Cauta in 21.294 retete
Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase. Bucataria italiana este vestita prin retetele care folosesc fructe de mare si alte vietati marine. Se mananca multa carne de miel, orez si citrice. Un simbol al bucatarieie italiene este si celebra mozzarella - o branza nobila, produsa din lapte de bivolita (azi, din ratiuni economice, si din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
O reteta delicioasa, un adevarat festin gastronomic! O rulada simplu de realizat, din carne de pui, sanatoasa si satioasa. Se serveste cu garnitura de legume asortate si cu un sos delicios, din supa, smantana si telemea, totul condimentat dupa bunul tau gust. In cel mult o ora vei avea gata un fel de mancare excelent, pentru sase persoane. Spor si pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1 kg piept de pui; 150 g sunca de Praga, feliata; 250 g cascaval feliat; 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul gustos, untos si dulce capata o aroma in plus datorita cojilor de portocala si lamaie. Aceste prajiturele rotunde, cu migdale in centru, reprezinta un desert usor dupa o masa imbelsugata si o alternativa la cozonaci si pasca, daca preferi sa pregatesti ceva gustos, dar mai putin obisnuit. Ingrediente si cantitati pentru 30 de fursecuri: 1 cana unt, la temperatura camerei; 3/4 cana zahar; 2 galbenusuri; 1/4 cana lapte integral; 4 cani faina; 1 lingurita praf de copt; 1/4 lingurita...
Reţetă de pe retete.eva.ro
350 gr.spaghete, 100 gr. unt, 1/2 kg. rosii, 25 gr. unt, 1 lingurita zahar, 100 gr. cascaval, sare, 200 gr. costita(facultativ) Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pana se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... fac, poate, cartofii dulci, dovleceii italienesti, sparanghelul, lucruri nu foarte uzuale ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cu oua si bureti Rulade italienesti din piept de pui Petrecerea ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fursecuri, tarta, placinta sau capsune in ciocolata... Suna bine, nu? Masa de Paste trebuie sa se incheie cu un desert pe masura, de aceea iti prezentam aceste retete cu adevarat delicioase. Incearca urmatoarele retete pentru desertul meniului de Paste: Fursecuri italienesti pentru Paste Tarta cu unt Placinta cu crema de lamaie si afine Capsune in ciocolata
Reţetă de pe retete.eva.ro
... din lemn sculptat si cantecele italienesti interpretate de "corul" de chelneri ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... retete de pizza si paste italienesti. Atmosfera: Preparate: Preturi: Casa Capsa ... fii vazut". Dar nici preparatele italienesti nu sunt de neglijat. Atmosfera ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt, 2 linguri smantana, patrunjel verde, sare, piper Mod de preparare: Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smantana si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Foile de placinta se decongeleaza din timp, lent, in ritmul lor. Ceapa si usturoiul le tai marunt si le calesti in putin ulei, apoi adaugi carnea si lasi la foc potrivit pana cand aceasta isi schimba culoarea iar zeama scade (cam 15 min). Amesteci din cand in cand, cat sa nu se lipeasca. Pui condimentele, stingi focul si lasi compozitia sa se raceasca. Separat, bati ouale impreuna cu berea. Foile de placinta le imparti in trei si le ajustezi pe dimensiunea tavii. Pui prima parte de foi pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Untul,zaharul,sarea si zaharul vanilat se mixeaza,pana se obtine o pasta cremoasa. Se adauga ouale.Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor. Pe putina faina ,aluatul se imparte in doua rulouri de 3-4 cm grosime,se asaza cu grija intr-o tava acoperita cu hartie de copt si se preseaza usor cu mana.Rulourile se pun in cuptorul incalzit la 175 de grade timp de 20 de minute.Se scot rulourile din cuptor si se taie cu un cutit ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , click aici sa vezi retete italienesti. __________________________ Articol din seria Ghidurilor ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de masline 1 lingurita cu verdeturi italienesti uscate (oregano, maghiran, busuioc, menta ... de masline 1 lingurita cu verdeturi italienesti uscate Mod de preparare: Framanta ... putina culoare. Amestec-o cu verdeturile italienesti si las-o la racit pe ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
... chef desavarsit in ale bucatariei italienesti, dar restaurantul lor e mai mult ... g chiftelute (urmeaza reteta) 200 g carnati italienesti 3 oua fierte tari 400 g penne ...
Reţetă de pe brindusascheaua.blogspot.com
O delicatesa lacto-vegetariana pe masura bucatariei italiene! Chiar si marii iubitori ai carnii se vor opri o clipa asupra unei portii de lasagna umpluta cu vinete, rosii si ardei, ninsa din belsug cu parmezan. Portii: 6 Timp de preparare: 80 de minute Ingrediente: 18 foi de lasagna (aproximativ 300 g uscate) 1 ceapa mare 4 catei de usturoi 2 vinete 2 ardei grasi 3 rosii decojite (sau o cutie de cubulete de rosii in bulion) 2 linguri pasta de tomate 3 linguri ulei de masline 300 ml supa de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... cea mai cunoscuta dintre branzeturile italienesti. Produsa in mod traditional in ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... . Inghetata de banane 24. Fursecuri italienesti pentru Paste 25. Placinta cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro