Cauta in 69.049 retete
... la fel de bine cu piept de pui sau de curcan ... de unde sa faci rost de carne), poti folosi piept de rata. Ingrediente si cantitati: 2-3 bucati de piept de cocos (recomandam sa alegi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... amator de picnicuri, nu puteam rata ocazia de a-i cere mici sfaturi ... interior. Carnea de pui (ciocanele, piept) trebuie lasata mai mult pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente O rata de peste 1 kg, 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin ... ati impregnat-o in ulei. Puneti rata in punga, inchideti-o si asezati ... cartofi si masline, separind copanele, iar pieptul taindu-l in felii potrivite ...
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Varianta tiparibila Retete > Mancaruri chinezesti > Rata in cinci culori Informatii Timp ... cinci culori Ingrediente 400 g piept de rata 2 linguri sos de soia 2 lingura vin de orez 1 lingura ... 1 morcov garnitura de orez Mod de preparare 1 Se taie pieptul de rata in felii de 0,5 cm latime. Se pun feliile intr ... de ulei si se prajeste rata 5 minute la foc mare. Cand ...
Reţetă de pe www.vulpeabucatar.com
... reteta 1. Se freaca carnea de rata pe ambele parti cu prafuri ... scurg de apa in strecuratoare. 3 . Rata se scufunda in uleiul fierbinte ... sosul. Important de stiut Tai in romburi grasimea din pieptul de rata iar carnea o pun intr-o tava cu partea grasa in ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... . Se scoate osul de la piept prin interiorul ratei. Se umple ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
Piept De Rata Cu Portocale Ingrediente 12 portii: 8 portocale, 250 ml ... ,zahar,3 cuisoare,1/2 lingurita boabe de piper,1 legatura corindru,6 fileuri piept de rata(cca.300g),piper, sare ... tigaie,infasurati-o in aluminiu si lasati-o 10 min. Taiati pieptul de rata felii subtiri. Stoarceti 2 portocale si amestecati sucul obtinut impreuna ... bine. Feliile de carne de rata...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... de preparare reteta - alimentatie sanatoasa 1 Indepartati pielea de pe pieptul de rata, presarati cu sare si piper dupa gust. Ungeti cu ... si piper. 5 Taiati piepturile de rata in felii, pe diagonala, si ...
Reţetă de pe www.retete-online.com
600 gr. carne de vaca (piept gras), de porc, de berbec sau de rata, 6 castraveti mari acri, 2 linguri grasime ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Aluat: 60g faina,2 oua,1/2 l.c. sare,40g unt Umplutura: 400g piept de rata,80g morcovi ,80g pere,50g muguri de soia,20g ... se topeste pielita de pe piept si in ea se trage ...
Reţetă de pe www.sa-gatim.ro
Se curata pieptul de grasime si se taie felii cu un ... ascutit. Se incinge o tigaie si se prajesc feliile de piept de rata pe fiecare parte cate 4-5 minute. Se lasa pieptul prajit intr-o farfurie sa se ... servit, se pun feliile de piept prajite pe o farfurie intinsa. Se ... . Se serveste cu legume la aburi sau piure de cartofi. - 1 piept rata, 1/2 pahar de vin rosu, ulei...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... masline sare piper Pregatesti asa: Rata bine curatata se condimenteaza bine ... cu scobitori. Dai rata la cuptor, cu pieptul in jos, stropita cu vin. Pentru orientare, rata se lasa la cuptor o ora ... la peste 200°C, intoarce rata cu pieptul in sus si stropeste-o cu sosul lasat in tava ... , amestecand de cateva ori. Scoate rata de la cuptor, pune-o pe ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... umpluturi). Puteti sa nu dezosati rata, insa iese mult mai bine ... pastra forma de zburatoare. Ingrediente: - o rata tanara si nu foarte grasuna ... oasele si veti vedea ca pieptul de indeparteaza imediat. Taiati cu ... pulpelor si gata, puteti scoate pieptul si cosul fara probleme. Nu ... scazut temperatura si am acoperit rata cu folie. In ultimele 15 ... asa. Pentru prima incercare de...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Iti trebuie: 500 g piept de rata 2 pulpe de rata 500 g telina 4 cartofi 100 ml ulei 60 g unt ... rasa coriandru macinat sare piper Pregatesti asa: Speli bine pieptul de rata si pulpele si le lasi la macerat in lapte ... carnea, dar pastrezi laptele, intepi rata din loc in loc, presari ... Savurati cu placere " Reteta Culinara : Friptura din piept si pulpe de...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... rata de peste 1 kg., 4 linguri de coniac, 1 pahar de vin alb ... impregnata in ulei. Se pune rata in punga, se inchide si ... cartofi si masline, separind copanele, iar pieptul taindu-l in felii potrivite ...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
... rozmarin 1 lingura suc de lamaie 1 rata de 2,5 kg 1 borcanel de sos ... si mustar. Pregatesti asa: Speli rata si o ungi pe dinafara si ... sau ata si asezi rata cu pieptul in jos, pe grilajul unei tavi speciale, pe fundul ... de grade Celsius. Apoi intorci rata si o mai coci timp de ... tava pe foc mare, iar rata o ungi cu apa rece sarata ... frumos. Cand este gata, scoti...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... mai buna reteta a noastra, merg si eu rata mea delicioasa! Ingrediente 1 piept rata 1 ananas 200 ml vin alb 1 lingura miere albine zeama de ... ghimbir Mod de preparare Crestam pieptul pe partea cu pielita in ... suficient de multa grasime. Prajim rata in propria-i grasime cam cate ... de soia .Scoatem bucatile de rata si le lasam deoparte la ... de sos. Taiem pietul de...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... Pe Varza Ingrediente Pieptul si pulpele de la o rata, 1 varza potrivit de mare, 2 ardei, 2 morcovi ... ), se aseaza intr-o oala. Deasupra se aseaza pieptul si pulpele de rata. Se adauga sare dupa gust. Se lasa ...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... Indepartati pielea de pe pieptul de rata, presarati cu sare si piper dupa gust. Ungeti cu ... si piper. 5 Taiati piepturile de rata in felii, pe diagonala, si ... cartofii. - 4 x 175 gr piepturi de rata, dezosate sare, piper negru macinat ...
Reţetă de pe retete-culinare.rol.ro
Iti trebuie: 1 kg piept de gasca 4 linguri ulei 100 ml vin ... piper Pregatesti asa: Speli bine pieptul de gasca, il tamponezi cu ... 3 linguri de ulei si prajesti pieptul de gasca. Lasi sa se ... bucata de rata la fiecare 10 minute. Scoti pieptul de la cuptor, il presari ... , pui cele 4 smochine taiate pe jumatate Servesti feliile de piept de rata pe o farfurie intinsa,...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro