Cauta in 21.294 retete
... din aerul simandicos al retetelor frantuzesti, dar greseala ii este iertata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
9 oua se fierb tari si se taie pe lungime in jumatati. Barcutele obtinute se asaza cu interiorul oului in sus pe un platou intins si putin adinc. Dintr-un galbenus fiert, unul crud si ulei se face maioneza. Castravetii se taie cubulete mici si se toarna peste maioneza impreuna cu mustarul si smantana. Se potriveste de sare si piper. Se mai poate adauga si cascaval ras, dar nu este obligatoriu. Pe oua se presara putina sare si putin piper dupa care se toarna sosul obtinut din ingredientele de...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Feliile de franzela se rumenesc in ulei fierbinte, se ung cu pateu de ficat, se aseaza una langa alta pe o tava fierbinte si se sparge pe fiecare felie cate un ou. Se presara boia si se consuma numai proaspete. Excelente dimineata ca mic dejun. - 8 felii de franzela, ulei, ochiuri de oua, 1 cutie de pateu de ficat, boia, 1 legatura de ceapa verde. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Cartofii de marime mijlocie, bine spalati si necuratati de coaja, se fierb acoperit circa 30 min, in apa clocotita cit sa-i cuprinda. In apa, se pune o lingurita de sare ca sa nu se zdrobeasca. Dupa ce s-au fiert, se taie in felii de circa 1/2 cm. Ouale se pun intr-un vas si se fierb cu o lingurita de sare circa 5-6 min, apoi se curata de coaja. Intr-un vas de 1-2 l, uns bine cu unt, se pune jumatate din cantitatea de cartofi. Peste cartofi, se pun 2 oua taiate felii rotunde, presarind cu o...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
Se curata fructul de avocado de coaja, ca si cartoful. Se sectioneaza fructul pe lung, pe jumate si se elimina samburele din mijloc. Se taie felii de-a lungul (circa 1 cm grosime). Scobitura rezultata din scoaterea simburelui se umple cu icrele negre. Se pun pe o farfurie si se orneaza cu jumatati de felii de lamiie. - 1 conserva icre negre, 2 buc avocado, 1 lamiie. Livrare la domiciliu! Cumpara avantajos ingredientele pentru aceasta reteta!
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... cu tronc reteta de "raci frantuzesti" a lui bacalbasa, a carui carte, dicatatura ...
Reţetă de pe wineandknives.blogspot.com
... ii spune numele, o delicatesa a bucatariei frantuzesti. Si daca va asteptati sa ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... cu siguranta una dintre mancarurile frantuzesti traditionale. Caracteristica de baza a unui ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... de cartofii gratinati sau cartofi frantuzesti, asa ca pentru azi am ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
... ai lumii, este parintele bucatariei frantuzesti moderne, "la nouvelle cuisine", si ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... sau ca reteta de cartofi frantuzesti sau de oua umplute... asa ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... incercate. Clatite sau ecleruri? Deserturile frantuzesti sunt monumente de simplitate sau ... savarinele sunt clasice ale cofetariei frantuzesti, alaturi de choux a la creme ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... si modernizat metodele bucatariei clasice frantuzesti. Printre bucatari este numit ,, regele ... rol important in lumea bucatariei frantuzesti; chiar si astazi, ea este ...
Reţetă de pe seys-kitchen.blogspot.com
... mediteraneene si o selectie de vinuri frantuzesti care constituie cadoul perfect atat ...
Reţetă de pe bucatariacorinei.blogspot.com
... zahar si este o adaptare a bucatariei frantuzesti rustice. O masa cajun autentica este ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... urma maturarii. Comparabila cu branzeturile frantuzesti, nasal este singura branza cu ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Li se spune madlenelor Si gogosi frantuzesti. Doar ca le coci la cuptor In loc sa le prajesti.
Reţetă de pe hapleablog.wordpress.com
dupa reteta lui Andie, muza mea intr-ale macaronajului - draga mea, iti multumesc :) Acum o jumatate de an incepuse deja sa infloreasca in mintea mea dorinta de a incerca o reteta de macarons. Deja vedeam mult in "jurul" meu, pe bloguri, site-uri sau prin reviste culinare cum se propaga moda asta a piticelor prajiturele frantuzesti si uite-asa, pe negandite, m-a
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
... Imi amintesc perfect cofetaria de pe colt. Acolo ne era deseori popasul dupa ce ieseam de la scoala. Prietena mea isi lua un choux ori un ecler. Eu imi luam negresit o indiana. Era preferata mea, dintre prajiturile de cofetarie. Buna, zemoasa, racoroasa. ... Apoi au trecut ani, multa vreme nu am mai mers prin cofetarii, apoi au aparut alte retete, alte trenduri, tarte frantuzesti,
Reţetă de pe ankiradu.blogspot.com
Un sos rafinat pentru un peste pe masura. Un peste fin pentru o masa eleganta. Bibanul de mare, un rapitor prin excelenta, cade usor prada aromelor dulci-astringente de sampanie si mustar. Portii : 4 Timp de preparare : 40 minute Ingrediente : 4 bibani de mare eviscerati (a cate 250-300 g bucata) 1 ceapa medie 200 ml sampanie (vin spumant) 140 g unt sare si piper pentru sos: 1 lingura rasa de mustar de Dijon 1 lingura de mustar cu boabe intregi 1 lingura de zeama de lamaine 1 lingura rasa de...
Reţetă de pe www.cevabun.ro