Cauta in 21.294 retete
Foietajul se lasa la temperatura camerei pentru a se dezgheta. Merele se curata si se dau prin razatoare. Intr-o cratita se pune untul, apoi se pun merele, zaharul, scortisoara, nucusoara si romul. Se lasa circa 10 min sa se caleasca. Se iau foile de foietaj, se ung cu ulei, apoi se pune compozitia si se ruleaza. Se pune placinta la cuptor pentru circa 20-30 min. Pofta buna!!!
Reţetă de pe retete.eva.ro
... 175 ml lapte 2oua 1/2 lingurita nucusoara 1 pachet zahar vanilat Mod de ... zaharul,laptele,ouale,zahar vanilat, nucusoara , pana la omogenizare. intro-tava ...
Reţetă de pe gastronomia-marocana.blogspot.com
... m intestin gros, 30 g sare, (facultativ) nucusoare rase. Livrare la domiciliu! Cumpara ...
Reţetă de pe www.eculinar.ro
1 pahar de faina, 7 linguri de ulei, un pic de sare, 1 pahar de zahar, vanilie, 2 oua, un varf de lingura de bicarbonat de sodiu stins cu otet, nucusoare farimitate, dupa gust Mod de preparare: Se amesteca totul, se bate pana la formarea unei mase (ca o nsmantana groasa), dupa care se pune in tava la foc nu prea mare 100-150 grade. Mod de servire Se serveste dupa gust
Reţetă de pe www.retete-bune.com
2Kg varza, 100ml lapte, 15g faina,100g cascaval, 3buc de nucusoara, 200ml smantana, 15g sare, 15g pesmet, 50g unt Mod de preparare: Se ia varza si se taie in 6 bucati egale si se oparaste cu apa sarata in care s-a adaugat si laptele. Dupa ce s-a oparit bine si s-a scurs se aseaza pe o tava unsa cu unt peste care se adauga smantana amestecata cu faina, nucusoara rasa, cascaval si pesmet. Tava se da la cuptor la foc mic. Mod de servire fierbinte
Reţetă de pe www.retete-bune.com