Cauta in 21.294 retete
Se pregateste mielul pentru umplut, adica pielea de pe coaste se separa usor cu mana printr-un orificiu. (la noi, cel care taie mielul sufla atunci cand e taiat proaspat si astfel locul pentru umplut este mai usor de aranjat). Se sareaza mielul si se lasa asa sa il patrunda putin sarea. Intre timp, taiem maruntaiele care au fost fierte in trealabil in apa fara sare, sub forma de fasii lungi si subtiri. Le calim in untura topita, impreuna cu o legatura mai mica de ceapa verde, sare si piper....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pâinea învechita, conserva de ansoa si chilli se amesteca împreuna în robotul de bucatarie. Pune o tigaie cu putin ulei pe foc si caleste putin amestecul facut din pâine, amestecând constant. Pune orezul la fiert si foloseste supa de pui în locul apei. Între timp se pun la calit conopida maruntita, ceapa si telina. Când orezul e fiert de jumatate, adauga amestecul din conopida si marunteste conopida cu furculita. La final, dupa ce ai luat de pe foc pilaful, adauga putin parmezam,...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Într-un castron de bat smântâna si oualele cu un praf de sare si piper. Apoi se adauga brânza, spanacul, ardeiul iute, rosiile si spaghetele fierte. În paralel se topeste untul, tapetându-se în acelasi timp tigaia care va fi folosita în cuptor. În aceasta se toarna amestecul preparat mai devreme, pentru ca mai apoi sa fie introdusa la cuptor, unde se lasa pâna când compozitia capata o crusta crocanta pe deasupra. Cu putin timp înainte sa-i stingeti focul de tot, presarati pe...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se spala organele bine in cateva ape, pana ramane curata apa pe ele. Se pun in apa cu otet si sare pentru 30 minute. Eu nu am folosit rinichii, care ar trebui curatati de partea alba din interior si tinuti in apa cu otet separat. Se fierb organele timp de 5 minute. Se arunca apa murdara de pe ele, se spala bine oala si se pun la fiert inca 30 minute din momentul primului clocot. Cat timp fierb organele, se toacat foarte marunt ceapa, ceapa verde si patrunjelul. Se toaca marunt si 4 oua...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si verzi 2 felii paine mai veche 1 ou sare, piper 1 pahar vin ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
... este o planta milenara, cel mai vechi izvor istoric fiind Biblia, care ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... Ceva afumatura Patrunjel Marar Telemea veche de oi Vegeta Boia Curry ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... gras rosu - 4 felii paine mai veche ( ce a stat de pe o zi ...
Reţetă de pe bucataria-lui-vlad.blogspot.com
Eu am folosit icre din pestii prinsi de fratele meu ;) Deci, se curata icrele de pielite, se amesteca cu pesmet sau paine mai veche si inmuiata putin in apa, 1-2 lingurite mustar; se adauga ulei pana cresc ca o maioneza, zeama de lamaie, sare dupa gust. La sfarsit se adauga ceapa rasa fin. Eu le-am ornat cu o felie de rosie si cu boabe de struguri negri, pentru un look si-un gust mai exotic...pe care toata lumea le-a confundat cu masline negre :)) Foooarte gustoase!!! Tipareste
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
... , este un ou destul de vechi. Prospetimea oului in cochilie Cu ... .Nu am avut oua prea vechi, deci nu am putut face ...
Reţetă de pe ciocolatasizahar.blogspot.com
... chiftea: - 2-3 felii de franzela mai veche - o ceapa - sare, piper - un ou ...
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
... este una dintre cele mai vechi plante de cultura. Are putine calorii si "radacini" in antichitate: vechii egipteni venerau ceapa - forma sferica ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... proaspat Cimbru O mana de telemea veche rasa 1/2 pachet paste 1 lgt curry ...
Reţetă de pe wwwsimona-susu.blogspot.com
... . Oetker imi indeplinesc o dorinta mai veche: prajituritul a la belge - Speculoos, participand ...
Reţetă de pe blogulbucatareseiincepatoare.blogspot.com
... gasit intr-un numar mai vechi al revistei Bucataria pentru toti ...
Reţetă de pe bucatariamoraritei.blogspot.com
... cozonac Ingrediente 500 grame cozonac vechi 4 oua intregi 4 galbenusuri 400 ml ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... taraneasca cu moare este o reteta veche in Ardeal si se prepara ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... un post-it in bucataria veche si ratacit in mutare. Am ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
Pentru ca am avut musafiri si nu stiam ce sa gatesc rapid, am scos tot ce aveam prin frigider si am facut niste milanese. Aveti ( Aici )o reteta mai veche de a mea si cam tot aceleasi ingrediente le-am folosit si de data aceasta. Spaghetele au fost barilla, marca mea preferata., Ideea v-am dat-o..daca v-am facut pofta treceti la bucatarie:) Pofta buna!!! Subscribe to updates
Reţetă de pe biancams76.blogspot.com