Cauta in 21.308 retete
Fajita, saorma Mexicului, este asemeni bucatariei din care face, un amestec ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Painea, aluatul primordial, se simplifica pana la elementele sale de baza cand e vorba de lipie: painea inceputului de lume. Nascuta in zona in care literalmente s-a nascut lumea, lipia s-a extins asemeni populatiilor indo-europene pe intreg Pamantul. Dar nicaieri nu se simte mai bine lipia decat in preajma bucatariei levantine si a felurilor ei preferate. shaorma, falafelul si humusul. Portii: 4-6 Timp de preparare: 50 de minute + timp pentru dospire Ingrediente: 2 linguri cu varf de drojdie...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si cinci de ani, si saorma, in adaptarea romaneasca. Citeste continuarea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... ca gust de mult iubita saorma. Portii: 4 Timp de preparare: 45 ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Probabil ca intensitatea dorintelor e direct proportionala cu dificultatea implinirii lor. Asa se explica pasiunea tuturor pentru shaorma, pentru ca e greu de realizat in bucataria noastra cea de toate zilele. Necesita aparaturi speciale imposibil de folosit intr-o bucatarie normala, perioade lungi pentru marinarea carnii, ca sa nu mai vorbim de mixurile speciale de condimente, pe care, putinii oameni care le cunosc, le pastreaza cu incapatanare doar pentru ei si afacerea lor. Si, totusi, cu...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Iubita sau blamata, apreciata dintr-un loc sau altul, shaorma si-a gasit un loc bun in viata romanului. Povestea ei e simpla, oricat de multe variante ar avea, si nu exista tara in Orientul Mijlociu, nordul Africii sau Balcani, care sa nu aiba propriul amestec de carne marinata si fripta, legume si sosuri care sa o insoteasca. Mai jos gasiti o reteta simplu de facut acasa, de inspiratie libaneza. Portii: 2 Timp de preparare: 40 de minute (plus minim 2 ore pentru marinate) Ingrediente: 200...
Reţetă de pe www.cevabun.ro