Cauta in 139.102 retete
... suiera pe la ferestre si iarna bate la usa... Aceasta crema ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fie pentru a le conserva pentru iarna (la gemuri, dulceturi, compoturi), fie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... uitam pe fereastra, constatam ca iarna nu ne-a parasit, desi ne ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Iarna este pe sfarsite, desi nu da semne foarte clare in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de acest fel, pentru fiecare iarna grea care te lasa in ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... verde tocat, presarat deasupra. Sugestie: Iarna, sosul se poate prepara si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Un desert rece in plina iarna ar putea parea exagerat. Noi ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... lunile de toamna si de iarna, este recomandabil sa consumi cat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... extrem de potrivita pentru aceasta iarna geroasa si plina de nabadai ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si in perioada sarbatorilor de iarna, atunci cand prichindeii pe care ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Pentru 2-3 ridichi de iarna se pun 4-5 morcovi, 2 linguri otet si 3 linguri de ulei Mod de preparare Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se recomanda sa se stoarca ridichea inainte de a o amesteca cu morcovii, pentru a indeparta zeama ei amara.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Mod de preparare: Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se
Reţetă de pe www.retete-bune.com
3 mere se curata in interior formand un cosulet. miezul se toaca marunt. +marul ramas intreg. celelente legume se dau prin razatoare se condimenteaza si se amesteca cu smantana. Se umpu merile se pune deasupra castavetele ras si el. ps. mai multe poze pun maine....sunt pe tel
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... frunze mici de grasita de iarna 20 flori comestibile (nasturel, limba ... , grasita, frunzele de grasita de iarna si florile, si se usuca ...
Reţetă de pe www.retetazilei.ro
... preparat si rapida, salata de iarna cu maioneza din avocado este ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente Pentru 2-3 ridichi de iarna se pun 4-5 morcovi, 2 linguri otet si 3 linguri de ulei Mod de preparare Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se recomanda sa se stoarca ridichea inainte de a o amesteca cu morcovii, pentru a indeparta zeama ei amara.
Reţetă de pe culinar.hi24.ro
Salata De Iarna Cu Ridichi Si Morcovi Ingrediente 2-3 buc. ridichi de iarna, 4-5 buc. morcovi, 2 linguri otet, 3 linguri de ulei Preparare Ridichea de iarna si morcovii se curata, se spala si se taie marunt sau se dau pe razatoare. Se pun apoi in salatiera, se presara cu patrunjel verde tocat, se sareaza, se adauga otet si ulei. Se recomanda sa se stoarca ridichea inainte de a o amesteca cu morcovii, pentru a indeparta zeama ei amara. Durata...
Reţetă de pe retete-culinare.freshinfo.ro
... pana la 12 luni. Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri ... Ulei Ardei Copti, Conservati Pentru Iarna Zacusca Piept de pui la ... pana la 12 luni. Folositi iarna la pregatirea diferitelor mancaruri, sosuri ...
Reţetă de pe www.reteteculinare.ro
Salata orientala de iarna este un preparat satios, care se poate ... de preparare Salata orientala de iarna 1 Spala cartofii de pamant, apoi ... . Sfaturi utile Salata orientala de iarna Aceasta salata este mult mai ...
Reţetă de pe www.ghid-culinar.ro
Iarna vine in curand, iar in frigul acesta ne prinde bine o calda bautura de iarna. Intai se incalzeste sucul de mere si se adauga mierea. Nu trebuie fiert, numai incalzit. Cand e deja fierbinte se adauga batoanele de scortisoara si feliile de lamaie. Se acopera cu un capac si se lasa 5 minute.
Reţetă de pe www.culinar.ro