Cauta in 141.540 retete
... Desfacem carnea de oaie, astfel incat sa avem un strat de ... care vom unge carnea de oaie : Usturoiul il curatam si-l pisam ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... Pastrama se taie fasii subtiri, si se trage la tigaie la ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
de Pastrama de Oaie Timp de preparare: pregatire:1/2 ora, la frigider ... pasta obtinuta masam bucatile de pastrama pe toata suprafata, pana se ... si usturoi. Punem bucatile de pastrama una peste alta intr-un ... nu dea miros, si tinem pastrama la frigider 5-7 zile. Daca avem ... uscat acolo. Peste cateva zile, pastrama este frageda si miroase....mmmmm! Iti lasa gura apa... Pregatim...
Reţetă de pe www.pofta-mare.ro
1 kg pastrama de oaie 1-2 pahare vin rosu 1/4 pahar ulei condimente pentru oaie, piper, 1/2 lingurita chimen
Reţetă de pe www.retete-mancare.ro
Iti trebuie: carne de oaie sare piper usturoi cimbru alte condimente ...
Reţetă de pe www.bucatarul.ro
... pentru 5 kg.: - 5 kg. carne de oaie dezosat - 100 g. slnin afumat ... . Modul de preparare: Carnea de oaie se curc de seu _i ... inainte de terminarea macerrii, pastrama se presar cu piper _i ... fum cald cca. 4 ore. Cand pastrama este afumat se pune pe ...  bine 24 ore, dup care pastrama se poate consuma fript bine ... tarul incins _i cu mmliguc. Pastrama se prepar la...
Reţetă de pe www.retete-online.com
... de zece minute. Se pun apoi fasolea, piperul si pastrama de oaie taiata in felii. Se lasa sa fiarba pana cand ... . Se poate adauga si un ardei iute tocat. - 800 g pastrama de oaie, 700 g fasole alba, 4 rosii, 3 ardei grasi, doua cepe, sare ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... o bucata de slanina, pentru ca pastrama sa nu se lipeasca de gratar. Bucatile de pastrama, bine patrunse de saramura, se aranjeaza pe ... se stropesc cu saramura in care a fost preparata pastrama. Daca folosim pastrama de oaie cumparata, se pregateste un mujdei dintr-o capatana de usturoi, sare si piper si se umezesc bucatile de pastrama de oaie cu acest sos. -...
Reţetă de pe www.pofticiosi.ro
Se tapeteaza o strachina de lut cu bacon feliat, se pune un strat de mamaliga si se umple cu pastrama de oaie facuta la gratar. Deasupra se pune brinza de oaie si se acopera cu mamaliga. Se pune la cuptor incins 15 minute. Cind se scoate, se rastoarna, se da strachina laoparte, se pune o lingura de smintina si un ochi romanesc. - Malai, pastrama de oaie, brinza de oaie, bacon feliat, ou,...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
... siriene (carne de vita si oaie, preparate din carne, iaurt, humus ... specific sirian. Carnea proaspata(vita, oaie, pui) si preparata pentru gratar ... si specialitati din carne de oaie, vitel si pui, specialitati turcesti (pastrama, salam, sosisi, etc.) , branzeturi, dulciuri ... , unt de vaca bivolita si oaie, iaurt, smantana, urda, mezeluri, slanina ... proaspata, mezeluri din productia proprie -...
Reţetă de pe www.cevabun.ro
... sa nu inchidem ermetic vasul si il servim cu pastrama de oaie peste cateva saptamani. Prepararea mustului este o activitate traditionala pe ...
Reţetă de pe www.pofta-mare.ro
Daca vreti sa serviti o pastrama preparata in casa, va sugeram sa incercati reteta de pastrama de oaie care va cuceri papilele dumneavoastra gustative. Mareste poza " Un platou taranesc cu pastrama de oaie, branza si mamaliguta calda ... legata cu o sfoara tare. Uscati pastrama in curent de aer mai ... prajita in tigaie. Menciuni Pastrama de oaie se...
Reţetă de pe www.retete-on-line.ro
Pastrama se taie fasii subtiri, se pune intr-o tigaie teflonata cu o lingura de ulei de masline, se lasa cateva minute, apoi se adauga vinul rosu, cimbrul, ardeiul iute taiat marunt, usturoi pisat sau mujdei, dafinul si sucul de rosii. Se lasa la foc iute pana este gata carnea si scade putin sosul. Am amestecat totul cu cartofi prajiti intr-un castron, si am savurat cu un pahar de vin rosu alaturi:))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pastrama se taie in fasii subtiri, se amesteca bine cu putin ulei de masline si jumate de capatana de usturoi pisat. Se lasa asa 2-3 ore, apoi se pune pe foc intr-o tigaie de teflon, fara a mai aduga ulei, caci pastrama va lasa destula zeama. Iese fff buna, frageda! Noi am mancat cu cartofi prajiti si branza de oaie rasa de-asupra, mujdei de usturoi si sfecla cu hrean. Deliciu!:))
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Se taie pastrama in bucati potrivite .Muschiuletul se cresteaza din loc in loc. Pregatim jaratecul ,ungem gratarul cu o bucata de slanina si apoi asezam bucatile de carne.Pregatim un mujdei de usturoi(usturoi, apa, sare, piper) cu care stropimdin cand in cand carnea .O intoercem pe ambele parti iar cand este gata facuta servim cu mamaliguta si acompaniem cu un pahar cu vin de buturuga. Un deliciu. Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
Pastrama se subtiaza si se pune pe gratar (noi am pus-o si la desarat putin) dupa ce in prealabil a fost condimentata. Se serveste calda cu mamaliga si cu un pahar de vin rosu! Pofta buna!
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... capacul pus. Asezam bucatile de pastrama afumata in tigaie, dupa ce ... sa se patrunda bine pastrama. Intoarcem pastrama si pe cealalta parte si lasam pana se rumeneste. Pastrama facut astfel iese frageda, nu ...
Reţetă de pe www.bucataras.ro
De obicei cumpÄ?ram pastrama de la o mÄ?celÄ?rie turceascÄ? dar era închis... Am luat pastramÄ? de la un hypermarket Å?i era prea sÄ?ratÄ?. Am lÄ?sat pastrama în vin roÅ?u la desÄ?rat vreo 3 ore Å?i apoi am lÄ?sat-o la scurs. Se încinge bine cuptorul. Pastrama se taie bucÄ?Å
Reţetă de pe www.bucataras.ro
... se ia din mirosul de oaie se opareste in apa cu ...
Reţetă de pe www.gospodine.net