Cauta in 138.393 retete
Pestele se curata de solzi si se eviscereaza. Se spala bine si se lasa sa se usuce. O lamaie se taie felii, coaja de la cealalta se razuie. Verdeata se toaca marunt. Se bate bine oul, se adauga coaja de lamaie, sarea si putina apa. Se framanta bine. Se incinge cuptorul la 220 de grade. Cavitatea pestelui se umple cu verdeata si felii de lamaie, apoi se unge pielea cu ulei. Intr-o tava se pune cam 1 cm de sare pregatind un pat ptr peste. Se aseaza pestele, iar peste el se toarna restul de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se curata bine pestii de solzi,se eviscereaza,se indeparteaza capul(cine vrea)se cresteaza mai des(avand multe oase) si se condimenteaza bine cu ingredientele de mai sus(foile de dafin se pun inauntrul lor).Se ung cu putin ulei si se pun pe gratarul incins. Se servesc cu mujdei de usturoi.
Reţetă de pe www.bucataras.ro