Cauta in 73.361 retete
O reteta delicioasa, un adevarat festin gastronomic! O rulada simplu de realizat, din carne de pui, sanatoasa si satioasa. Se serveste cu garnitura de legume asortate si cu un sos delicios, din supa, smantana si telemea, totul condimentat dupa bunul tau gust. In cel mult o ora vei avea gata un fel de mancare excelent, pentru sase persoane. Spor si pofta buna! Ingrediente si cantitati: 1 kg piept de pui; 150 g sunca de Praga, feliata; 250 g cascaval feliat; 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aluatul gustos, untos si dulce capata o aroma in plus datorita cojilor de portocala si lamaie. Aceste prajiturele rotunde, cu migdale in centru, reprezinta un desert usor dupa o masa imbelsugata si o alternativa la cozonaci si pasca, daca preferi sa pregatesti ceva gustos, dar mai putin obisnuit. Ingrediente si cantitati pentru 30 de fursecuri: 1 cana unt, la temperatura camerei; 3/4 cana zahar; 2 galbenusuri; 1/4 cana lapte integral; 4 cani faina; 1 lingurita praf de copt; 1/4 lingurita...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Mod de preparare reteta Se prepara chiftelute in mod obisnuit si se prajesc in ulei. Taiteii se fierb in apa cu sare, se strecoara, se amesteca cu unt si se asaza chiftelutele deasupra. Se pregateste urmatorul sos: se prajeste ceapa in ulei, se stinge cu pasta de rosii si de doua ori atata cantitate de apa, se condimenteaza si se da un clocot. Se toarna peste chiftelute si taitei. Facultativ, se serveste cu cascaval ras, dupa preferinta. Chiftelute a la Oxford: 600 g carne tocata de porc sau...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Mod de preparare reteta Ciupercile curatate si taiate felii se calesc cu ceapa rosie in 40 g unt, se condimenteaza cu sare, piper si patrunjel verde tocat. intre timp, din untul ramas, din lapte si din faina se fierbe un sos besamel. Se ia de pe foc, se adauga smantana, galbenusurile si carnea afumata taiata fidelute. Se sareaza si se da gust cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Se amesteca cu ciupercile, se pune compozitia intr-un vas termorezistent. Se presara cascaval si se coace putin...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... foi de piper. Va dorim pofta mare Alte retete online - italienesti
Reţetă de pe www.retete-online.com
... a devenit un clasic al cofetariei italienesti. Savoiardi sau biscuitii asemuiti cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Fursecuri, tarta, placinta sau capsune in ciocolata... Suna bine, nu? Masa de Paste trebuie sa se incheie cu un desert pe masura, de aceea iti prezentam aceste retete cu adevarat delicioase. Incearca urmatoarele retete pentru desertul meniului de Paste: Fursecuri italienesti pentru Paste Tarta cu unt Placinta cu crema de lamaie si afine Capsune in ciocolata
Reţetă de pe retete.eva.ro
Timp de preparare: 20 de minute Mod de preparare reteta 1. Pastele fainoase se pun la fiert in apa sarata, dupa care se store si se scurg de apa. 2. In timp ce pastele fainoase fierb, se spala sparanghelul, se jL curata partea inferioara a acestuia dupa care se taie in felii. Ceapa se curata de coaja si se taie marunt iar sunca se taie in cubulete. 3 . Intr-o tigaie mai mare se incinge uleiul, apoi aici se va praji ceapa si sunca taiate marunt. Adaugam sparanghelul pe care il prajim putin...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de pregatire: 30 minute Mod de preparare reteta 1. Ciupercile se curata de pielita superficiala si se taie in feli-ute. Mazarea se spala si se curata. Rosiile se inmoaie in apfi fierbinte, li se jupoaie pielita iar carnita acestora se taie in felii. Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Sunca se taie si ea in fâsii. 2. Macaroanele se pun la fiert intr-o cantitate mare de apa sarata. intre timp se incinge uleiul intr-un vas mai mare dupa care se caleste ceapa, usturoiul si...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Timp de preparare: 45 de minute Mod de preparare reteta 1. Slanina se taie in cubulete, ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt. Se spala anghinarele, coaja exterioara lemnoasa si vârfurile tepoase ale frunzulitelor indepartându-se. Taiem anghinarele pe lungime in câte 8 fâsii si le stropim de indata cu suc de lamâie. 2. Pastele fainoase se fierb in apa fierbinte si sarata. intre timp se incinge uleiul, dupa care se rumeneste bine slanina, ceapa si usturoiul. Adaugam anghinarele...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... (complexitate redusa) Ingrediente: * 500 g paste italienesti in 3 culori * 1 cutie ciuperci champignon ... * sare,piper,usturoi granulat * verdeturi italienesti Mod de preparare: Intr-o oala ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... mai cunoscute gustari ale bucatariei italienesti de vreme calda (mediteraneene, practic ... din Napoli si din rosii italienesti. Fiindca, v-ati dat seama, am ... grame = 250 grame;  doua rosii italienesti;  sos pesto italienesc;  frunze de ... italienesc, sare.  ulei de masline italienesti. Nu e nimic filosofic, doar am ...
Reţetă de pe www.foodblog.ro
Bucataria italieneasca nu inseamna doar pizza si paste. Complete, complexe si savuroase, preparatele traditionale sunt combinatii inspirate, din care rezulta mancaruri gustoase si foarte sanatoase. Bucataria italiana este vestita prin retetele care folosesc fructe de mare si alte vietati marine. Se mananca multa carne de miel, orez si citrice. Un simbol al bucatarieie italiene este si celebra mozzarella - o branza nobila, produsa din lapte de bivolita (azi, din ratiuni economice, si din...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Vinete italienesti cu rosii Ingrediente 500g vinete, 350g rosii bine coapte ...
Reţetă de pe www.gastronomicus.ro
Oua Italienesti Ingrediente 4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
350 gr.spaghete, 100 gr. unt, 1/2 kg. rosii, 25 gr. unt, 1 lingurita zahar, 100 gr. cascaval, sare, 200 gr. costita(facultativ) Mod de preparare: Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pana se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Mod de servire Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul.
Reţetă de pe www.retete-bune.com
4 oua, resturi de friptura (peste, sunca), 3-4 linguri svaiter ras, 50g unt, 2 linguri smantana, patrunjel verde, sare, piper Mod de preparare: Resturile de carne se curata de grasime si de piele; la peste se scot oasele. Se taie bucatele mici, se amesteca cu putin patrunjel verde tocat foarte marunt, putina sare, piper, smantana si se pun in cesti(care rezista la fiert in aburi) unse cu unt si presarate cu svaiter ras. Se umple o treime din ceasca cu amestecul de resturi si se sparge cite un...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune la calit in uleiul de masline, dupa 3-5 minute (depinde de cat de uite este focul) se adauga ceapa si se lasa pe foc potrivit pana ce aceasta de inmoaie bine, apoi se adauga sucul de rosii, se potriveste...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Oua italienesti " Va dorim " Pofta Buna ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Spaghete Italienesti Cu Rosii Si Costita Ingrediente 350 gr.spaghete, 100 gr. unt, A? kg. rosii, 25 gr. unt, 1 lingurita zahar, 100 gr. cascaval, sare, 200 gr. costita(facultativ) Preparare Se fierb spaghetele in apa clocotita cu sare. Se limpezesc, se tin putin pe plita incalzita pina se evapora toata apa. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Servire Se servesc cu sos de rosii. In sos se pot adauga patratele de costita afumata prajite si fierte 5 minute impreuna cu sosul....
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro