Cauta in 21.294 retete
... se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din ... paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta ... bucati). Se adauga deasupra de peste ceapa taiata in inele sau ... generozitate cu inca 1/3 din dressing. Peste peste se adauga rucola si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de ulei si se adauga peste cartofi. . Am taiat marunt fileurile ... o lingura de lemn, forma unui peste. Se decoreaza cu maioneza si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... proaspete care sa potoleasca pofta de salata sunt greu de gasit ... la un pret rezonabil in orice perioada a anului. Reteta: Salata de peste cu naut si ardei copt Ingrediente: 1 salata verde medie 300 grame naut ... si maslinele. Curatati si taiati salata in fasii. Curatati si taiati ... . Amestecati, sau asezati in straturi, salata cu rosiile, castravetii, ardeiul copt si ceapa....
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... stelute cu forme de fursecuri, pentru a da un aer festiv salatei ;-) 5. Pestele marinat -eu am avut merluciu- se scurge bine de ulei ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Alaturi de cele Trei salate vegetale din gama Aperitivelor de Sarbatoare fac parte si aceste Trei salate cu peste, minunate, in special pentru iubitorii de peste. Pentru Salata cu rechin afumat, pe langa ingredientul de baza, rechinul afumat (achizitionat din Real), am folosit: cartofi si morcovi fierti, porumb (din conserva), ardei gras si ceapa verde. Sosul l-am facut din maioneza light la
Reţetă de pe dana2dor.blogspot.com
1 borcan castraveciori acri, 1 borcan gogosari in otet, 1 conserva mare macrou in ulei, 1 ceapa de marime medie, 3-4 linguri de maioneza, piper (optional) Mod de preparare: Se scurge conserva de peste si se aleg oasele mai mari (sau se folosesc fileuri). Se marunteste pestele bine cu furculita. Se taie castraveciorii si gogosarii cubulete mici si se storc putin de zeama. Ceapa se taie cubulete sau pestisori mici. Se amesteca ingredientele cu maioneza si se...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Spalam bine si rupem frunzele de salata. Fierbem ouale tari iar pestele afumat il alegem de piele si oase. Intr-un castron amestecam toate ingredientele tocate, stropim cu zeama de lamaie, ulei , condimentam si servim. Pofta buna!
Reţetă de pe retete.eva.ro
peste afumat, maioneza, 6-7 cartofi fierti, 2-3 cepe potrivite, sare, piper, patrunjel tocat marunt, castraveti murati taiati marunt, masline Mod de preparare: Maioneza se amesteca, dupa gust, cu sarea, piperul, patrunjelul si castravetii taiati si scursi de zeama, se adauga ceapa taiata solzi, pestele si cartofii fierti taiati cubulete. Mod de servire Se serveste rece, ornata cu masline si eventual cu felii subtiri de lamiie
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... buc. peste marinat de marime mijlocie, 1 buc. sfecla rosie fiarta, o ceapa ... se dau pe razatoarea mare, pestele se dezoseaza si se taie ... . Pe un platou se aranjeaza pestele, deasupra se pune ceapa si ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... se doreste sa se serveasca salata si se stropeste cu 1/3 din ... paine se pun bucatele de peste afumat fara piele (dupa preferinta ... bucati). Se adauga deasupra de peste ceapa taiata in inele sau ... generozitate cu inca 1/3 din dressing.Peste peste se adauga rucola si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat Mod de preparare: Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
1 peste afumat (cca 150 g), 2 buc. mere acrisoare, 2 cepe potrivite, 200 gr. maioneza, sare dupa gust Mod de preparare: Se curata de oase si se portioneaza pestele afumat. Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Cepele se taie pestisori. Se pun intr-un castron, se potrivesc de sare si se amesteca cu maioneza. Mod de servire Se serveste pe un platou cu frunze de salata verde
Reţetă de pe www.retete-bune.com
o scrumbie afumata de 600-700 gr., 1 buc. lamiie, 3 buc. ceapa potrivita, sare, piper, 2 buc. rosii, patrunjel, 300 gr. maioneza Mod de preparare: Se aleg fileurile, se taie in cuburi mici si se pun in salatiera. Se adauga ceapa taiata fin, se asezoneaza cu zeama de lamiie, se potriveste de sare si piper. Se decoreaza salata cu felii de rosii proaspete, patrunjel verde si se aplica de jur-imprejur o coroana de maioneza.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
100 gr. peste fiert, 1/2 lingurita ulei, o lingurita zeama de lamiie, 1/2 ou, sare, patrunjel Mod de preparare: Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si verdeata. Oul fiert se da pe razatoare si se presara pe deasupra.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... si al lamiilor. Se taie pestele in cuburi sau in felioare. Se pune pestele pe fundul unei salatiere. Se acopera cu usturoiul ... si se usuca foile de salata. Se captusesc boluri individuale cu salata verde si se pune pe deasupra pestele marinat. Se decoreaza cu rondele ... marinata. Se poate face aceasta salata si cu cozi de creveti ... tomate. - 800 g de file de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... oase sau pielite de la peste si se taie cubulete sau ... . Se pun intr-un castron pestele, prazul, cartofii si maslinele intregi ... se amesteca usor. Se aseaza salata intr-un vas si se ... feliile de la 1/2 lamaie. - 200 g peste afumat (de preferinta batog), 1 fir ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Fileurile de peste se fierb timp de zece minute in apa ... si sosul obtinut se toarna peste peste si amestecul de legume ... de minute. - 500 g fileuri de peste alb, 1 ceapa alba, 1 morcov, 1 borcan ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamaie, sarea si verdeata. Ouale fierte se dau pe razatoare si se presara pe deasupra. - 400 g peste fiert, 2 lingurite ulei, 4 lingurite zeama de lamaie, 2 oua, sare, patrunjel. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Bucatile de este fript sau rasol se asaza pe farfurie si se toarna pe deasupra un sos pregatit astfel: 1 galbenus de ou frecat cu ulei, mustar si zeama de lamiie, sare, verdeata, se subtiaza cu otet. Se pot adauga castraveciori tocati fin. Se garniseste cu patrunjel tocat, gogosari sau masline. - Resturi de peste, zeama de lamiie, 3-4 linguri ulei, 1 lingurita mustar, verdeata, 1 ou, gogosari sau masline pentru ornat. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Culegere de retete culinare romanesti si straine, gazduita de eculinar.ro.
Reţetă de pe www.eculinar.ro