Cauta in 139.958 retete
O reteta delicioasa, un adevarat festin gastronomic! O rulada simplu de realizat, din carne de pui, sanatoasa si satioasa. Se serveste cu garnitura de legume asortate si cu un sos delicios, din supa, smantana si telemea, totul condimentat dupa bunul tau gust. In cel mult o ora vei avea gata un fel de mancare excelent, pentru sase persoane. Spor si pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1 kg piept de pui; 150 g sunca de Praga, feliata; 250 g cascaval feliat; 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul gustos, untos si dulce capata o aroma in plus datorita cojilor de portocala si lamaie. Aceste prajiturele rotunde, cu migdale in centru, reprezinta un desert usor dupa o masa imbelsugata si o alternativa la cozonaci si pasca, daca preferi sa pregatesti ceva gustos, dar mai putin obisnuit. Ingrediente si cantitati pentru 30 de fursecuri: 1 cana unt, la temperatura camerei; 3/4 cana zahar; 2 galbenusuri; 1/4 cana lapte integral; 4 cani faina; 1 lingurita praf de copt; 1/4 lingurita...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Se prepara chiftelute in mod obisnuit si se prajesc in ulei. Taiteii se fierb in apa cu sare, se strecoara, se amesteca cu unt si se asaza chiftelutele deasupra. Se pregateste urmatorul sos: se prajeste ceapa in ulei, se stinge cu pasta de rosii si de doua ori atata cantitate de apa, se condimenteaza si se da un clocot. Se toarna peste chiftelute si taitei. Facultativ, se serveste cu cascaval ras, dupa preferinta. Chiftelute a la Oxford: 600 g carne tocata de porc sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Ciupercile curatate si taiate felii se calesc cu ceapa rosie in 40 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. intre timp, din untul ramas, din lapte si din faina se fierbe un sos besamel. Se ia de pe foc, se adauga smantana, galbenusurile si carnea afumata taiata fidelute. Se sareaza si se da gust cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Se amesteca cu ciupercile, se pune compozitia intr-un vas termorezistent. Se presara cascaval si se coace putin...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... foi de piper. Va dorim pofta mare Alte retete online - italienesti
Reţetă de pe www.retete-online.com
... a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fursecuri, tarta, placinta sau capsune in ciocolata... Suna bine, nu? Masa de Paste trebuie sa se incheie cu un desert pe masura, de aceea iti prezentam aceste retete cu adevarat delicioase. Incearca urmatoarele retete pentru desertul meniului de Paste: Fursecuri italienesti pentru Paste Tarta cu unt Placinta cu crema de lamaie si afine Capsune in ciocolata
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta 1. Pastele fainoase se pun la fiert in apa sarata, dupa care se store si se scurg de apa. 2. In timp ce pastele fainoase fierb, se spala sparanghelul, se jL curata partea inferioara a acestuia dupa care se taie in felii. Ceapa se curata de coaja si se taie marunt iar sunca se taie in cubulete. 3 . Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul, apoi aici se va praji ceapa si sunca taiate marunt. Adaugam sparanghelul pe care il prajim putin timp, alaturi de ceapa si de sunca....
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta 1. Se spala tuchinni, se curata pe alocuri si se taie in bucati lungi de circa 5 cm si de grosimea unui creion. Se curata deasemenea ceapa si usturoiul. Ceapa se taie in cerculete in vreme ce usturoiul se marunteste. Se rade cascavalul iar busuiocul se spala si se toaca. 2. Spaghetele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul in care se vor praji tuchinni, ceapa, usturoiul si lamâita. Spaghetelor li se adauga frisca si sosul de...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta 1. Slanina se taie in cubulete, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se spala anghinarele, coaja exterioara lemnoasa si vârfurile tepoase ale frunzulitelor indepartându-se. Taiem anghinarele pe lungime in câte 8 fâsii si le stropim de indata cu suc de lamâie. 2. Pastele fainoase se fierb in apa fierbinte si sarata. intre timp se incinge uleiul, dupa care se rumeneste bine slanina, ceapa si usturoiul. Adaugam anghinarele si pentru putin timp le prajim...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... (complexitate redusa) Ingrediente: * 500 g paste italienesti in 3 culori * 1 cutie ciuperci champignon ... * sare,piper,usturoi granulat * verdeturi italienesti Mod de preparare: Intr-o oala ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... mai cunoscute gustari ale bucatariei italienesti de vreme calda (mediteraneene, practic ... din Napoli si din rosii italienesti. Fiindca, v-ati dat seama, am ... grame = 250 grame;  doua rosii italienesti;  sos pesto italienesc;  frunze de ... italienesc, sare.  ulei de masline italienesti. Nu e nimic filosofic, doar am ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase. Bucataria italiana este vestita prin retetele care folosesc fructe de mare si alte vietati marine. Se mananca multa carne de miel, orez si citrice. Un simbol al bucatarieie italiene este si celebra mozzarella - o branza nobila, produsa din lapte de bivolita (azi, din ratiuni economice, si din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fileurile le spalam bine si le tamponam cu niste servete de bucatarie. Intr-un castronel amestecam uleiul de masline cu putina sare,piper si boia de ardei iute. Amestecam bine,iar cu acest sosulet ungem fileurile pe ambele parti. Luam o tava ,asezam niste hartie de copt in ea si punem fileurile unul langa altul. Curatam usturoiul,il pisam si il distribuim peste carnita. Rosia o spalam,ii curatam pielita , o taiem cubulete si o punem deasupra. Adaugam si o canita de apa,acoperim tava cu...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
cartofi: 2, mari rosii: 4, mari, fara seminte si coaja pasta, 2 linguri supa: legume, 150ml ardei: 1 mic, galben, taiat bucatele ciuperci: 125gr, taiate in 4 busuioc: tocat, 1 lingura branza: rasa, 50gr sare: dupa gust piper: dupa gust , Mod de preparare: Cartofii se taie in 8 si se fierb in apa cu sare 15 minute. Se storc de apa si se pun intr-o forma pentru cuptor. Rosiile se taie marunt si se pun peste cartofi impreuna cu supa de legume si pasta de rosii. Ardeiul, ciupercile si busuiocul...
Reţetă de pe www.retete-utile.ro
Vinete italienesti cu rosii Ingrediente 500g vinete, 350g rosii bine coapte ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Oua Italienesti Ingrediente 4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
350 gr.spaghete, 100 gr. unt, 1/2 kg. rosii, 25 gr. unt, 1 lingurita zahar, 100 gr. cascaval, sare, 200 gr. costita(facultativ) Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pana se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Punem intr-un castron oul, zaharul, uleiul de palmier, esenta de lamaie, zaharul vanilat si le mixam bine, adaugam si faina, amestecam ingredientele si dam la frigider copozitia pentru cca 2 ore. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem aluat pe care il facem in palme ca niste bilute si il turtim cu lingura in tava, facem o scobitura in mijloc si punem gem. Banutii ii coacem la 200 grade pt 10 minute pe gratarul din mijloc.
Reţetă de pe www.bucataras.ro