Cauta in 141.104 retete
... gasit reteta asta in revista Practic in Bucatarie, fiind fan ciocolata am zis ca e musai sa o incerc ...
Reţetă de pe bucatareasazglobie.blogspot.com
Reteta asta e NEMAIPOMENITA ! Am descoperit-o in revista "Practic in bucatarie" cautand retete de post.Avem nevoie de:cartofisarefaina de malai (porumb)putin uleiCartofii se curata , se taie in lung in 4 sau 8 se sareaza si se dau prin faina de ...
Reţetă de pe www.haisagatim.ro
... mixam bine cu robotul de bucatarie. Adaugam si scortisoara, zaharul vanilat ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
In cele 3 vase se va prepara inghetata de vanilie, nes si cacao, astfel: VASUL I: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 pliculete cu zahar vanilinat; VASUL II: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 pliculete cu nes; VASUL III: 3 galbenusuri se amesteca cu 3 lingurite cu cacao si o fiola esenta de rom. ( este de preferat ca cele 3 lingurite cu cacao sa se adauge dupa ce se face spuma de albus, in caz contrar galbenusurile se intaresc, iar cacaoa nu se dizolva bine.) Cele 9 albusuri se bat spuma cu 250g. ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Separam galbenusurile de albusuri. Presaram putina sare si zahar peste galbenusuri si intre timp batem albusurile spuma cu un praf de sare. Daca vreti sa fiti siguri de reusita albusurilor e bine ca ele sa fie de la frigider si eventual sa le bateti cu putina zeama de lamaie. Se pune apa pe foc impreuna cu zaharul si se lasa pana se face un sirop. Se toarna treptat acest sirop clocotit peste albusurile batute spuma si se mixeaza in continuare. Galbenusurile se freaca separat si se adauga...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... foc potrivit. Mentiuni: Se serveste calduta sau rece. Reteta din revista "Practic in bucatarie", iunie 2010. o prajitura aspectoasa si gustoasa. Timp Preparare: nementionat ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
blat: frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam cacaua ,faina,bicarbonatul si albusurile batute spuma .Torni compozitia intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si o coci la foc potrivit aproximativ 30 de minute. Cremele: Amestecam ouale batute cu faina,laptele si zaharul,apoi le fierbem pe baie de aburi pana se ingroasa. Dam compozitia deoparte,o lasam sa se raceasca putin apoi adaugam margarina frecata spuma si omogenizezam crema. Impartim in doua crema. Intr-o jumatate adaugam ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se fierb cartofii in coaja si se e face un piure din ei. Dupa ce s-a racit piureul se amesteca cu branza rasa pe razatoarea mica, cu ouale si pesmetul. Se amesteca totul pana cand se obtine o pasta omogena. In putin ulei se caleste o ceapa, un morcov, un ardei, apoi se adauga carnea tocata si se lasa sa scada tot sucul lasat. Separat, am calit ciupercile tocate cu o ceapa. Se amesteca carnea cu ciupercile, se adauga ouale si verdeata tocata marunt. Se intinde piureul rece pe o folie de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
1. Intr-un vas se fierbe la un foc mic un sirop de zahar cu apa pina siropul va incepe sa se ingroase putin. Se poate inlocui zaharul cu miere de albine. 2. In alt vas se toarna uleiul, nucile pisate ( mijlociu) si grisul. Se prajesc toate produsele la un loc timp de 5 minute amestecind mereu cu o lingura de lemn. 3. Se toarna siropul dulce in vasul cu nucile si se amesteca mereu timp de 15 minute la un foc mijlociu pina toata compozitia se ingroasa si se desprinde de peretii vasului in care...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se prepara un sirop din zahar si apa se lasa sa fiarba pana ce se leaga apoi se ia de pe foc si se adauga esenta de rom sau fiecare dupa dorinta. Se aseaza feliile de cozonac in farfurii si se insiropeaza fara frica si economie! Se orneaza cu frisca si gem. Iata si savarina la minut :D
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se faceau gomboti din mamaliga. Intre timp am gasit intr-o revista "Practic in bucatarie" o reteta de bulz . Nu o fi spectaculoasa, dar pe mine ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... facut-o acum pentru prima data, una dintre putinele retete din revista Practic in bucatarie pe care le-am incercat. Aveti nevoie de: - 2 cani ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din Romania sunt o sumedenie de reviste cu specific culinar, care mai ... de obicei Secretele Bucatariei, Bucataria pentru toti, Bucataria de azi, mai rar Practic in bucatarie si Carticelele practice. Cu Good Food nu pot sa spun ca ... pesto si mascarpone. Am luat revista, am modificat putin reteta, a iesit ... cu siguranta incantati. Cat despre...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... din 2006, jurnalist&consultant culinar, bucatar profesionist in industria Horeca irlandeza ... facebook ale restaurantelor romanesti: numele bucatarului-sef sa fie trecut (pe ... SUA, UK, Irlanda, Italia, etc. Practic, exista o saptamana vara si una ... ca Good Food Romania/restul revistelor culinare sa aiba un critic ... capabila sa scoata profesionisti reali (bucatari, chelneri, manageri, etc)....
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... sa-i acordati prea multa atentie (practic, doar o pregatiti si o bagati in ... un pic la grill. Reteta este adaptata dupa revista Ioana  Secretele bucatariei. Ingrediente (pentru 6 portii): - pulpa de porc cu os ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... ambele parti. Le servim cu unt,gem,dulceata..etc... Sursa- Revista Practic in bucatarie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se spala aripioarele de pui, se presara cu sare si piper si se prajesc in ulei incins 10 minute. Cat timp se rumenesc se pregateste sosul astfel: se amesteca mustarul cu vinul alb si se adauga piper sau nu , asta in functie de mustar cat de iute este ( la mine a fost tare iute si a iesit si sosul iute , dar la mine se mananca iute). Se curata ceapa si usturoiul , se taie ceapa, usturoiul se piseaza si se calesc in ulei pana se inmoaie. Intr-o tava se aseaza aripioarele prajite, se adauga...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
se pune hartie de copt in tava si se aseaza cele 2 cani de nuca prajita; pregatim apoi blatul din 7 albusuri batute spuma, 7 lg de zahar, 7 lg nuca macinata, 3 lg faina si praful de copt. Turnam compozitia obtinuta peste nuca din tava si o dam la copt pentru 30 min; cand e copt blatul il rasturnam; indepartam hartia de copt si peste stratul de nuca intindem crema de ciocolata; inmuiem biscuiti in cafea si asezam peste crema de ciocolata; iar cele 7 galbenusuri le amestecam cu 7 lg de zahar...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... foc potrivit. Mentiuni: Se serveste calduta sau rece. Reteta din revista "Practic in bucatarie", iunie 2010. o prajitura aspectoasa si gustoasa. Timp Preparare: nementionat ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
... dintre voi stiti, cred, de revista de cultura culinara vegetariana online ... asta si cum e viata intr-o bucatarie profesionista? Ti-a schimbat asta perspectiva ... in restaurante, vorbind cu manageri, bucatari sau chelneri. Nu a venit jobul ... -i bata la usa. Viata intr-o bucatarie profesionala este mult diferita fata ... noi inainte sa intram intr-o bucatarie profesionala. Cred ca cea mai ... in...
Reţetă de pe www.foodblog.ro