Cauta in 67.038 retete
... - va contribui si el la savoarea sa. O reteta "ca la mama acasa"! Ingrediente si cantitati: 1 ardei rosu taiat felii; 1 ardei verde taiat ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... deteriora gustul. Implicit, mancarea nu iti va iesi... ca la mama acasa ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Cartofi 1 kg Telemea de vaca 300 g Ceapa alba 4 buc Branza de vaci 1 kg Oua 3 buc Varza alba 1 kg Ulei de floarea soarelui 100 ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati bine cu faina. 2 Taiati bucatele din rulada, cam de 1,5 cm grosime, le turtiti putin prin faina si le dati forma rotunda cu facaletul. Trebuie sa fie cam de 2 mm grosime. 3 Acum despre umpluturi: Aceasta este umplutura de varza...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Mod de preparare reteta Se scoate sira spinarii si impreuna cu capul, coada, morcovul taiat rondele si ceapa se fierbe in apa sarata. Se unge un vas termorezistent cu jumatate din unt si se asaza in el feliile de peste. Se adauga vinul si putina zeama de peste, se sareaza si se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu; se prajeste 15 minute. Ciupercile taiate (2-3 se pastreaza intregi) se calesc in untul ramas, se condimenteaza cu sare, piper si zeama de lamaie. Se iau de pe foc si se dreg...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... , dar gustoasa, care ne aduce aminte de mancarea ca la mama acasa. Portii : 5 portii Timp de prepare : 1 ora Ingrediente: 1 kg de mazare ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Pentru noi, romanii, vinetele sunt legume efemere si cu o utilitate nedrept de redusa. Sunt amare, au o culoare nepotrivita asa ca, una peste alta, nu prea le vedem rostul. Putine bucatarii din lumea asta folosesc vinetele atat de limitat si neimaginativ cum o facem noi. Salata de vinete, zacusca, poate cateva felii de vinete pane si, daca facem un efort, musaca de vinete. Toate se iarta, insa, in zilele de vara in care blocurile isi dorm tihnite somnul de pranz si scarile sunt inundate de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Ingrediente Chiftele 800 gr carne tocata 5 catei usturoi 1 lingurita sare 1 lingurita piper 3 fire patrunjel tocat 2 linguri pesmet 2 oua Preparare Chiftele Se amesteca bine toate ingredientele pentru chiftele. Amestecul se poate pastra la frigider pana doriti sa le prajiti. Se formeaza chiftelutele cu mainile umede. Intr-o tigaie se incinge ulei de cca 1 deget si se prajesc chiftelutele pe ambele parti pana sunt rumene. Prajiti-le in mai multe ture, nu le inghesuiti in tigaie. Se scot ...
Reţetă de pe www.e-retete.ro
... mai pui ca doua bucatele de placinta "de la mama, de acasa", sunt solutia ideala pentru pachetelul de la serviciu. Un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... , vei avea pe masa o tocanita de pui "ca la mama ei acasa", aburinda si gustoasa! Prazul si usturoiul vor condimenta si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... are gustul si savoarea celor facute acasa, dupa retete invatate de mama de la bunica, imbunatatite si experimentate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... pentru buna dezvoltare a copiilor. Cum facem sandwich-ul "ca la mama acasa"? Margarina gata preparata o intindem pe painea calda. Adaugam somon, salata ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... iute, 1 cubulet de concentrat Mod de preparare: Varza ca la ??Mama Acasa?? Se toaca ceapa si se inabusa, se va taia coasta ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
... oare?) si sa vie gospodar acasa cu un orez, un otet ... in Japonia, cu umplutura de acasa aia de acolo n-o sa va ...
Reţetă de pe povestigustoase.com
Iti trebuie: 400 g faina 3 oua 50 ml apa sare Pregatesti asa: Asezi faina pe planseta sub forma de movilita. Faci o adancitura la mijloc, adaugi ouale si apa fierbinte, in care ai dizolvat sarea. Faci un aluat foarte consistent, acoperi cu un castron si lasi sa se odihneasca timp de o ora. Imparti aluatul in 4 bucati, din care faci patru foi. Lasi sa se usuce putin, apoi rulezi fiecare foaie si o tai dupa dorinta, cu ajutorul cutitului sau cu masina de speciala de taltei. Daca vei folosi...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... au deprins reteta de la mama sau bunici ori care, pur ...
Reţetă de pe gurmandino.ro
Timp de preparare: 1 ora si 45 minute (complexitate ridicata) Ingrediente: Pentru foi: 700 g faina alba 300 g margarina 200 ml smantana 1 lingura untura un varf cutit sare Pentru crema: 1,700 l lapte 8 linguri cu varf faina 3 plicuri zahar vanilat 10 oua 250 g zahar 4 pliculete gelatina Mod de preparare: Prima data facem foile amestecand foarte bine faina cu margarina si untura. Adaugam smantana si sarea , omogenizam pina obtinem o coca potrivit de moale. Impartim coca in 4 , intindem foile...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Cartofi 1 kg Telemea de vaca 300 g Ceapa alba 4 buc Branza de vaci 1 kg Oua 3 buc Varza alba 1 kg Ulei de floarea soarelui 100 ml Pasi de urmat 1 Pregatiti aluatul de foietaj conform retetei de Foietaj de casa - rereta rapida . Desfaceti rulada de aluat si o presarati bine cu faina. 2 Taiati bucatele din rulada, cam de 1,5 cm grosime, le turtiti putin prin faina si le dati forma rotunda cu facaletul. Trebuie sa fie cam de 2 mm grosime. 3 Acum despre umpluturi: Aceasta este umplutura de varza...
Reţetă de pe www.lalena.ro
Timp de preparare: 15 minute (complexitate redusa) Ingrediente: 200 g slanina afumata 2 salate 3 catei de usturoi o lingura de ulei de masline pt gatit 2 linguri de faina o legatura de marar o lingura de Delikat sare, piper 500 ml smantana+200 ml lapte 2 linguri de otet Mod de preparare: Se spala salata, si se taie nu foarte marunt. Se taie feliute slaninuta, se pune o lingura de ulei de masline intr-o cratita si se pune slaninuta la prajit. Se ia de pe foc cratita, se adauga cei 3 catei de...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Timp de preparare: 3 ore (complexitate medie) Ingrediente: 1,750 kg faina 400g zahar 1,5 l lapte fiert caldut 2 galbenusuri 4 oua 25 g drojdie proaspata coaja rasa de la o lamaie 100g stafide 1 kg branza dulce de vaci 3 plicuri zahar vanilat esenta de rom 50 ml ulei sare 1-2 oua pentru uns Mod de preparare: Se inmoaie drojdia cu o lingurita de zahar si putun lapte si se lasa sa creasca. Faina folosita trebuie sa fie de foarte buna calitate. Intr-un bol mare ,framantam bine faina,drojdia ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
Si pentru ca talentul meu culinar trebuia sa vina de undeva, astazi va las sa trageti cu ochiul in bucataria mamei mele. Pozele sunt ceva mai vechi, dar suficient de graitoare :) PS1 eu nu am nici pe departe aceasi rabdare pentru ornare! PS2 daca vreti retetele poate o rugam frumos sa ni le si dezvaluie! ;)
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com