Cauta in 21.308 retete
Într-o oala de supa, marime mica (4-5 litri), încalziti uleiul, la temperatura medie. Adaugati ceapa si condimentele. Sotati pentru 2 minute. Reduceti focul la ceapa, acoperiti oala si fierbeti 5 minute; adaugati morcovii taiati cuburi si supa de pui. Aduceti la fierbere, fierbeti la foc mic cu oala pe jumatate acoperita, timp de 30 de minute sau pâna când morcovii devin moi. Lasati supa sa se raceasca si mixati cu un blender pâna devine cremoasa. Adaugati smântâna pentru gatit si...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de zece minute. Se pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa sa fiarba pana cand ... . Se poate adauga si un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei grasi, doua cepe, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
În uleiul încins se pun semintele de coriandru, ghimbirul si curry, dupa care se adauga ceapa tocata. De îndata ce s-a calit putin ceapa, se adauga bucatile de dovleac si rondelele de morcov. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se acopera cu apa si se lasa la fiert aproximativ 20-30 de minute. Se pune supa în blender si se amesteca pâna obtii o consistenta cremoasa. Se poate servi cu ardei iute, crutoane, ardei iute sau patrunjel proaspat tocat.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... usturoiul, chili si 2 linguri de ghimbir proaspat ras. Se ia de ... si jumatate de lingura de ghimbir ras si zaharul brun. Se ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... fie coapte dar tari . Punem ghimbirul confiat la inmuiat in 50 ... ricotta cu mierea de albine, ghimbirul taiat cubulete si stafidele umflate ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... s-a înmuiat, aproximativ cinci minute. Adauga ghimbirul si mai soteaza înca un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Daca va era dor de o reteta culinara care sa fie buna si pentru pitici si pentru adulti, atunci ati gasit-o! Crema asta de morcovi a fost una dintre cele mai apreciate mancaruri pe care le-a servit Luca in cei 2
Reţetă de pe gospodini.blogspot.com
Se încinge uleiul, se adauga curry, ghimbirul, coriandrul, semintele de chimen si fulgii de ardei iute. Se adauga apoi ceapa care se lasa putin la calit, dupa care se pune usturoiul, morcovul, telina si nautul. Se stinge totul cu sucul de rosii si apa cât sa acopere alimentele, lasându-se sa fiarba la foc mic aproximativ 15 minute. Se consuma atât calda, cât si rece cu o salata de varza murata sau de verdeturi proaspete.
Reţetă de pe retete.eva.ro
Se amesteca toate ingredientele, iar la servire se pot adauga cuburi de gheata.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de soia si presara usturoiul, ghimbirul, chilli, sucul de lime si ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... de peste. Sosul de usturoi: Ghimbirul si usturoiul curatat se taie ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Intr-un vas unde am pus 1 kg faina, amestecam drojdia inmuiata in lapte si putin zahar.Punem 2 oua, putina sare si lapte sau apa daca mai e nevoie sa iasa un aluat potrivit de intins.Lasam la dospit o ora la loc caldut.Dupa o ora intindem aluatul cu facaletul pe un lopitau, dam forma unei placinte si il umplem cu branza de oaie.Le prajim in ulei fierbinte.Pofta buna!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune morcovii, ceapa, apa, supa si ghimbirul într-un vas si pune-l la fiert la foc mare. Da focul mic si mai lasa vasul acoperit înca 10-12 minute. Lasa apoi la racit 5 minute. Toarna continutul într-un blender si lasa-l pâna se obtine o crema. Pune-o apoi iar la foc mic timp de 2-3 minte. Toarna supa în vase si asezoneaza cu piper dupa gust si coriandru. Se serveste cu pâine.
Reţetă de pe retete.eva.ro
... înauntru varza chinezeasca, apoi pestele, ghimbirul si usturoiul. Toarna sosul de ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
Pune o tigaie la foc si unge-o cu ulei de masline, apoi pune ceapa la calit. Adauga usturoiul, ghimbirul si chimenul si mai lasa la foc 1-2 minute. Pune apoi cartofii dulci, morcovul, apa si da focul mare si lasa la fiert. Apoi da focul mai mic si mai lasa 15-20 de minute, pâna se fac legumele. Lasa la racit. Împarte compozitia în doua si pune-o la blender. Pune apoi supa într-o tigaie curata la foc mic si las-o la încalzit. Se serveste cu iaurt si arpangic.
Reţetă de pe retete.eva.ro
1. Se taie ceapa si se lasa putin la calit în ulei de masline. 2. Se adauga celelalte legume, apa si se lasa la înabusit 10-15 minute. 3. Se toarna legumele în blender, se condimenteaza, se amesteca si se adauga apa în functie de consistenta dorita. 4. La final, se toarna supa în farfurie si se orneaza cu putin iaurt / smântâna slaba sau rondele de ceapa. Credit foto: http://fitvillains.tumblr.com
Reţetă de pe retete.eva.ro
... adauga în blender, alaturi de rosii. Ghimbirul se curata de coaja si ... din busuioc, tocat marunt, si ghimbirul. Se fierbe la foc mic ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... si se pune in blender,ghimbirul curatat si martuntit cu cutitul ... cu smantana. Desi usturoiul si ghimbirul sunt amandoua plante cu gust ...
Reţetă de pe retete.eva.ro
... legumele .Adaugam sare,piper si ghimbirul ras care le da un ...
Reţetă de pe retete.eva.ro