Cauta in 21.308 retete
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de placinta. Se aseaza jumatate din amestecul de branza, se pun deasupra 5 foi de placinta, urmand aceiasi pasi ca mai sus, restul de umplutura si inca 5 foi de placinta. Se face un sos din 50 gr smantana, un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... . cartofi, 150 gr. pesti mici sarati(hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
350 g piept de porc sarat, 1 lingura faina, 1 ou, 2 linguri pesmet alb, 1/2 ceasca ulei, mustar, sare Mod de preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... Preparate in casa, checurile sarate sunt o solutie prin care iti poti ... care se gasesc usor, checurile sarate te vor cuceri. Sunt un ... aromate Chec cu rosii uscate si masline Checul sarat al bunicii ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ca salata rece. - 1,5 kg peste sarat (afumat), 600 g ceapa, 200 g morcovi ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... au crescut mai mult. 500g osanza ( unturita de porc) 250g faina ... 1 galbenus de ou 2 linguri lapte Osanza se curata de pielite, se ... , se unge cu jumatate din osanza frecata cu faina si se ... , se unge cu restul de osanza si iar se impatureste la ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Reteta adevarata de saratele se face cu un aluat care contine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si biscuiti dulci si biscuiti sarati. Si unii si altii sunt ... ) Biscuiti vienezi Biscuiti cu scortisoara Saratele (biscuiti sarati) Saratele cu chimen ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . - 600 g cartofi, 150 g pesti mici sarati (hamsii, sprot), 4 linguri otet, 4 linguri ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... potrivit. Serviti supa fierbinte cu saratele. - 6 cepe potrivite, 50 g unt, 800 ... (optional), 150 g aluat fraged pentru saratele, 30 g parmezan ras, 1 ou. Livrare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie. Se serveste cu sos. - 1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi. Sosul: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 g nuci pisate, 1,5 l apa. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Clatitele sarate iti ofera o infinita posibilitate. Merg umplute cu piure de ... varza murata, calita. Ruleaza clatitele sarate, cu ce umplutura vrei, aseaza ... iaurt. Poti incerca si clatite sarate, cu file de peste afumat ... . Se pun si in clatitele sarate arome, in functie de umplutura ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... ras (merge orice branza putin sarata si uscata), sase linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , am folosit cantitatile pentru caramelul sarat si ii spun si acesteia ... . Omogenizam compozitia. Ingrediente pentru caramelul sarat - 380 g zahar -40 g unt (continut ... vi se pare prea putin sarat, insa tineti cont ca ea ... deasupra si margini. Turnam caramel sarat din abundenta lasand sa curga ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... 1ou pentru umplut: 700g branza sarata 1 ou 2 linguri smantana In laptele ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com