Cauta in 138.384 retete
... va dati gata prietenii. La aperitiv caras in saramura, cotlete de ... poate servi cu mamaliguta, ca aperitiv. Cotlete de caprioara Ingrediente: 6 cotlete ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fel de mancare care suna sofisticat, poate alambicat, poate prea luxos ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Din aluatul de foietaj am taiat cu gura paharului rondele de aluat, le-am pus pe tava de copt stropita numai un pic cu apa, le-am intepat cu furculita din loc in loc ca sa nu creasca prea mult si le-am dat la cuptorul incins pana s-au rumenit. Le-am lasat la racit dupa care le-am sectionat in doua. Pe prima parte a aluatului am pus o felie de salam, iar pentru ca feliile de cascaval erau prea mari pentru aceste bascute, le-am taiat cu formele de fursecuri :) (chiar n-am avut ce face! :) ) si...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... , recomandarile noastre sunt ceva mai sofisticate, dar includ si nelipsitul miel ... si sa apreciati noutatile propuse. Aperitiv de mere, toffu si seminte de susan Acest aperitiv poate fi servit in deschiderea unei cine ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... hidratant. Un fel de mancare in sine, o garnitura sau un aperitiv sofisticat. Tu alegi! Ingrediente: pepene galben, castravete, urda, cateva linguri de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Categorii: Retete aperitive , Retete cu peste si fructe de mare , Retete ... pentru mine, este un nume sofisticat pentru o salata pe masura. Jos ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Chiar daca suna sofisticat, aceasta reteta este foarte usor de preparat si cu siguranta va veti impresiona familia. Intr-un bol se amesteca branza de capra, ricotta si ceapa verde taiata marunt. In amestec cu ricotta branza de capra isi pierde din aroma, asadar si cei care nu prefera intr-un mod deosebit branza de capra pot servi acest aperitiv cu incredere. Amestecul obtinut se pune la frigider pana la servire cand deasupra se presara semintele de rodie.
Reţetă de pe superpicant.ro
... , si un mic dejun mai sofisticat, intalnit in hoteluri si restaurante ... in cultura maghiara. Bogat in aperitive, urmate de supe consistente, feluri ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pt realizarea clatitelor se amesteca componentele, se lasa minim 30-40 min. la rece si apoi se coc clatitele. Cat timp compozitia de clatite sta la frigider, se prepara umplutura. Se caleste ceapa pana devine sticloasa, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se continua calirea. Dupa ce se evapora zeama lasata de pui, se adauga ciupercile si cata putina apa, pana cand carnea este complet patrunsa. Se adauga condimentele si verdeturile, apoi faina amestecata cu smantana. Se amesteca ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... este gata. In variantele mai sofisticate, se amesteca cu apa, otet ... se prepara un fel de aperitiv cu usturoi numit skordalia ( skordo ...
Reţetă de pe arta-culinara-romaneasca.blogspot.com
Aperitivul cu smochine este un preparat sofisticat, inspirat din bucataria franceza. - 4 smochine 100 g branza cu mucegai 1-2 lingurite miere rozmarin Mod de preparare Aperitiv cu smochine 1 Spala fructele, apoi usuca-le cu ajutorul servetelor de bucatarie. 2 Taie smochinele in sferturi, apoi feliaza branza. 3 Aseaza pe un platou intins smochine si branza, in straturi alternative. 4 Stropeste totul cu miere, apoi presara peste frunzulite de...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... musafirii, e musai sa incerci acest aperitiv. - 8 foi subtiri de placinta 4 lingurite ... mici de branza brie (4x100 g) 300 g zmeura Mod de preparare Aperitiv sofisticat cu branza Brie si zmeura 1 Unge foile de placinta cu ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... decorate frumos. Pofta buna! PUBLICITATE Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv sofisticat " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... sos de zmeura este un aperitiv sofisticat, care se poate servi la mesele festive. - 600 g ficatei proaspeti ... de patrunjel sau marar. 7 Acest aperitiv se serveste pe platouri cu ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Un aperitiv sofisticat, dar extrem de simplu, cu siguranta va fi pe placul tuturor! - 12 smochine 12 bucatele mic branza Gorgonzola 1 lingurita otet balsamic Mod de preparare Smochine umplute cu gorgonzola 1 Taie codita smochinelor, apoi cu o lingurita scboeste-le in interior. 2 Umple cavitatea goala cu bucatele de Gorgonzola, apoi stropeste totul cu otet balsamic. 3 Serveste imediat. 4 Pofta buna!
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
... pot transforma intr-un preparat sofisticat. - 4-5 rosii 2 catei de usturoi 50 ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Acest aperitiv sofisticat se pregateste in maxim un sfert de ora. - 250 g somon ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
1. Se taie ardeii în jumatati pe lung si se curata de seminte. 2. Orezul se spala si se fierbe, iar la final se amesteca cu praf de curry. 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final adauga cubuletele de rosii. 4. Se asaza în fiecare jumatate de ardei câte o lingura de orez care se acopera cu amestecul preparat deja. 5. Se asaza ardeii într-o tava si se introduc la cuptor 20-25 de minute pâna se formeaza o crusta apetisanta la suprafata. 6. Daca preferi poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... porniti, ca doar nu e o prajitura sofisticata, ci sa ajustati reteta dupa ... si dip sau ca si aperitiv dar si ca sos pentru ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
1. Se taie ardeii în jumatati pe lung si se curata de seminte. 2. Orezul se spala si se fierbe, iar la final se amesteca cu praf de curry. 3. Se amesteca ouale batute cu parmezanul si condimentele, iar la final adauga cubuletele de rosii. 4. Se asaza în fiecare jumatate de ardei câte o lingura de orez care se acopera cu amestecul preparat deja. 5. Se asaza ardeii într-o tava si se introduc la cuptor 20-25 de minute pâna se formeaza o crusta apetisanta la suprafata. 6. Daca preferi poti...
Reţetă de pe retete.eva.ro