Cauta in 21.294 retete
... cu o pensula de silicon ungeti cuiburile cu siropul fierbinte. Dati tava ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... zilnic al cafelei, incercand o reteta ungureasca, pe cat de dulce, pe ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... siropul 2-3 clocote. Cand cuibul de viespi este copt se unge cu ...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
... le multumim![/note] Reteta: Tocana ungureasca de porc si ceapa Ingrediente ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... de ratatouille, puteti face oua cuiburi la cuptor. Portii : 6 Timp de ... . Cu ajutorul unei linguri, faceti 6 cuiburi in ratatouille. Spargeti ouale, cate ... 15-20 de minute. Ouale cuiburi cu legume se servesc calde ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... in vas. In ultima tava am pus jumatate de cuiburi de viespi cu nuca jumatate numai cu zahar. Tavile astfel pregatite ...
Reţetă de pe adiscook.blogspot.com
... mixerul) si le formati in cuiburi intr-o tava tapetata cu hartie ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cu sare si piper. Friptura ungureasca de porc cu boia de ...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
Combinatia este inedita, dar rezultatul se mentine la nivelul sub 150 calorii pentru o portie. Ingrediente: 250 de grame de carne de vaca, un morcov, o ceapa, un dovlecel, 3 radacini de pastarnac, o mana de frunze de spanac, o legatura de loboda, zeama de la o lamaie, o canita de lapte degresat (max 100 ml), ulei, sare, piper, o legatura de marar. Preparare: 1. Toaca la masina de tocat carnea de vaca si caleste-o in putin ulei. Adauga sare si piper. Adauga ceapa si morcovul taiate foarte fin....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Aceste "cuiburi" delicioase fac parte din categoria "Retetele bunicii...si ale ... univers :P Va atasez niste poze din timpul prepararii minunatelor cuiburi de viespi, deoarece reteta, si al aluatului si a umpluturii, este aceeasi ...
Reţetă de pe savalaura.blogspot.com
Începem prin a taia carnea de vita cubulete, asta în cazul în care nu am cumparat deja una speciala pentru gulas. Se caleste ceapa taiata marunt, de adauga boiaua, sarea, carnea si se prajesc câteva minute, dupa care se adauga apa. Se lasa la foc mediu pâna se fierbe carnea, apoi se adauga condimentele, ardeiul, bulionul si cartofii taiati în cubulete. Se fierbe în continuare timp de 15-20 minute si apoi e numai buna de mâncat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Stiu ca suntem in post, stiu ca nu este bine sa recomandam un astfel de preparat, dar este atat de delicios incat nu am reusit sa ma abtin. Varza cu afumatura, un preparat care face pofta si celui mai putin mancacios dintre noi. Este adevarat, are cam multe calorii, insa propun sa uitam pentru un moment de diete si kilogramele in plus si sa ne delectim cu o portie din acest preparat, dupa cel gatim, evident. Care sunt ingredientele de care avem nevoe? 250 g slanina afumata 4 bucati de carnati...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Desi pare greu de crezut o alimentatie cu putine calorii nu insemna doar legume seci, fierte in aburi, piept de pui la gratar, iaurturi degresate si peste fara gust. Nu! Mancarea cu gust bun este o componenta absolut necesara, de care psihicul uman are nevoie, iar consumul indelungat de alimente fade si fara savoare determina o indispozitie suparatoare. Bucatari destepti si inspirati, dieteticieni si chimisti au colaborat si au pus la punct o serie de retete care combina utilul cu placutul....
Reţetă de pe retete.eva.ro
Ingrediente: 500 grame carne de porc 300 grame carnati afumati 200 grame rosii proaspete sau de conserva 200 grame andrei gras 1 ceapa mare 200 grame smantana boia, sare Tocati ceapa si caliti-o in putin ulei. Adaugati carnea si rumeniti-o bine. Apoi adaugati carnatii, boia de ardei si stingeti cu putina apa (cat sa acopere carnea). Fierbeti pentru aproximativ 40-45 de minute. Adaugati apoi rosiile si ardeii, potriviti cu sare si mai lasati la fiert 15 minute. Inainte sa il luati de pe foc ...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
... cate o lingura de sos in cuiburi, peste chiftelute. Asezam deasupra cate ...
Reţetă de pe www.caietulcuretete.com
Aceasta prajitura cu visine am vazut-o cel mai adesea facuta cu blat de pandispan, dar varianta ei traditionala este ceva mai rustica. Eu va recomand cu mare drag sa incercati si varianta asta. Ingrediente 1 borcan de 800 gr de visine fara samburi 25 gr faina alba 16 linguri de unt 200 gr zahar 3 linguri coniac 1 lingura extract de vanilie 1 ou 420 gr faina integrala 1 lingura praf de copt 1 varf de lingura de sare 200 gr lapte Intr-un vas amestecati faina alba cu cea integrala si cu praful...
Reţetă de pe amainbucatarie.blogspot.com
pentru aceasta reteta am folosit cantitatile de la http://dianacakes.blogspot.ro/2012/09/floare-impletita-cu-nuca.html 450g faina 4 linguri zahar 2 galbenusuri 250ml lapte 1 praf de sare 1 pliculet de drojdie uscata (7g) pentru uns 100g unt sau rama moale 100g zahar 2 pliculete zahar vanilat pentru stropit 150ml lapte 100g zahar 1 esenta de vanilie Dizolvam drojdia in laptele caldut si o turnam peste faina, adaugam si restul ingredientelor. Framantam un aluat netet si lasam la crescut. Pe...
Reţetă de pe dianacakes.blogspot.com
Aluatul: Amesteci faina cu praful de copt, adaugi untul bucatele, galbenusul si sarea. Dupa amestecare, torni smantana si sucul de lamaie. Framanti aluatul si il lasi 30 min. Pui aluatul la copt intr-o tava tapetata cu faina si lasi la copt 20 min la aprox 180 grade. Umplutura: bati albusurile cu zaharul pana devin spuma. Adaugi branza de vaci, gambenusurile, zaharul si smantana. Pui si stafidele iar la sfarsit incorporezi spuma de albusuri. Dupa ce ai scos aluatul din cuptor, il presari cu...
Reţetă de pe retete.eva.ro
250 gr. kaiser, 250 gr. slanina afumata, 4 buc. cirnati afumati, 100 gr. untura, 4 buc. ceapa, 125 gr. orez, boia dulce, sare, piper, o lingura faina, o ceasca de smantana, 1 buc. varza murata Mod de preparare: Se inabusa in untura cepele taiate pestisori apoi se adauga costita si slanina, taiate cubulete mici. Se sareaza, pipereaza si se pune boiaua. Se lasa cratita pe foc mic cca 1/2 de ora. Se fierbe orezul in apa sarata, se scurge si se stropeste cu apa rece. Intr-o cratita unsa cu...
Reţetă de pe www.retete-bune.com
Versiune neordotoxa (chiar si nereformata) a gulasului, varianta cu carnati este cea mai rapida si mai simpla dintre toate. Gustul carnatilor afumati da nota finala a acestei mancari, ieftina si buna. Portii : 4 Timp de prepare : 50 de minute Ingrediente : 1 kg de cartofi 350 grame de carnati afumati (ideal, sa contina boia) 1 ceapa mare 1 ardei gras mare (rosu) 4 catei de usturoi 1 foaie de dafin 1 lingura zdravana de boia de ardei dulce 1 lingurita de boia de ardei iute (optional) 1...
Reţetă de pe www.cevabun.ro