Cauta in 21.294 retete
... apetisant si sunt extrem de gustoase, combinand ingrediente fine, intr-un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... atare, iti recomandam aceasta reteta gustoasa si dulce, cu un aport ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... trebui! Este o inedita si foarte gustoasa alternativa pentru un desert racoros ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... practica cele mai inedite si gustoase retete "dulci" la care ne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... suta la suta naturale si gustoase! Nimic nu se compara cu ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... cer rezerve de dulciuri! Sunt gustoase, dar te si ajuta sa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... alta reteta gustoasa si sanatoasa pentru salatele delicioase pe care le ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... placute. Satioase si deosebit de gustoase, prajituri precum cremsnitul, briosele sau ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mama ei acasa", aburinda si gustoasa! Prazul si usturoiul vor condimenta ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru vedere, iar rosiile sunt gustoase si hranitoare. In cateva cuvinte ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
de astazi incepe votarea la concursul "Festivalului Blogurilor Gustoase" am nevoie de votul vostru dragi cititori asadar daca doriti sa o faceti asta e adresa http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-deserturi/#competitor_50 atentie mare! se acorda un singur vot pe tot parcursul concursului!!! va multumesc foarte mult!
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Se curata merele, se dau pe razatoarea mare si se calesc împreuna cu zaharul si scortisoara. Apoi se da la racit. Pâna se raceste ne ocupam de luat. Într-un castronel punem drojdia sfarâmata cu 2 lingurite de zahar, putina apa calduta si amestecam bine. Pe deasupra punem o lingura de faina si lasam la crescut. Dizolvam zaharul în apa calduta si adaugam peste faina. Apoi punem razatura de la o lamâie, zaharul vanilinat, drojdia crescuta, margarina si le amestecam pâna se omogenizeaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... . Friptura de vita este foarte gustoasa cand e bine rumenita in exterior ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , salate sau sosuri deosebit de gustoase, care vor transforma postul intr ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
M-am gandit sa va arat cam ce mancam noi la pranz in zile obisnuite din timpul saptamanii. Salate cu carne.. Imi plac salatele foarte mult. Dar asta numai dupa ce le-am descoperit adevaratul gust. Pana azi vara priveam salata ca pe o muratura...pe langa cartofi si carne. Acum salata o inlocuiesc cu succes in meniul meu in locul cartofilor. O prefer si fac diferite combinatii cu ce am prin frigider. Si folosesc salata iceberg care e preferata mea. Imi pare rau sa spun dar salata noastra ...
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com
Se amesteca faina, zaharul si un vârf de cutit de sare într-un vas încapator, dupa care se adauga ouale batute împreuna cu laptele. Se poate pune si o lingurita de ulei în compozitie, însa este la alegere. Se amesteca încet pentru a nu se forma cocoloase, rabdarea este cheia unor clatite perfecte. Se amesteca întreaga compozitie pâna devine fina, cu o consistenta nici groasa, dar nici subtire. Dupa aceea se începe prajirea, si în functie de rezultat se mai adauga faina ori lapte,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Extrem de hranitoare, soia reprezinta o alternativa excelenta pentru persoanele care prefera sa reduca sau sa elimine consumul de carne. Avand in vedere faptul ca ne aflam in Postul Pastelui, cu atat mai mult sunt cautate retetele din care lipsesc produsele de origine animala. Numeroase studii de specialitate indica faptul ca un consum de alimente care contin proteina de soia poate reduce riscul aparitiei bolilor de inima. Mai mult decat atat, exista un interes tot mai crescut fata de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Punem intr-un vas ingredientele pentru aluat - 300 g faina, 125 g margarina, 1 lingura de zahar, 1 varf cutit sare, 5 g drojdie, 100 ml vin alb. Framantam pana obtinem un aluat uniform. Apoi il punem sa se odihneasca in frigider. Ca sa obtinem umplura de mac avem nevoie de 175 g mac macinat, 125 g zahar, 15 g miere 10 g stafide, 10 g pesmet (alb) dulce (biscuiti macinati), 125 ml apa, coaja de lamaie, zahar cu vanilie. Punem la fiert apa, mierea si zaharul. Cand au dat in clocot, le luam de...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se fierbe spanacul în apa cu sare si se pune la scurs. Separat, se fierbe telina, morcovul si cartofii (cuburi). Se scurg, se se pun împreuna cu spanacul într-un bol si se blenduiesc, adaugându-se, treptat, si laptele. Se mai adauga ulei de masline si smântâna, dupa gust.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Dupa ce ai pus faina într-un bol mare de sticla, se face în mijloc un loc în care sa pui apa calda si drojdia pe care sa o lasi 15 minute. 2. Apoi se amesteca toate ingredientele, se framânta bine aluatul si se acopera cu un prosop/folie alimentara, lasându-se la dospit într-un loc cald, timp de o ora. 3. Dupa ce aluatul si-a dublat cantitatea se scoate pe un blat de lemn tapetat cu faina, se da forma dorita pâinii în functie de tava pe care ai ales-o pentru copt. Se tapeteaza...
Reţetă de pe retete.eva.ro