Cauta in 138.643 retete
... - va contribui si el la savoarea sa. O reteta "ca la mama acasa"! Ingrediente si cantitati: 1 ardei rosu taiat felii; 1 ardei verde taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deteriora gustul. Implicit, mancarea nu iti va iesi... ca la mama acasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofi 1 kg Telemea de vaca 300 g Ceapa alba 4 buc Branza de vaci 1 kg Oua 3 buc Varza alba 1 kg Ulei de floarea soarelui 100 ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati bine cu faina. 2 Taiati bucatele din rulada, cam de 1,5 cm grosime, le turtiti putin prin faina si le dati forma rotunda cu facaletul. Trebuie sa fie cam de 2 mm grosime. 3 Acum despre umpluturi: Aceasta este umplutura de varza...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Mod de preparare reteta Se scoate sira spinarii si impreuna cu capul, coada, morcovul taiat rondele si ceapa se fierbe in apa sarata. Se unge un vas termorezistent cu jumatate din unt si se asaza in el feliile de peste. Se adauga vinul si putina zeama de peste, se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu; se prajeste 15 minute. Ciupercile taiate (2-3 se pastreaza intregi) se calesc in untul ramas, se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. Se iau de pe foc si se dreg...
Reţetă de pe www.retete-online.com
1 lingura de faina se opareste cu tot uleiul care a fost pus la fiert cu putin lapte, apoi se adauga smintina. In alt vas, se freaca galbenusurile cu zahar pina se albesc, dupa care se adauga drojdia frecata cu putin zahar, apoi se adauga si restul ingredientelor peste galbenusurile cu zahar si faina oparita cu laptele. Toate la un loc se framinta timp de o ora, dupa care se lasa sa creasca intr-un mediu mai calduros. Se portioneaza aluatul, dupa care se intinde o foaie potrivit de groasa, ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... , dar gustoasa, care ne aduce aminte de mancarea ca la mama acasa. Portii : 5 portii Timp de prepare : 1 ora Ingrediente: 1 kg de mazare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente Chiftele 800 gr carne tocata 5 catei usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper 3 fire patrunjel tocat 2 linguri pesmet 2 oua Preparare Chiftele Se amesteca bine toate ingredientele pentru chiftele. Amestecul se poate pastra la frigider pana doriti sa le prajiti. Se formeaza chiftelutele cu mainile umede. Intr-o tigaie se incinge ulei de cca 1 deget si se prajesc chiftelutele pe ambele parti pana sunt rumene. Prajiti-le in mai multe ture, nu le inghesuiti in tigaie. Se scot ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... , vei avea pe masa o tocanita de pui "ca la mama ei acasa", aburinda si gustoasa! Prazul si usturoiul vor condimenta si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... are gustul si savoarea celor facute acasa, dupa retete invatate de mama de la bunica, imbunatatite si experimentate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... mai pui ca doua bucatele de placinta "de la mama, de acasa", sunt solutia ideala pentru pachetelul de la serviciu. Un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pofta de mazare ca la mama acasa. Reteta foarte usoara, delicioasa, cu foarte mult marar, servita simpla ... nu prea gatesc ce pregateste mama, pentru ca gateste prea bine ... ei minunate de Craciun Pupici, Mami ? 2  3 bucati ceapa alba, mica, taiata ...
Reţetă de pe www.delicioasa.com
... pentru buna dezvoltare a copiilor. Cum facem sandwich-ul "ca la mama acasa"? Margarina gata preparata o intindem pe painea calda. Adaugam somon, salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofi 1 kg Telemea de vaca 300 g Ceapa alba 4 buc Branza de vaci 1 kg Oua 3 buc Varza alba 1 kg Ulei de floarea soarelui 100 ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati bine cu faina. 2 Taiati bucatele din rulada, cam de 1,5 cm grosime, le turtiti putin prin faina si le dati forma rotunda cu facaletul. Trebuie sa fie cam de 2 mm grosime. 3 Acum despre umpluturi: Aceasta este umplutura de varza...
Reţetă de pe www.lalena.ro
... apoi in forma de cruce. Mama obisnuieste sa faca trandafiri din ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... oare?) si sa vie gospodar acasa cu un orez, un otet ... in Japonia, cu umplutura de acasa aia de acolo n-o sa va ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
... iute, 1 cubulet de concentrat Mod de preparare: Varza ca la ??Mama Acasa?? Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Iti trebuie: 400 g faina 3 oua 50 ml apa sare Pregatesti asa: Asezi faina pe planseta sub forma de movilita. Faci o adancitura la mijloc, adaugi ouale si apa fierbinte, in care ai dizolvat sarea. Faci un aluat foarte consistent, acoperi cu un castron si lasi sa se odihneasca timp de o ora. Imparti aluatul in 4 bucati, din care faci patru foi. Lasi sa se usuce putin, apoi rulezi fiecare foaie si o tai dupa dorinta, cu ajutorul cutitului sau cu masina de speciala de taltei. Daca vei folosi...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
Timp de preparare: 1 ora si 45 minute (complexitate ridicata) Ingrediente: Pentru foi: 700 g faina alba 300 g margarina 200 ml smantana 1 lingura untura un varf cutit sare Pentru crema: 1,700 l lapte 8 linguri cu varf faina 3 plicuri zahar vanilat 10 oua 250 g zahar 4 pliculete gelatina Mod de preparare: Prima data facem foile amestecand foarte bine faina cu margarina si untura. Adaugam smantana si sarea , omogenizam pina obtinem o coca potrivit de moale. Impartim coca in 4 , intindem foile...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Ingrediente: Blat: 13 linguri apa, 4 oua, 1 pachet margarina, 4 linguri cacao, 1+ 1/2 cana zahar, 1 cana faina, 1 pliculet praf de copt, o lingurita amoniac, o lingurita otet, Glazura: 15 linguri apa, 3 linguri cacao, 100 g ciocolata menaj, 5 linguri zahar. Mod de preparare: Punem la fiert apa cu zaharul si cacao, amestecand incontinuu pana se omogenizeaza ingredientele. Trebuie sa dea cateva clocote, dupa care se lasa sa se raceasca putin (max 2-3 minute). Adaugam margarina si amestecam pana...
Reţetă de pe micky-mihaela.blogspot.com
Spalam aripioarele bine si le punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert le scoatem si le prajim putin in ulei pana se rumenesc frumos pe ambele parti Le scoatem si de aici si in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt si morcovul taiat cubulete, dupa care punem si orezul pe care l-am spalat in cateva ape si-l calim usor si pe el. Punem din supa in care au fiert aripioarele si lasam sa fiarba, completam din cand in cand cu supa daca mai este nevoie, condimentam cu sare si piper si la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro