Cauta in 142.324 retete
Intr-o tava non aderenta se rupe bucatele painea de casa si se aseaza deasupra pulpele sarate , piparate . Se presara deasupra rozmarin taiat marunt si ulei de masline . Se da tava la cuptorul bine incalzit 30 minute . Vor rezulta crutoane crocante de paine foarte gustoase pe care s-a scurs sosul format prin prajirea puiului .SUnt gata cand si puiul este bine rumenit . Ingredientele pentru sos se pun in blender si se mixeaza. Feliile de pancetta se prajesc in tigai pana se rumenesc . Pe un...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Mixam oul,adaugam laptele,faina si sarea,le amestecam impreuna. Sa nu puneti hartiute pentru muffins,trebuie pus in tava neaparat ulei. Asa,deci ungem o tava de muffins cu ulei,punem cate un polonic din compozitie,presaram patrunjel si dam la cuptor. Foarte important sa nu deschideti usa cuptorului. Dupa cca 30 de minute,puteti sa le urmariti pana sunt gata.
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. Intindem alautul si asezam pe el umplutura in felul acesta: feliutele de sunculita, cascavalul taiat bucatele, ouale, pe care le-am tait in doua, rosiile uscate, busuiocul si parezanul. Ungem painica cu ulei de masline si presaram rozmarin. Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Reţetă de pe www.culinar.ro
1. Intr-o cratita antiaderenta se pune putin ulei de masline si se prajesc carnatii. 2. Ciupercile se taie feliute si se pun peste carnati. Se lasa sa se inmoaie bine. 3. Rosiile le taiem in patru si le asezam cu miezul in jos in cratita. 4. Adaugam si kaiserul si lasam sa se faca totul bine, la foc potrivit. 5. Apoi spargem ouale si daugam sare si piper. 6. Lasam pe foc pana se fac ouale. Daca le vreti mai facute, dati cratita 30 de secunde in cuptorul bine incins. Nici nu va mai zic ce gust...
Reţetă de pe www.culinar.ro
... vazut la tv,cand a preparat Jamie reteta,el nu s-a zgarcit deloc ...
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
UPDATE: Concursul s-a incheiat la ora 21.00, cum am promis. Comentariile au fost inchise din acest motiv. Sunt 56 de comantarii insa doar 54 sunt valabile. Unul dintre comantatori nu a tinut cont de cerinta (pentru a putea intra in concurs trebuia sa descrii un dezastru din bucataria proprie) iar celalalt comentariu care nu se numara imi apartine. Am constatat ca avem trei particiapanti cu numele Alex (sunt concurenti diferiti) asa ca mi-am permis sa-i numerotez pe ultimii doi alaturand...
Reţetă de pe www.adihadean.ro
Punem la fiert morcovii in apa cu sare si foi dafin. Cand sunt aproape fierti,se pun intr-o tigaie cu putin unt si miere. Condimentam dupa gust cu sare,piper,nucsoara,patrunjel. Ii calim cca 5-10 minute dupa care servim. Pofta Buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Am vazut intr-o emisiune de'a lui ca a gatit morcovi glasati.I-am incercat si eu sunt foarte buni.Ii puteti servi langa carne....Avem nevoie de:morcovi (micuti,sau puteti folosi si normali)miereuntfoi dafinpiper,sarenucsoara(optional)patrunjel uscat Punem la fiert morcovii in apa cu sare si foi dafin.Cand sunt aproape fierti,se pun intr-o tigaie cu putin unt si miere.Condimentam dupa gust cu sare,piper,nucsoara,patrunjel.Ii calim cca 5-10 minute dupa care servim.Pofta Buna!
Reţetă de pe bucatepealese.blogspot.com
Cartofii se curata, se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Se tin pe foc cam 30 minute, se incearca apoi cu o furculita, daca aceasta intra usor, cartofii sunt fierti. Cartofii se scurg bine si se sfarama cu pasatorul,sau cu o furculita,impreuna cu 1 lingura de unt. Daca se foloseste mixerul piureul devine cleios,nu mai are aceiasi consistenta.Separat intr-o craticioara se pune laptele la incalzit impreuna cu 1 lingura de unt, dar sa aveti grija sa nu fiarba,cand s-a topit tot untul se...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Acoperiti fundul unei tavi rotunde detasabile cu diametrul de 20-25 cm cu o bucata de hartie pergament si apoi ungeti-o cu unt si tapetati-o cu faina. Eu am dat la cuptor nucile si migdalele pentru cateva minute sa le intensifice aroma. Macinati-le impreuna la robot apoi adaugati ciocolata si cacaoa si mai amestecati totul pentru inca 30 de secunde dar nu prea mult caci se va topi ciocolata foarte tare. Mutati totul intr-un vas, puneti in robot untul care a fost tinut la temperatura camerei...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... urma am vazut la tv.o reteta de piure pregatita de Jamie Oliver,preluata si de el din bucataria Irlandeza,putin mai altfel ...
Reţetă de pe www.wikifood.ro
450 gr paste farfalle 1 ou 100 ml smantana sare, piper 12 felii de bacon afumat 100 gr mazare cruda sau congelata 80 gr parmezan proaspat ras Preparare: Se pune apa cu sare la incalzit si se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet. Baconul taiat bucati mai groase se pune in tigaie si se prajeste pana devine auriu. Intr-un bol se bate oul cu smantana, sarea si piperul. Cand pastele sunt aproape gata, adaugati mazarea si fierbeti-o un minut si jumatate, pentru ca boabele sa fie dulci...
Reţetă de pe www.petitchef.ro
Intai spalam bine legumele, verdeata si perele.Curatam telina, o dam pe razatoare, o asezam intr-un bol si o stropim cu zeama de lamaie pentru a ramane alba. Perele le dam pe razatoare si le amestecam cu telina. Adaugam cele doua lingurite de mustar, ardeiul iute tocat marunt si condimentam cu sare. Stropim cu putin ulei de masline si amestecam usor. Aranjam salata pe o farfurie si aruncam cu gratie peste ea cateva frunzulite de busuioc. Se poate servi ca atare sau combinata cu prosciutto,...
Reţetă de pe www.bucataras.ro