Cauta in 141.461 retete
Se lasa sa se dezghete foetajul putin dupa care se unge cu ou batut ,se presara mac sau cascaval se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 minute.Merg perfect cu o bere
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , il tapetam cu foaia de foietaj, punem cascavalul si cabanosul si ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
foietaj: 1 pachet oua: 1 cascaval: ras susan: dupa gust chimen: dupa gust , Mod de preparare: -se lasa pachetul de foietaj la decongelat la temp. camerei -se intinde foaia -se unge foaia mare cu ou batut -se presara cascavalul ras cu susan si chimen -se trece odata cu sucitoarea pe toata suprafata -se taie saratele la cat de late le vrem -le asezam pe rand in tava in care am pus hartie de copt -se coc pana se rumenesc putin Mentiuni: se...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Am tocat ceapa si ardeiul gras si le-am pus sa se rumeneasca in tigaie cu putin ulei. Spanacul l-am spalat bine ,l-am lasat sa se scurga si l-am taiat grosier si l-am adaugat si pe el in tigaie cat sa se inmoaie. Am sarat,piperat,am luat tigaia de pe foc si am adaugat branza proaspata (bine scursa de zer) si la sfarsit oul si marar proaspat tocat. Am asezat foaia de aluat in tava si am adaugat compozitia in tava. Am dat la cuptor la foc potrivit pentru 25 de minute . Pofta...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati ... placinte trebuie sa fie usor sarata, la prelucrarea termica isi vor ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... nu o sa fie destul de sarata pana in centru.(Sa ma ... putin cu sucitorul aluatul de foietaj, lasandu-l pe hartia lui de ... dimensiuni,deci 2 pachete de aluat foietaj,si promit sa il fac ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se decongeleaza aluatul, se taie fasii, sau in forma in care doriti. Ungem o tava cu ulei, punem fasiile de saleuri pe care le ungem cu galbenus, se presara branzica rasa, mac, susan. ( sare, doar daca este cazul, depinde cat de sarata e branza). Le dam la cuptorul incins pana se umfla si se rumenesc, aproximativ 10 min. sunt foarte bune, atat calde cat si reci, nici nu se copara cu cele cumparate.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ? Da mai departe! Ingrediente: aluat foietaj cascaval ceapa verde cognac feta ... o veti folosi la tarta este sarata asa ca puneti sare cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Crusta are o consistenta similara aluatului foietaj, dar mult mai buna fiindca ... folosi crusta si pentru tarte sarate (cu ceapa, rosii, ciuperci etc ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... este necesar sa ungem tava, foietajul are suficienta grasime in el ... compozitia si se toarna peste foietaj. Taiem rosiile in felii cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul foietaj care mi-a ramas de la pizza si pateuri,l-am framantat putin ,l-am intins ,l-am taiat in fasii de 1,5 cm de late,am presarat cascaval ras,le-am rasucit,le-am asezat in tava,le-am uns cu galbenus si le-am bagat in cuptor ptr 15-25 min. pofta buna!!!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se lasa sa se dezghete foile la temperatura camerei si se decupeaza cu formele de biscuiti din aluat.Se ung cu oul batut,se presara chimen deasupra si se dau la cuptor 15minute,pana se rumenesc frumos
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Din galbenusuri, apa minerala, praful de sare, iaurt si 400 de grame de faina se framanta un aluat neted si elastic (daca e nevoie se adauga 1-2 linguri de faina). Aluatul se aseaza pe planul de lucru uns cu ulei si se imparte in 2 parti egale (eu am impartit in 4 pentru ca, am facut 4 foi, ceea ce se vede in poze e o portie dubla). Margarina sau untul se framanta cu faina (30 de grame) pana la incorporarea acesteia - faina nu are alt rol decat de a face mai buna aderenta grasimii la aluat....
Reţetă de pe www.bucataras.ro
15 foi de foietaj pentru placinta (filo) 400 g branza telemea, de ... degetele se preseaza aluatul de foietaj inauntru, de jur imprejur, sa ... tarta. Ca orice prajitura cu foietaj, se introduce in cuptorul incins ... cu smantana. Tarta cu branza sarata (23 fotografii) 25 Ianuarie 2009
Reţetă de pe www.urbanlifestyle.ro
Amestecam branza cu ouale si mararul, apoi adaugam si smantana. Intindem o foaie de copt in tava de Jena, apoi desfacem foaia de aluat, o punem in tava, asezam branza in mijloc si o strangem aducand marginile in mijloc si acoperind branza. Ungem cu galbenus, presaram chimen si o coacem la 220 grade pentru 45-50 de minute.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Aluatul de foietej, partial dezghetat, il intindem pe masa si il nivelam cu sucitorul. Pe jumatate din foaie repartizam cascavalul si telemeaua rase pe razatoarea cu ochiuri mici. Acoperim cu cealalta jumatate si presam putin cu mana la capete. Cu o rola zimtata se taie fasii din aluat, care mai apoi se rasucesc. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu galbenus de ou si se dau la cuptor, la foc mediu pana se rumenesc.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Foaia se intinde pe masa curata se lasa la dezghetat.Se presara cascavalul uniform, branza zdrobita verdeata. Se ruleaza un sul care se taie bucati cam de 8 cm.Se aseaza in tava pe hartie de copt. Se presara susan, mac, se bat cele 3 oua cu putin lapte se toarna deasupra. Se da la cuptorul incalzit la cca 180 grade cca 40 minute pana sunt rumenite si crescute. Se servesc caldute usor sau reci langa o bere sau un pahar de vin alb.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se lasa sa se dezghete foetajul, dupa care se unge cu oul batut ,se presara susan, mac sau cascaval, se taie fasii si se rasucesc in forma de spirala sau cum doriti voi.... Se coc intr-o tava unsa aproximativ 15 - 20 minute. Sunt delicioaseeeeee si usor de facut ! Mersi Nadina!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Aluatul se decongeleaza dar nu de tot(cat sa se poata intinde si taia). Pregatim umplutura:separam albusul de galbenus.Batem spuma albusul si amestecam cu branza de vaci,sarea si grisul.(eu am folosit mixerul)Taiem foaia in patratele si punem in mijlocul fiecarui patrat branza.Ungem lateralele cu galbenus batut si lipim presand cu degetele.Le ungem cu galbenus de ou si le coacem in cuptorul preincalzit la 180 de grade 35-40min pana se rumenesc...eu m-am luat cu alte treburi si am cam uitat...
Reţetă de pe www.bucataras.ro