa calduta se folosesc la dizolvarea drojdiei. Se unge o farfurie cu ulei, se ia o bucata de aluat si se intinde cu degetele cat mai uniform, rotund si subtire. Se prajesc in ulei incins.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 1 kg aripioare de pui, 500 gr castraveti murati, o ceapa, 3 linguri de bulion, 1 legatura marar,1 foaie dafin, sare, piper Preparare Pentru inceput se taie rondele castravetii murati si se lasa in apa rece la desarat. Se curata ceapa si se caleste in putin ulei si apa. Se adauga aripioarele spalate peste ceapa si se lasa ~ 15 minute sa se rumeneasca un pic, intorcandu-se pe ambele parti. Se adauga castravetii murati, bulionul si foaia de dafin. Se da in cateva clocote si se...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... minune cu paine proaspata, sau scovergi de casa, etc. Mancarea de ... face bulzul de mamaliga si branza de burduf autentica in gospodariile ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... minute. Se rumenesc pe rand scovergile in tigaia fierbinte in care ... de fiecare data ulei deoarece scovergile sunt mai fragede si se ... dupa preferinta cu dulceata,fineti,branza sarata amestecata cu marar. Eu astazi va servesc cu scovergi umplute cu dulceata de afine ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Cornuri Aperitiv cu Gust de Branza - Rapid si eficient acest produs ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro