Cauta in 109.961 retete
100 g linte rosie 100 g Bulgur fin (tarate din grau) 1 ceapa medie 60 g unt 2 linguri pasta de rosii 1 lingura Salca iute (pasta de ardei) sare piper 1 lingurita Nane (menta uscata) Mod de preparare Lintea se pune intr-o strecuratoare si se spala in cateva jeturi de apa. Taratele se spala si ele. Ceapa o taiati in cubulete mici. Intr-o cratita puneti jumatate din cantitatea de unt si adaugati ceapa. Lasati la calit pana ce ceapa devine aurie. Adaugati apoi lintea, taratele, pasta de rosii si...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... se mai zice si bostani turcesti),curatat de coaja se rade ...
Reţetă de pe www.bucatareselevesele.ro
... . Cele mai potrivite sunt cele turcesti, late, din metal. Intindeti carnea ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... se mai zice si bostani turcesti) curatat de coaja se rade ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
450 g faina 1/2 lingurita faina 1 ou 250 g carne macinata de oaie 1 ceapa medie 1 legatura de patrunjel piper o lingurita de boia de ardei dulce 500 g iaurt 2 catei de usturoi 100 g unt o lingurita boia de ardei iute Mod de preparare Pentru aluatul de taitei se adauga 400 g faina, intr-un vas mare, si 1/2 lingurita de sare. Oul se amesteca cu 1/8 l apa rece si se adauga peste faina cu sare. Totul se va framanta foarte repede pana ce veti obtine un aluat cu o consistenta elestica. Apoi lasati...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
250 g faina 1/2 lingurita sare 60 g margarina topita 1 lingura ulei de masline 1 lingura lapte 1 lingura apa 1 ou batut 2 linguri seminte de susan lapte pentru uns Mod de preparare Se amesteca faina cu sarea pe o masa de bucatarie si se face o gaura in mijlocul gramezii. In aceasta gaura se adauga margarina topita, uleiul de masline, laptele, apa si oul batut. Amestecand dinspre exterior catre centru se incorporeaza lichidele in faina pana ce se obtine un aluat uleios. Cu mainile presarate cu...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... vreme torida, cu echivalente sarbesti, turcesti si grecesti (la greci ii ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
... mostrele de legume si fructe turcesti analizate contin niveluri de substante ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... si una din numeroasele variante turcesti a prepararii carnii pentru kebab. Dar ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
... de iaurt cu menta Chiftelute turcesti cu salata si sos de iaurt cu menta Chiftelute turcesti Berbecut cu caise Etichete: cuscus Twitter ...
Reţetă de pe www.all-food.ro
500 g iaurt sare Mod de preparare Iaurtul se pune intr-un bol si se amesteca cu 1/2 l apa foarte rece si sare. Compozitia se bate cu un tel pana ce va face la suprafata o spuma si se pune la frigider. Se serveste rece. Sfat : dupa gust se poate presara cu menta uscata. Timp de preparare : 10 min Complexitate : redusa Valori nutritive : 76 kcal, 4 g proteine, 4 g grasimi, 5 g carbohidrati
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... : Nefiind sezonul rosiilor iar rosiile turcesti neavand gust, am folosit rosii ...
Reţetă de pe www.blogculinar.ro
Spanac verde la legatura 2 kg atat a avut legatura mea Ceapa alba 1 buc Bulion de rosii 4 linguri adaptati dupa ce textura vreti sa fie spanacul, vedeti in pasi detalii Ulei de floarea soarelui 2 linguri Sare 1 lingurite puneti dupa gust Usturoi 2 buc 2 catei sau 1 lingurita pudra de usturoi granulat Pasi de urmat 1 Aici o poza cu "mastodontul" meu din piata, de 2 kg - sa vedeti la pasii de mai jos in ce se va transforma. 2 Am luat o foarfeca si cu multa rabdare si atentie am ales frunzele de...
Reţetă de pe www.lalena.ro
200 g branza de oaie 175 g iaurt o legatura de patrunjel o lingurita de Pul biber (condiment specific turcesc) o lingurita Nane (menta uscata) 2 capatane de usturoi un ardei iute verde pentru decor sare Mod de preparare Puneti branza intr-un bol si sfaramati-o usor cu o furculita. Adaugati apoi iaurtul si frecati pana ce veti obtine o compozitie cremoasa. Spalati patrunjelul, apoi tocati-l fin si adaugati-l la crema de branza. Presarati apoi cu menta uscata si cu condimentul specific turcesc....
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
Carnea taiata cubulete o calim putin in ulei(pana isi schimba culoarea, se albeste), impreuna cu usturoiul maruntit, cimbru, un praf de sare si piper prospat rasnit. Se scoate carnea, si in aceeasi tigaie se pune la calit ceapa, ardeiul gras, peste care se adauga o lingura de pasta chilli. Cand sunt calite, se muta intr-o cratita larga, apoi se pun rosiile cubulete, se mai pune o cana de apa, iar cand incepe sa clocoteasca, se adauga sos Pimento( este acrisor, dar iute, asa ca punem cam...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ulei, specific mai degraba bucatariei turcesti. Dupa cercetari indelungate, am gasit ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... spre bucatariile frantuzesti, italienesti si turcesti pentru a gasi idei de pregatire ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
... invitat pe toti sa stam turceste, pe jos, si au pus ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com