Cauta in 141.404 retete
pastravul se curata si se spala , se incresteaza pe spate se aseaza in tava cu usturoiul feliat , cimbru ,sare si piper . se stropeste cu ulei de masline, zeama de lamaie ,si sos de soia . se da la cuptor bine incalzit 30 min , foc iute . se decoreaza cu ardei si limequat .
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... ! Reteta propusa de Nicolai Tand si inspirata din cartea lui Jamie Oliver "Acasa la Jamie - Gateste-ti o viata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , Retete rapide , Retete simple , Retete pentru Valentine's Day si Dragobete Jamie Oliver Puteti sa va intampinati colindatorii infrigurati cu aceasta ciocolata fierbinte ... . Ingrediente pentru Ciocolata fierbinte a la Jamie 2 lingurite ciocolata pudra (sau 1 lingurita ... lapte Portii: 1 Ciocolata fierbinte a la Jamie - Preparare Infierbantati laptele. Intr-un ... pe imagini pentru a mari Ciocolata pudra Ciocolata...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... cu cateva crengute am facut sare aromata, dupa ideea lui Jamie Oliver. Se poate face sare aromata si cu alte verdeturi bineinteles ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... propusa de Dan Silviu Boerescu si inspirata din cartea lui Jamie Oliver "Acasa la Jamie - Gateste-ti o viata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala fructele si se lasa sa se zvinte. Intr-o cratita se pune zaharul cu otetul balsamic la foc mediu sa se caramelizeze. Perele se curata se cotor si se taie felii. Se scot samburii caiselor si se feliaza. Se adauga toate fructele in cratita peste zahar si se lasa 5-7 minute sa se inmoaie, intorcandu-le din cand in cand. Intre timp intr-un castron se freaca untul cu faina si un praf de sare. Se adauga praful de copt, zaharul si laptele batut si se framanta putin. Se formeaza din aluat...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pestele se curata de solzi si se eviscereaza. Se spala bine si se lasa sa se usuce. O lamaie se taie felii, coaja de la cealalta se razuie. Verdeata se toaca marunt. Se bate bine oul, se adauga coaja de lamaie, sarea si putina apa. Se framanta bine. Se incinge cuptorul la 220 de grade. Cavitatea pestelui se umple cu verdeata si felii de lamaie, apoi se unge pielea cu ulei. Intr-o tava se pune cam 1 cm de sare pregatind un pat ptr peste. Se aseaza pestele, iar peste el se toarna restul de...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... carne de pui , Retete la cuptor , Retete simple Este o reteta Jamie Oliver, am adaptat-o doar la verdeturi ca sa fie pe gustul ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
Puiul intreg spalat bine se asezoneaza cu sare si piper apoi se prajeste pe toate partile in untul amestecat cu uleiul de masline.Il intoarcem pe toate partile ca sa fie uniform prajit. Se scoate apoi puiul si se pune intr-un vas termorezistent- eu l-am pus in vasul roman- iar restul de unt si ulei se rastoarna peste pui, in vas.Se adauga si celelalte condimente peste pui si la sfarsit laptele. Se da vasul la cuptorul dinainte incalzit la 190 grade( a 5-a treapta) si se lasa la copt cam o...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... pe care l-am facut intre sarbatori inspirandu-ma dintr-o reteta Jamie Oliver . Ciupercile de padure uscate pe care le-am gasit la ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Prepara dressingul amestecând uleiul de masline, sucul de lamâie si smântâna. Pune la fiert cartofii în apa cu sare pentru aproximativ 20 de minute. Scurge-i bine de apa si lasa-i la racit, apoi curata-i de coaja cu ajutorul unui cutit, apoi taie-i în bucati mici. Se amesteca cu dressingul, apoi se adauga ridichiile, menta si arpagicul.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un mojar, piseaza cimbrul, semintele de chimen, oregano, usturoiul si sarea. Adauga uleiul de masline si zeama de lamâie, amesteca, apoi unge fiecare bucata de carne cu acesta. Bucatile de carne pot sta la marinat de la cinci minute, pâna la 8 ore, în functie de preferintele tale. Prajeste apoi bucatile de carne într-o tigaie, în functie de preferinte. Lasa-le sa se raceasca timp de 5 minute, pentru ca astfel vor deveni mai suculente.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pâna se albesc. Apoi se toarna laptele, putin câte putin, si faina amestecata cu praful de copt. Albusurile se bat spuma si se încorporeaza usor în amestecul de galbenusuri. Dupa ce compozitia a fost omogenizata bine, în tigaia încinsa zdravan si unsa suficient cu unt sau margarina se toarna un sfert de polonic de aluat. Când încep gaurile sa se formeze se întoarce pancake-ul. Totul dureaza circa un minut. Înainte de a fi servite se ung cu orice...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Încalzeste o tigaie si pune feliile de vinete la prajit. În timp ce vinetele sunt pe foc, amesteca într-un castron 8 linguri de ulei cu 3 de otet, cu patrunjel, menta si usturoi. Adauga sare si piper dupa gust. Când vinetele sunt gata, pune-le în castronul cu dressing si amesteca-le, apoi asaza feliile de vinete pe bruschete si toarna ce a mai ramas din dressing.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... -o amarata ca o printesa cu haine cam saracacioase in cartea lui Jamie Oliver - Sa gatim cu Jamie - primita cadou anul trecut de la cei ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... ou înca moale, aproape crud. Mai apoi se stinge focul. Jamie Oliver spune ca omleta se gateste inclusiv când este luata de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Spala bina cartofi si apoi pune-i la fiert. Când sunt gata fierti, scurge-i bine de apa si stropeste-i cu putin ulei de masline, adauga sare, piper si rozmarin. Încalzeste cuptorul la 220ºC, pune cartofii într-o tava si lasa-i la cuptor aproximativ 25 de minute, sau pâna capata o culoare aurie. De asemenea, îi poti înveli în foaie de aluminiu.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Încalzeste în prealabil cuptorul. 2. Opareste floretele de conopida în apa fiarta timp de câteva minute, dupa care lasa-le la scurs. 3. Condimentele se amesteca împreuna cu migdalele maruntite si se pun câteva minute într-o tigaie încinsa. 4. Dupa ce s-a scurs bine conopida, se da prin ulei si se pune în tigaia cu condimente. Se lasa pe foc înca câteva minute pâna se rumeneste putin conopida, timp în care se stropeste cu zeama si coaja de lamâie. 5. Se asaza conopida în...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de mure si de zmeura. Sunt incredibil de pufoase! Thanks Jamie ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro