Cauta in 77.371 retete
... intr-un vas cu apa sarata. Cartofii pot fi curatati de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din conserva trebuieuscate si salata sarata cu grija. Servita pe o frunza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... conserva trebuie uscate si salata sarata cu grija. Servita pe o frunza ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , se mai adauga putina apa sarata (30 grame de sarela 1 litru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... sfarame. Se serveste separat cu ardei iute tocat si sarat. > Articol ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... preparatelor pe baza de branza sarata, a pastelor si a omletelor. Dafinul Frunzele ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... carnea sa devina uscata. Nu sarati niciodata carnea inainte de a o prepara ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , astfel incat sa fie bine sarat la gust (50 g la 1 litru ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... g se poate folosi orice branza sarata Faina alba 500 g Lapte 250 ... un cutit special de taiat saratele si le-am taiat cu ...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... doriti incercati aceasta reteta gustoasa de saratele. Mareste poza " Farfurie cu ... faina 1/2 kg margarina 1/2 kg branza sarata 2 lingurite praf de copt susan ... aluatul in forme, ungeti fiecare saratica cu galbenus de ou si ... , branza , susan , oua Fotografia prezentata in reteta de Saratele apartine Totila6 ...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Lasam foile de placinta sa se dezghete, apoi le intindem si le ungem cu un pic de ou batut! Pentru umplutura: spargem ouale intr-un castronel mai mare, apoi le amestecam cu iaurtul si cele 2-3 linguri de ulei si turnam la sfarsit peste amestec 100 ml apa! Putem adauga si branza framantata in acest amestec sau o putem adauga separat! Optional: daca dorim o placinta cu branza dulce mai adaugam in plus mix-ului/amestecului 100 gr stafide si 2 - 3 linguri de zahar! Dupa ce pregatim amstecul il...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de Preparare: Carnea sarata, inainte de a fi consumata, se tine 24 ore in apa rece, care se schimba de citeva ori. Pieptul desarat se fierbe 1 A 1/4 ore in apa clocotita cu putina sare. Se lasa sa se raceasca, se taie felii, se trece prin faina, ou batut si pesmet alb. Se prajeste in ulei mult, ca si cartofii. Mod de servire Se serveste fierbinte, cu mustar. .
Reţetă de pe www.gospodine.net
Branza se rade si se amesteca cu 200 gr smantana si 4 oua batute. Se pregateste o tava cu hartie de copt, se unge cu ulei hartia, se aseaza o foaie de placinta, se unge cu pensula cu ulei, apoi se aseaza peste ea o alta foaie de placinta, se unge si aceasta, si tot asa, pana avem 5 foi de placinta. Se aseaza jumatate din amestecul de branza, se pun deasupra 5 foi de placinta, urmand aceiasi pasi ca mai sus, restul de umplutura si inca 5 foi de placinta. Se face un sos din 50 gr smantana, un...
Reţetă de pe retete.eva.ro
1 kg peste sarat, 1 ceapa, 1 morcov, 1 foaie dafin, 1/2 kg cartofi; S o s u l: 1/2 pahar ulei, 1/2 capatina usturoi, 1 lingura otet, 50 gr. nuci pisate, 1 1/2 l apa Mod de preparare: Se pune pestele la desarat din ajun, intr-un vas mare. Se fierbe in apa ceapa, morcovul, foaia de dafin si pestele. Cind zarzavatul si pestele au fiert, se scoate pestele, se curata de oase, se taie felii si se asaza pe o farfurie Mod de servire Se serveste cu sos.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... 500 gr urechi de porc sarate, 2 cani apa, o cana otet, 1/2 cana ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
Pasta de heringi sarati I Ingrediente Heringi sarati 500 g ceapa 400 g cartofi ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Se bat ouale cu iaurtul, apa minerala .Se adauga apoi aceasta compozitie in brânza zdrobita impreuna cu praful de copt . Se întind doua foi in tava bine unsa cu ulei . Se dau deoparte doua foi iar restul se se rup in compozitia de branza si se distribuie in tava .Deasupra se acopera cu cele doua foi care se ung putin cu ulei . Separat batem oul ,smantana si apa minerala ,compozitie pe care o punem peste cele doua foi . Dam la cuptor pentru 40 min la 180 grade.
Reţetă de pe retete.eva.ro