Cauta in 73.361 retete
Varianta tiparibila Retete > Prajituri > Saratele/saleuri Informatii Timp necesar: 120 minute Saratele/saleuri Ingrediente 250g margarina 250 g branza de vaci 12 linguri ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... speciala in care se coc saleurile este formata din 2 discuri, fiecare ... scoate saleul copt, putin rumenit. Saleurile se pot pastra mult timp ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... : bicarbonat , crocante , faina , lapte , otet , saleuri , smantana , ulei Ingrediente: 1kg faina ... speciala in care se coc saleurile este formata din 2 discuri, fiecare ... scoate saleul copt, putin rumenit. Saleurile se pot pastra mult timp ...
Reţetă de pe www.retete-culinare-online.com
... brinza, fructe sau carne, pentru saleuri, cornulete cu sunca, foaie pentru ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... la masa cu verdeata tocata fin si cu saleuri de parmezan ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... se adauga smantanasi se serveste la masa cu saleuri de cascaval ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... biscuiti Scoarta de copac Saratele/saleuri Tarta cu fructe Tarta cu ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... la masa cu smantana si cu saleuri sau gogosele de aluat ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
... . Servire Se serveste la masa cu saleuri cu cascaval drept garnitura ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... , iar drept garnitura, cu crochete de paine prajita sau cu saleuri ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
... si faina. Daca vrem ca saleurile sa iasa putin mai sarate ... bine si cu el ungem saleurile,deasupra presaram mac, chimen,susan ... foc potrivit ,cuptorul incalzit. Mentiuni: Saleurile raman moi cateva zile ,daca ... , mi-au iesit 2 tavi de saleuri. Timp Preparare: nementionat Complexitate: redusa
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... 6 linguri smantana 2 galbenusuri pt uns saleurile o lingura sare o lingura chimen MOD ... rotita de pizza am portionat saleurile. Le-am uns cu galbenus ... cu totul si am asezat alta foaie si restul de saleuri ...
Reţetă de pe bucatariecudragoste.blogspot.com
... doilea galbenus. Presari jumatate dintre saleuri cu mac, susan, seminte de ... branza de oi rasa. Coci saleurile in cuptorul incins circa 15 ... cu crema de branza. Unesti saleurile 2 cate 2, cu partea cu seminte ... un romb cu seminte). Pui saleurile pe un platou si le ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... Aperitive iubite in orice circumstanta, saleurile se prepara rapid din foietaj ... italiana, da un nou sens saleurilor, pe care le imbogateste cu ... aluat pentru a forma spirale. Puneti saleurile la copt, intr-o tava tapetata ... minute (pana se rumenesc). Scoateti saleurile pe o farfurie tapeta cu servet de hartie. Saleurile cu parmezan si prosciutto se servesc calde sau ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... unsa cu margarina ramasa. Coci saleurile timp de 15 minute, la ... aluatul din reteta, poti pregati saleuri divers aromate, cu busuioc, rozmarin ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Ingrediente Saleuri 150 gr faina 75 gr mascarpone 150 gr iaurt ... ) sare mare cascaval afumat Preparare Saleuri Se pune iaurtul la scurs ... mult la copt. Se ung saleurile cu ou batut cu putina ... cascaval afumat razuit. Se coc saleurile la 200C pentru 15 minute si inca 5 minute la 170C. * saleurile care nu intra in tava ... in trei 5. Aluatul final 6. Aluatul in sectiune 7. Saleuri...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Saleuri Cu Brinza De Vaci Ingrediente 250 gr. margarina, 250 gr ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
1 pahar lapte 25 g drojdie 1 lingura de unt faina sare 1 lingurita chimen 1 galbenus.
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
...de la Lizura si mamica ei :) Foarte fragede, intr-adevar... si gustoase...le pup pe amandoua :) Reteta: 200g de unt 100-150 g smintina 1 lingurita de sare 300g faina 2 linguri de vin alb ( sa nu fie muscat otonel sau altceva f dulce). Eu am folosit - Pinot Gris Se pot "pudra" cu cascaval, mac, susan, chimen sau ce altceva va trece prin cap pe moment. Se amesteca ingredientele de mai sus, se face o bila care se acopera cu folie de plastic si se da un pic la rece ca sa nu avem dificultati la...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
250 gr. margarina, 250 gr. branza de vaci, 250 gr. faina, 1 ou pentru uns, mac, o jumatate lingurita(rasa) sare. Mod de preparare: Se amesteca margarina cu branza de vaci si sarea, apoi se incorporeaza faina. Se face un aluat care se lasa la odihnit 1-2 ore. Se intinde aluatul de 3-4 mm grosime si se taie cu paharul rondele. Se asaza rondelele in tava unsa putin cu margarina si pudrata cu faina, unele langa altele. Se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc la foc potrivit.
Reţetă de pe www.retete-bune.com