Cauta in 109.945 retete
... post sunt putine, va recomandam scovergi dospite, care sunt economice si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... un strabun. Ce am avut: Scovergi, Scovergi cu branza de oaie ... scriu aici reteta de la SCOVERGI, asa cum se fac ele ... doua margini. Repeta cu inca 4 scovergi. Celor care au ramas fa ... parti, pana ce devine aurie. Scovergile pot fi mancate calde, sau ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Drojdia o freci bine cu o lingurita de zahar, apoi cu putina apa calduta si faina. Intr-un vas adanc pui faina . ( Eu pun 1 kg, dar nu se foloseste toata, intrucat la framantat faina va fi incorporata putin cate putin, pana se obtine o coca moale, dar care nu se mai lipeste de maini. Restul va ramane de jur-imprejurul aluatului.) In mijlocul vasului facem cu mana o gaura, unde turnam drojdia ( maiaua ). Acoperim si lasam la cald 15-20 minute, pana creste maiaua bine, apoi incepem...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... care vom praji. Astfel obtinem scovergile simple ca o lipie. Daca aceeasi ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se framanta aluatul in care adaugam ceapa taiata fin ,mararul,patrunjelul si lasam la dospit. Pana creste aluatul razuim branza pe care o amestecam cu 2 linguri de iaurt . Cand aluatul este gata formam mici scoverci pe care le prajim in ulei incins ,dupa ce terminam operatiunea ,servim scovergile cu branza. Sursa
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... este bine incins putem pune scoverga...cand este gata pe prima ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... de foaie groasa de 1 cm. Scovergile se fac de obicei ca ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Scovergi Ingrediente 150 gr. iaurt (smitina), 2-4 oua, 1-2 linguri ulei, 150 gr ... de foaie groasa de 1 cm. Scovergile se fac de obicei ca ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Se face o maia din lapte, zahÄ?r , sare Å?i drojdie. În mijlocul fÄ?inii se face o adânciturÄ? unde se toarnÄ? maiaua Å?i uleiul. Începem sÄ? frÄ?mântÄ?m. AdÄ?ugÄ?m Å?i apÄ? cÄ?lduÅ
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se amesteca toate ingredientele mentionate mai sus, puteti adauga si braza de vaca si mai adaugati sare in compozitie, Se incorporeaza cu apa si se face o coca. Sa fie un aluat de intins fara sa se prinda. Dati formele dorite. Le preparati in ulei incins.Daca vreti sa iasa mai crocante faceti-le mai subtiri si invers. Sunt gata cand se rumenesc. Arata ca niste chipsuri. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , apoi intinzi aluatul si impletesti scovergile ;))" "Yuuppiii ce usor nu? Mama ... cap, ca nu am executat scovergile perfect, iar la urma am ... sa fac daca am operat scovergile prea mult??? Notati asa, ca ... incepe sa sfaraie aruncati acolo scovergile... Nu le trebuie prea mult ...
Reţetă de pe www.dulcegarii-culinare.ro
Ingrediente: * 300 gr. faina * 2 oua * 1 lingura Gin (eu am pus tuica) * 50 gr. de zahar * 1 lingura apa * un varf de sare * 1 plic vanilie * coaja lamaie rasa (facultativ) * mac de pus deasupra * ulei pentru prajit Preparare: Faceti un aluat cu toate ingredientele de mai sus, framantati bine, pana cand devine omogen. Acoperiti aluatul, lasati sa se odihneasca 1 ora, la temperatura camerei. Intinteti o foaie, groasa de circa 3-5 mm. , o taiati in romburi sau forma dorita, presarati cu mac. ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... gros. Fiind faina foarte buna scovergile fac niste basici. Se prajeste ... se intoarce pe cealalta parte.Scovergile balon asa le-am zis ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Ingrediente: 500 g faina, 1 pliculet drojdie uscata, 1 lingurita sare, 1 lingura zahar, aprox. 200 ml apa calduta. ulei pentru prajit, zahar pudra. Mod de preparare: Cernem faina cu sarea intr-un castron. In mijloc facem o gaura si punem drojdia, zaharul si apa calduta. Amestecam usor cu o lingura de lemn pana aluatul capata consistenta, dupa care se transfera pe o planseta presarata cu faina si framantam bine. Se pune aluatul intr-un castron, se acopera cu un servet si se lasa la crescut in...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
... minute. Se rumenesc pe rand scovergile in tigaia fierbinte in care ... de fiecare data ulei deoarece scovergile sunt mai fragede si se ... . Eu astazi va servesc cu scovergi umplute cu dulceata de afine ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mod de Preparare: Faceti un aluat cu toate ingredientele de mai sus, framantati bine, pana cand devine omogen. Acoperiti aluatul, lasati sa se odihneasca 1 ora, la temperatura camerei. Intinteti o foaie, groasa de circa 3-5 mm. , o taiati in romburi sau forma dorita, presarati cu mac. Deasupra treceti cu facaletul, asa macul se lipeste bine de aluat. Le frigeti in uleiul incins, le puneti pe hartie sa absoarba grasimea, le presarati de zahar pudra vanilat. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
... o cantitate de umplutura. Se inchid scovergile si se apasa pe margini ... bine cu pestele. Se umplu scovergile. Se coc. Se servesc calde ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
... sa creasca repede si frumos. Scovergile se pot servi umplute cu ...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Intr-un castron amestecam faina cu drojdia uscata. Adaugam sarea, zaharul si apa calduta treptat, framantand bine pana ce obtinem un aluat ce se desprinde de maini. Lasam la dospit 1 ora, timp in care isi dubleaza volumul. Pentru umplutura : curatam cartofii, ii spalam si ii taiem cubulete, apoi ii punem in apa la fiert; dupa ce au fiert ii strecuram si ii pasam cu furculita sau cu presa de cartofi; punem pe rand cate o lingura de ulei si amestecam pana la omogenizare; la sfarsit adaugam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
500 g faina, 1 pliculet drojdie uscata, 1 lingurita sare, 1 lingura zahar, aprox. 200 ml apa calduta. ulei pentru prajit, zahar pudra. Preparare: Cernem faina cu sarea intr-un castron. In mijloc facem o gaura si punem drojdia, zaharul si apa calduta. Amestecam usor cu o lingura de lemn pana aluatul capata consistenta, dupa care se transfera pe o planseta presarata cu faina si framantam bine. Se pune aluatul intr-un castron, se acopera cu un servet si se lasa la crescut in loc cald pentru...
Reţetă de pe www.petitchef.ro